جشنواره غذای سنتی دانش آموزی در علی آباد کتول+ تصاویر

جشنواره غذاهای سنتی در دبستان غیر انتفاعی علامه مجلسی شهرستان علی آباد کتول برگزار شد.

به گزارش زرین نامه؛ اولین جشنواره غذای سنتی با رویکرد آشنایی بیشتر دانش آموزان با غذاهای محلی و سنتی منطقه و نحوه طبخ غذاهای محلی و سنتی قوم کتول، ترکمن و سایر اقوام در آموزشگاه غیر انتفاعی علامه مجلسی برگزار شد.

ابراهیم خوری مدیر آموزشگاه هدف از برگزاری این جشنواره را آشنایی بیشتر بچه ها با غذاهای سنتی و پر انرژی و کاهش گرایش بچه ها به غذاهای نامناسب نظیر فست ها و غذاهای کنسروی و ... عنوان کرد.

وی همچنین تقویت حس مشارکت در خانه و همکاری اعضای خانواده در تهیه و طبخ غذا را از دیگر اهداف این جشنواره برشمرد.

امید کبیری کارشناس ارشد تربیت بدنی در کانون شهید بهشتی علی آباد کتول، در حاشیه بازدید از این جشنواره به خبر نگار ما گفت: برگزاری چنین جشنواره هایی می تواند علاوه بر معرفی سنت های اقوام مختلف در ایجاد تعامل بین دانش آموزان و خانواده نیز موثر باشد.

وی همچنین در خصوص نقش تغذیه سالم در رشد کودکان بیان کرد: استفاده از غذاهای مقوی و سالم و پرکالری، استفاده از چند وعده میوه و سبزی در طول روز حتی به مقدار کم در کنار ورزش می تواند سلامتی دانش آموزان را تضمین کند و آن ها را در راه رسیدن به اهداف شان یاریگر باشد.

در پایان این جشنواره از 15 غذای برتر خانواده ها تقدیر شد.

گزارش: وحید حاج سعیدی

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه