ماهی با طعم تمبر هندی

زرین نامه: مواد لازم: ماهی: یک قطعه تمبر هندی: یک بسته 250 گرمی جعفری: چند شاخه پیاز: یک عدد متوسط روغن: سه قاشق غذاخوری آب لیمو: نصف فنجان نمک و فلفل به میزان لازم

به گزارش زرین نامه؛ طرز تهیه:

ابتدا فلس های ماهی و در صورت تمایل سر آن را جدا کنید. شکم ماهی را با یک برش طولی باز کنید و بعد از این که شکم ماهی را خالی کردید آن را تمیز بشویید. ماهی را کنار بگذارید تا خشک شود. شکم ماهی را به نمک و فلفل و آب لیمو آغشته کنید تا طعم دار شود.در نهایت با یک چاقوی تیز روی پوست ماهی چند شیار ایجاد کنید و روی آنها نمک و فلفل بپاشید. تمبر هندی را در یک ظرف مناسب بریزید و بعد از اضافه کردن مقداری آب جوش آن را با استفاده از یک الک دانه ریز صاف کنید.

در یک ماهیتابه نچسب به اندازه طول ماهی مورد نظرتان مقداری روغن بریزید و ماهی را داخل آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک طرف ماهی روی دیگر آن را هم سوخاری کنید. کمی مانده به انتهای سرخ شدن ماهی، پیازهای نگینی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید تا همراه ماهی سرخ شود. در نهایت تمبر هندی صاف شده را روی ماهی بریزید و بعد از کم کردن حرارت اجازه دهید تا ماهی با تمبر هندی پخته شود. پخت ماهی زمانی به پایان می رسد که آب تمبر هندی غلیظ شده باشد. ماهی آماده شده را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن را با جعفری و زیتون تزئین کنید. می توانید این غذا را با نان یا برنج نوش جان کنید./ جام جم آنلاین

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه