عدم حمایت از محصولات ایرانی درد مشترک تولید کنندگان داخلی+ تصاویر

اگر چه خانواده های گلستانی در عرصه اقتصاد مقاومتی پیشگام شده اند و مقابل مشکلات کارگاه های تولیدات داخلی و خانگی مقاومت می کنند، اما عدم حمایت از محصولات ایرانی درد مشترک همه ی این تولید کنندگان داخلی است.

به گزارش زرین نامه؛ با تاکیدات مقام معظم رهبری درباره توجه و سرمایه گذاری در بخش اقتصاد مقاومتی اندک اطلاعاتی از جزییات این رویداد در ذهن داشتم، یعنی می دانستم که اقتصاد مقاومتی بسته به زمان مخصوصی همچون تحریم و نبود نفت و کالا و تولیدات صنعتی جهت صادرات بسیار کار ساز است. تکیه بر تولیدات داخلی با حداقل امکانات و البته اشتغال زایی و کارآفرینی در زمان و مکان محدود و حتی سود آوری در چنین موقعیتی یعنی اقتصاد مقاومتی.

اما برای فهم بیشتر این الگوی اقتصادی و دیدن فعالیت های گلستانی ها در عرصه اقتصاد مقاومتی با تور بسیج رسانه گلستان به مقصد شرق این استان همراه شدم.

اولین عرصه ای که توسط اصحاب رسانه گلستان مورد بازدید قرار گرفت، زمینی در 2 کیلومتری جاده مال بازار گنبد بود که می خواستند در آنجا شترمرغ و نگهداری زنبور تریکوگر پرورش بدهند و بازدید از این محل با افتتاح آن همراه بود.

در این بازدید با دانیال سروری جوان خوش آتیه ای آشنا شدیم که به ندای رهبرش لبیک گفته و در یک مزرعه کوچک به نگهداری و پرورش 50 راس شتر مرغ مشغول است.

وی درباره فواید و خواص شترمرغ اظهار کرد: شترمرغ پرنده ای است که از گوشت، پر، قرنیه چشم، چرم، روغن و دیگر مزایایش در صنایع تبدیلی و تولیدی استفاده می شود.

سروری در باغ خود زنبور تریکوگراما نیز پرورش می دهد. وی درباره این زنبورها گفته است: این زنبور ها برای کنترل و رفع آفت تکثیر و توزیع می شوند و از آن ها در مزارع گندم، گوجه، سویا استفاده می کنیم.

عرصه بعدی منزل فاطمه مسلمی بود که به تهیه ترشیجات می پرداخت، مسلمی درباره کار خود گفت: 1 سال پیش کار خود را با مبلغ 7 میلیون تومان در منزل شخصی آغاز کردیم. اما حالا از سرار استان مشتری داریم و از این کار ماهیانه 5 میلیون درآمد کسب می کنیم که حدود 1-2 میلیون آن صرف خرید مواد اولیه می شود. در کارگاه ما 1-3 نفر که دختران و دامادم هستند مشغول به کار شده اند.

وی درباره حمایت بسیج سازندگی از فعالیت هایش گفت: با وام 15 میلیون تومانی بسیج سازندگی، مغازه ای برای فروش مشتقیم ترشی ها اجاره کردیم که دامادم آن را اداره می کند، اما چون محصولات و تولیدات ما دارای برند خاصی و مارک دار نیستند، بهداشت اجازه فروش نمی دهد.

مسلمی در ادامه از مسئولین تقاضا کرد، در خصوص رفع مشکلات موجود در کارش از آن ها حمایت کنند.

عرصه بعدی بازدید شده یک کارگاه خیاطی در مینودشت بود که حسن عرب آن را در پارکینگ خانه اش راه اندازی کرده است.

وی برای کارگاه خود 30 میلیون تومان از بسیج سازندگی وام گرفته و حدود 30-40 نفر در کارگاه اش مشغول به کار هستند، عرب نیز مانند خانم مسلمی بیمه نبود، اما مشکل بزرگترش عدم حمایت از تولیدات داخلی بود.

عرب در این خصوص گفت: من و همکارانم محصولاتمان را به بهترین نحو و با بهترین کیفیت تولید می کنیم، اما به علت فرهنگ اشتباه جا افتاده میان مردم کشور که از محصولات با برند خارجی استقبال می کنند، ما مجبوریم محصولات تولیدی کارگاه خود را مارک ترکیه بزنیم تا به فروش برسد.

آخرین محل بازدید ما پشت بام آپارتمان نیم ساخته ی وحید پسرکلو بود. او و همسرش در این مکان گلخانه ای به مساحت 20 متر مربع راه انداخته اند و در آن مشغول پرورش حدود 70-80 نوع گل و گیاه هستند. پسرکلو می گفت برای راه اندازی این گلخانه، 4 میلیون تومان از بسیج سازندگی وام دریافت کرده است.

بازید یک روزه از عرصه های اقتصاد مقاومتی شرق گلستان نشان می دهد، می توان با تکیه بر استعداد و توانایی جوانان وبهره گیری از شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه علیرغم سرمایه، امکانات و مقدورات اندک، محصولات و اقلام مورد نیاز را تهیه کرد و حتی از این طریق سودی نیز برداشت که در این بین حمایت و پشتیبانی بسیج سازندگی نیز به تهیه و توزیع محصولات غذایی، پوشاک و سایر نیازمندی های مردم رونق دوچندانی می دهد.

در پایان این تور، اصحاب رسانه با خانواده شهید غلامعلی تولی اولین شهید مدافع حرم استان گلستان ملاقات کردند.

پیکر مطهر این شهید گرانقدر به میهن برنگشته است.

این شهید بزرگوار و سایر شهدای مدافع حرم بنا به فرموده مقام معظم رهبری چون در غربت به شهادت می رسند و برای حفظ امنیت و آبرو نظام مقدس جمهوری اسلامی تلاش نمودند، از سایر شهدا متمایز شده اند.

به راستی روح پاک این شهدا و سایر شهدای میهن عزیز مانند جسمشان حافظ نام و نشان ما و کشور اسلامی هستند.

گزارش: زینب دیلم کتولی

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه