عباسی: کنترل و نظارت بهداشتی در گلستان تشدید شد

زرین نامه: دبیر ستاد دایمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان گفت: طرح «تشدید کنترل و نظارت بهداشتی» از 26 اسفند ماه 1391 در سطح استان آغاز شد.



به گزارش زرین نامه به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی ستاد دایمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان گلستان، قربان عباسی با بیان اینکه طرح «تشدید کنترل و نظارت بهداشتی» از 26 اسفند ماه 1391 در سطح استان آغاز شده است اظهار داشت: این طرح تا 15 فروردین ماه 1392 ادامه دارد و هدف از این طرح ارتقای سطح بهداشتی، تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های خام دامی و رفاه حال مسافران و شهروندان است.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان اذعان داشت: این طرح در قالب 457 اکیپ نظارتی و 682 نفر روز، تا پایان تعطیلات نوروز در استان اجرا می‌شود.

عباسی خاطرنشان کرد: این اکیپ‌ها در سه حوزه نظارتی، بازرسی و قرنطینه‌ای در قالب طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی فعالیت می‌کنند.

به گفته وی، از مجموع 457 اکیپ فوق 18 اکیپ به استعداد 26 نفر روز در بخش نظارتی فعال هستند.

عباسی ادامه داد: 230 اکیپ بازرسی به استعداد 428 نفر روز در تعطیلات نوروزی به منظور تضمین سلامت و امنیت غذایی و فرآورده‌های دامی فعالیت می‌کنند.

مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان ابراز داشت: در بخش قرنطینه نیز 11 اکیپ به استعداد 11 نفر روز در راستای ارتقا سطح بهداشت عمومی استان انجام وظیفه می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این 198 اکیپ بازرسی و قرنطینه به استعداد 397 نفر روز در زمینه حفظ و حراست از سلامت مصرف کنندگان تلاش می‌کنند.

عباسی اظهار داشت: طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی در مراکز توزیع و عرضه (قصابی‌ها، فروشندگان گوشت مرغ بسته‌بندی شده، رستوران‌ها، غذاخوری‎ها و سایر اماکن توزیع مواد غذایی) اجرا می‌شود.