بازخوانی گفتمان امام و رهبری راه ‎حل مشکلات است

وزیر سابق اقتصاد و امور مالیاتی گفت: بازخوانی گفتمان امام و رهبری راه‎ حل مشکلات است.

به گزارش زرین نامه؛ شمس‎الدین حسینی در نخستین نشست مشورتی نیروهای وفادار به انقلاب، امام و رهبری در شهرستان گرگان اظهار کرد: راه حل مشکلات برگشتن به اصل است با همان اراده‎ای که امام راحل و رهبری به ما آموختند و توانستیم کشور را تا این مرحله اداره کنیم باید پیش برویم.

وی با بیان اینکه پیشرفت در امور لازم است، تصریح کرد: تردیدی ندارم اگر به اصل انقلاب اسلامی پایبند باشیم به پیشرفت دست پیدا خواهیم کرد.

وزیر سابق اقتصاد و امور مالیاتی بر ضرورت حرکت در مدار ولایت تاکید کرد و افزود: سرمنشاء ولایت بعد از پیامبر اکرم (ص)، وجود امیرمومنان حضرت علی (ع) بوده است، نسل‎های زیادی در این کشور آمدند و رفتند تا این نظام ولایی مستدام و گسترش پیدا کند.

حسینی با بیان اینکه کشور در دوره حساسی قرار دارد، بیان داشت: ما نیاز به وحدت داریم باید گفتمان انقلاب را بازخوانی کنیم، اگر اکنون سه نسل انقلاب گردهم جمع شدند معدل این تفاهم باید بر محور وحدت استوار باشد.

وی با طرح این سئوال که چرا شرایط حساس است، افزود: اگر نگاهی به اطراف‎مان در منطقه کنیم و به اتفاقاتی که در ماه‎های اخیر افتاده، می‎بینیم که لشکرکشی و حمله هوایی یک کشور اسلامی به کشور اسلامی دیگر یک مسئله قابل تامل است چه می‎گذرد که رژیم صهیونیستی فراموش و مسئله جهان اسلام کم‌رنگ می‎شود و مرحله برادرکشی، کودک‎کشی و نسل‎کشی در یمن اتفاق می‎افتد.

وزیر سابق اقتصاد و امور مالیاتی با بیان اینکه در شرایط سخت و بغرنج امروز نیازمند هوشیاری و وحدت هستیم، ابراز داشت: کلام بزرگان ما بر وحدت و همدلی است اگر می‎خواهیم وصل شویم باید به اصل خویش برگردیم.

حسینی با بیان اینکه اصل ما در تاریخ معاصر است، افزود: اصل ما همان سنگ‌بنایی است که امام راحل بر آن تاکید داشتند، بازخوانی گفتمان امام و انقلاب اسلامی چشمه لایزالی است که می‎توانیم برای حل مشکلات و مسائل کشور از آن درس بگیریم.

وی با بیان اینکه بی‎تردید در داخل کشور مشکلات فراوان وجود داشته و دارد بر لزوم وحدت تاکید کرد و گفت: در یک طبقه‌بندی ساده می‎توان جوامع را بر اساس تکنولوژی، دانش و فناوری تقسیم کرد، برخی کشورها هستند که نمی‎توانند از فناوری استفاده کنند، گروه دیگری از کشورها نیز اگر تکنولوژی به آنها داده شود می‎توانند از آن استفاده کنند گروهی دیگر می‎توانند دستگاهی را تولید کنند و برخی دیگر نیز در ساخت این دستگاه یا تکنولوژی رقابت می‎کنند.

وزیر سابق اقتصاد و امور مالیاتی خاطرنشان کرد: اگر می‎خواهیم به لحاظ اقتصادی و پیشرفت برابری و دانش حرف بزنیم باید به دسته‌بندی فوق توجه کنیم، مسئله دانش هسته‎ای و فناوری هسته‎ای امروزه یکی از علوم نوین و برجسته است.

حسینی بیان داشت: ایران به دستاورد هسته‎ای در سخت‎ترین شرایط و با پرداخت بهایی فراوان، از دست دادن جان شهدای هسته‎ای، تحریم‎های سخت و جنگ اقتصادی دست پیدا کرده است.

وی گفت: ما به مرحله‎ای رسیده‎ایم که دانش هسته‎ای در کشور ما یک دانش شبه‎آزمایشگاهی نبود و به غنی‎سازی دست پیدا کردیم، ایران نه‌تنها به این تکنولوژی به صورت آکادمیک و دانشگاهی دست یافت بلکه تولید صنعتی را در نطنز، فردو و آب سنگین اراک مستقر کرد حتی حاضر است این دانش را در اختیار جهان قرار دهد.

وزیر سابق اقتصاد و امور مالیاتی ‎افزود: دشمن برای اینکه جلوی این دستاورد گرفته شود از انواع تحریم‎ها و تفسیرها استفاده کرد لذا باید مواظب باشیم و حساسیت به خرج دهیم.

حسینی با تاکید بر اینکه نباید دستاورد هسته‎ای را کم‎قدر بدانیم، ابراز داشت: اگر چیزی کم‎قدر شود راحت از دست خواهد رفت، ما باید دستاورد هسته‎ای را حفظ کنیم./فارس

انتهای پیام/م

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه