مرکز آموزش هوش مصنوعی گلستان در علی آباد کتول تأسیس می شود
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان گفت: مرکز آموزش هوش مصنوعی استان با 13 کارگاه آموزشی در حوزه مشاغل نوظهور در شهرستان علی آباد کتول تأسیس می شود.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ حمزه کرایلو در نشست با خبرنگاران شهرستان علی آبادکتول به مناسبت هفته ملی مهارت، اظهار کرد: با توجه به اینکه علی آبادکتول از لحاظ جغرافیایی در مرکز استان گلستان قرار دارد، مرکز آموزش هوش مصنوعی و فناوری های نوین فنی و حرفه ای در این شهرستان تاسیس می شود.
وی با اشاره به اخذ مجوزهای این مرکز آموزشی، گفت: این مرکز با در 3 طبقه، زیربنای 2 هزار متر مربع و با اعتبار 80 میلیارد تومان ساخته می شود.
کرایلو که در اقدامی متفاوت و جسورانه، نشست های خبری خود را به جای مرکز استان، این بار با رسانه های محلی در شهرستان ها برگزار می کند، گفت: رسانه های محلی، نزدیکترین لایه رسانه به اقشار مختلف مردم هستند که با قرارگیری آنها در کنار ما، به بازویی قدرتمند و اثرگذار برای تبیین موضوع مهارت آموزی و تغییر نگرش به اشتغال در جامعه دست می یابیم.
اهمیت همکاری رسانه ها در تبیین فرهنگ مهارت آموزی
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان اذعان کرد: اگر موضوع مهارت آموزی میان خانواده ها نهادینه شود، نگرش جامعه از اشتغال دولتی به خوداشتغالی و اشتغالزایی تغییر جهت داده و مشکل بیکاری هم حل می شود.
وی در ادامه، از فعالیت 20 مرکز فنی و حرفه ای در 14 شهرستان استان گلستان و آموزش سالانه 10 میلیون نفر ساعت در زیر مجموعه های این مراکز خبر داد و گفت: در این مراکز 120 مربی به طور حق التدریسی و یا بدون هزینه در حال آموزش به مهارت آموزان هستند که با توجه به پراکندگی جمعیت روستایی در استان، لازم است رسانه ها و دستگاه های فعال در حوزه های آموزش و اشتغال برای تبیین اهمیت مهارت آموزی، همکاری کنند.
کرایلو با اشاره به توانمندی مربیان مراکز و آموزشگاه های فنی و حرفه ای در آموزش مهارت های کاربردی، اذعان کرد: یک شخص جویای کار، با یادگیری یکی از رشته های فنی و حرفه طی 6 ماه می تواند وارد بازار کار شود.
75 مهارت آموز گلستانی در سال گذشته کارآفرین شدند
وی افزود: براساس آمار رسمی سامانه رصد، در سال گذشته 75 نفر از آموزش دیدگان مهارت های فنی و حرفه ای استان، کارآفرین شدند و اداره کل فنی و حرفه ای استان نیز جزو 3 دستگاه برتر کشور شناخته شد.
کرایلو در بخش دیگری از این نشست خبری، با اشاره به برگزاری یک دوره مسابقات بین المللی و دو دوره مسابقات ملی فناوری اطلاعات در استان گلستان، تصریح کرد: میزبانی از این مسابقات سبب شد، استان ما به محل دبیرخانه دائمی مسابقات فناوری اطلاعات در کشور تبدیل شود.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای گلستان در پایان همچنین با اشاره به افزایش اعتبار این مرکز از 15 میلیارد به 104 میلیارد تومان در دولت شهید رئیسی، گفت: مراکز فنی و حرفه ای مراوه تپه، گمیشان، واحد خواهران گنبد کاووس و نی تپه خان ببین تا پایان امسال به بهره برداری می رسد که البته از میان این ها، واحد خان ببین مرکز کشوری در حوزه کشاورزی و دامداری است.
خبرنگار: نرگس تجری
انتهای خبری/
ارسال دیدگاه