توصیه‌های سرمایی در گرمای تابستانی

یک مسئول سازمان غذا و دارو گفت: نوشیدنی‌ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف‌کنندگان هنگام خرید به‌خصوص در مسافرت‌ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند.

به گزارش زرین نامه؛ نسترن محمدی رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: با توجه به فرارسیدن فصل تابستان و گرمای شدید در برخی از مناطق لزوم استفاده و نگهداری مواد غذایی در فروشگاه‌ها و مغازه‌ها دوچندان می‌شود.

وی گفت: شهروندان هنگام خرید محصولات غذایی به‌ویژه نوشیدنی‌ها حتماً به آرم سازمان غذا و دارو و تمامی مشخصات آن از جمله تاریخ تولید و انقضا، پروانه بهداشتی ساخت و دیگر موارد لازم دقت کنند.

محمدی اظهار داشت: تمامی نوشیدنی‌ها از جمله آب‌های معدنی حتماً باید در داخل یخچال‌های مناسب و با دمای مناسب یخچال نگهداری شوند.

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو در ادامه بیان داشت: نوشیدنی‌ها به هیچ عنوان نباید یخ‌زده باشند و مصرف کنندگان از خرید نوشیدنی‌های یخ‌زده خودداری کنند.

وی گفت: نوشیدنی‌ها و مواد غذایی که امکان فاسد شدن آنها بالا است به هیچ عنوان نباید زیر نور آفتاب قرار بگیرند و مصرف کنندگان هنگام خرید به‌خصوص در مسافرت‌ها به این موضوعات توجه جدی داشته باشند./ تسنیم

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه