تبدیل ایده به پدیده تا مرحله تجاری‌سازی ا‌ولویت بنیاد نخبگان باشد

زرین نامه: استاندار گلستان گفت: بنیاد نخبگان باید به دنبال تبدیل ایده به پدیده تا مرحله تجاری‌سازی باشند.

به گزارش زرین نامه به نقل از فارس، جوان قناعت در دیدار رئیس قوه قضائیه کشور با نخبگان و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها با بیان اینکه پارک علم و فناوری در گلستان در حال تأسیس است، اظهارداشت: جهاد دانشگاهی و مراکز رشد از جمله مراکز تسهیل کننده هستند که می‌توانند ایده را به پدیده تبدیل و تا مرحله تجاری‌سازی این کار را انجام دهند که این مهم در دولت‌های نهم و دهم اهتمام ویژه شده است.

وی در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: در سطح کشور قرار است 20 هزار شرکت دانش بنیان تأسیس شود که سهم گلستان از این تعداد 474 شرکت دانش‌بنیان است و تاکنون 24 شرکت دانش بنیان در گلستان به ثبت رسیده و یا در آستانه ثبت هستند که البته هنوز در این زمینه عقب هستیم.

قناعت خاطرنشان کرد: وضعیت نظام اسلامی در حوزه‌های مختلف در حال توسعه و رشد است و حرکت طوفنده و رو به جلویی دارد که در بعضی از شاخه‌ها شاهد سرعت و جهش بیشتری هستیم.

وی افزود: تولید علم بر اساس سند چشم‌انداز قرار بود در افق 1404 جمهوری اسلامی ایران به رتبه اول منطقه دست پیدا کند در صورتی که این مهم در سال گذشته اتفاق افتاد و ما در تولید علم رتبه اول منطقه را به دست آورده‌ایم.

استاندار گلستان ابراز داشت: جمهوری اسلامی ایران از لحاظ شاخص رشد تولید علم در سال 1390 توانسته رتبه اول جهانی را کسب کند که یعنی 14 سال قبل از سند چشم‌انداز این مهم در محیط‌های علمی توسط جوانان مستعد ایرانی محقق شده‌ است.

قناعت با بیان اینکه حرکت ایران در فتح قله‌های گوناگون توسط اندیشمندان و محققان ایرانی در حال انجام است متذکر شد: دشمن نیز در این راستا بیکار ننشسته و موانعی را پیش‌روی این کشور قرار داده است که با همت و تلاش باید از این موانع گذر کنیم.

وی توجه به اقتصاد مقاومتی را یک ضرورت مهم خواند و اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی الزاماتی دارد که باید در جامعه تبیین و تشریع شود اما متاسفانه برخی افراد استحاله شده در داخل کشور، اقتصاد مقاومتی را بد جا انداخته‌اند و آن‌را شبیه اقتصاد ریاضتی که در کشورهای اروپایی حاکم است تشبیه می‌کنند که این تصوری کاملاً اشتباه است.

وی استفاده بهینه و درست از منابع را یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی برشمرد و افزود: تعیین اولویت‌ها ، مردمی کردن اقتصاد و کاهش تصدی گری قوه مجریه از دیگر مواردی است که در اقتصاد مقاومتی باید به آن توجه شود.

استاندار گلستان با تاکید بر اینکه اتکاء بودجه سالانه کشور به نفت باید کاهش پیدا کند متذکر شد‌: اتکاء به نفت میراث شوم صد ساله‌ای است که باید وابستگی به آن را کم کنیم.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه