فرآیند تولید نان در گلستان نیازمند بازنگری است

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان گفت: در راستای افزایش کیفیت نان عوامل متعددی مانند مواد اولیه مناسب، تجهیزات و ماشین آلات استاندارد، فرآیند تولید و عوامل انسانی آموزش دیده موثر بوده و باید مورد بازنگری و بررسی قرار گیرد.

به گزارش زرین نامه ؛ محمد رضا افشار در نشست مشترک با مدیرکل سازمان فنی‌وحرفه‌ای گلستان درباره بررسی راهکارهای افزایش کیفیت نان در استان گلستان اظهار کرد: با توجه به نقش مصرف نان سالم در سلامت آحاد جامعه و اقتصاد خانواده‌ها، اصلاح ساختار و فرایند تولید، توسعه خط تولید انواع نان‌های باکیفیت صنعتی و متناسب با ذائقه مردم و استفاده از نیروی انسانی آموزش دیده در امر تولید نان از نکاتی است که برای دستیابی به نان باکیفیت به آن نیازمندیم.

وی افزود: استانداردسازی کارخانجات، تولید آرد با تنوع مختلف با توجه به نیاز و ذائقه مردم ، توجه بیش از پیش به امر اختلاط گندم به منظور ارتقاء سطح کیفی آرد در مناطق مختلف کشور، به روز کردن تکنولوژی تولید در صنایع تبدیلی استان، آموزش تخصصی کارکنان واحدهای تولیدی آرد به منظور کاهش ضایعات در مسیر تبدیل گندم به آرد، نوسازی و ترمیم سیستم حمل و نقل گندم از مسیر مزرعه به کارخانه و انتقال آرد به واحدهای نانوایی می‌تواند نقش بسیار تعیین کننده‌ای در راستای کاهش ضایعات این نعمت خدادادی در استان گلستان و کشور ایفا کند.

وی افزود: تداوم آموزش نانوایان به عنوان یکی از اصلی ترین و شاخص ترین طرح‌هایی است که به صورت مشترک با سازمان فنی و حرفه ای در چند سال گذشته انجام شده و امیدواریم با برنامه ریزی‌های صورت گرفته امسال نیز با اختصاص بودجه مناسب این آموزش‌ها به صورت مستمر ادامه یابد.

افشار اظهار کرد: شرکت غله گلستان در همین راستا با اعطاء تسهیلات‌های بلند مدت به متصدیان واحدهای نانوایی به منظور بهسازی محیط کار و استانداردسازی ملزومات ، برگزاری کارگاه های مختلف آموزش نانوایان در سطح استان گلستان گام‌های موثری در این مسیر برداشته است.

عضوهیئت مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 2کشور تصریح کرد : به منظور تولید نان با کیفیت در سطح کشور باید این اختیار به نانوایان داده شود که آرد مورد نیاز خود را با توجه به ذائقه مشتریان از واحدهای مختلف آردسازی تهیه کنند./تسنیم