ضرورت تولید عسل ارگانیک در کشور
صفایی با اشاره به اینکه صندوق حمایت از توسعه زنبورعسل اقدام به ثبت نشان تجاری اکسیر کرده است، گفت: براین اساس فروشگاه های در کشور ایجاد خواهد کرد که اقدام به فروش عسل ارگانیک می نمایند.
ضرورت تولید عسل ارگانیک در کشور
به گزارش زرین نامه به نقل ازافکارنیوز؛ حسین صفایی مدیرعامل سازمان مرکزی تعاونی روستایی با اشاره به اینکه ایران چهارمین تولید کننده عسل در دنیا به شمار می رود، اظهار داشت: با توجه به آنکه تولید عسل یکی از محصولات صنعتی کشور ما محسوب می شود از این رو در نظر داریم که تولید عسل ارگانیک را افزایش دهیم.
وی افزود: در شرایط کنونی تنها 5 درصد عسل های کشور ارگانیک است که توسعه این گونه محصولات نیازمند ایجاد بازاری پایدار است.
صفایی با اشاره به اینکه صندوق حمایت از توسعه زنبورعسل اقدام به ثبت نشان تجاری اکسیر کرده است، گفت: براین اساس فروشگاه های در کشور ایجاد خواهد کرد که اقدام به فروش عسل ارگانیک می نمایند.
به گفته وی اولین فروشگاه اکسیر در تهران و برخی از مراکز استان ها دایر است.
مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی با اشاره به مزایای ایجاد این فروشگاه ها بیان کرد: با وجود بازار مرجع برای تولید عسل ارگانیک، مصرف کنندگان به سهولت می توانندعسل مورد نیاز خود از این فروشگاه ها را خریداری نمایند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: پرورش دهندگان زنبور عسل با کمک مدرسین داخلی و بین المللی باید آموزش های لازم در زمینه تولیدعسل ارگانیک را ببینند تا با مقررات و استاندارهای تولید آشنا شوند.
وی از ایجاد تعاونی سراسری برای تولیدکنندگان عسل ارگانیک خبر داد و گفت: تعامل و فعالیت های هم افزایی تولیدکنندگان، توسعه تولیدعسل ارگانیک را به همراه خواهد داشت.
صفایی با اشاره به هزینه های تولید عسل ارگانیک اظهار کرد: اگر مردم با اثرات محصولات ارگانیک به ویژه عسل که تحت بازرسی حداقل یک شرکت بین المللی است، آشنا شوند خودشان حاضر به پرداخت تفاوت قیمت هستند چرا که این کار نباید متکی به کمک های دولت باشد و تولیدکنندگان باید بازار این محصولات را که تاثیر بسزایی در سلامت افراد دارد را شناسایی نمایند.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه