سه کارگروه تخصصی در حوزه جوانان استان گلستان فعال می شود
مشاورجوان استاندار گلستان از تشکیل سه کارگروه در این حوزه خبر داد و گفت: این کارگروه های تخصصی شامل اشتغال، توسعه و فرهنگی اجتماعی ورزشی است که در این کارگروه از افراد با گرایش های مختلف استفاده خواهد شد.
به گزارش زرین نامه ؛ علی نصیبی ظهر پنجشنبه در اولین جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی، ورزشی و اجتماعی با تاکید بر اینکه حوزه مشاور جوان در انحصار هیچ طیف یا گروه خاصی نیست، افزود: از تمام جریانات فکری که در مدار قانون حرکت می کنند، در این کارگروه استفاده می کنیم.
وی با بیان این مطلب که وظیفه این کارگروه ها مشورت به استاندار، مدیران و ایده پردازی در مسائل فرهنگی و اجتماعی است، افزود: قصد داریم تا این کارگروه به عنوان یک مجلس کوچک عمل کرده و مطالبات شهروندان را پیگیری کند.
وی ضمن یادآوری این نکته که جمع فعلی به مرور زمان تکمیل تر خواهد شد، اذعان کرد: مشاوران جوان مدیران استانی و شهرستانی و فرمانداران در نشست های بعدی این کارگروه حضور خواهند یافت.
این فعال اجتماعی از تکمیل شدن بانک اطلاعاتی نحبگان استان خبر داد و تصریح کرد: ایجاد تغییر در حوزه فرهنگ بسیار زمان بر خواهد بود به همین دلیل نباید توقع داشته باشیم تا مشکلاتی که با گذشت چند دهه به وجود آمده با چندین نشست در این کار گروه تخصصی برطرف شود.
وی با بیان اینکه از بین 15 استانی که مشاوران آن معرفی شدند، گلستان از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است، افزود: خیلی از استانها هنوز در مرحله ابتدایی انتصاب مشاور جوان هستند درحالیکه گلستان در این حوزه به نوعی به نتیجه رسیده است.
هیچ یک از مسئولین به تنهایی نتوانسته در استان مدینه فاضله ایجاد کند
مشاورجوان استاندار گلستان با تاکید بر این نکته که قرار نیست با تشکیل این کارگروه ها معجره انجام دهیم، افزود: هیچ یک از مسئولین به تنهایی نتوانسته در استان مدینه فاضله ایجاد کند؛ بخش اعظم تغییرات در استان و شهرستانها به مشارکت و حمایت مردم مربوط است که در این بین نقش بسزایی دارند.
این فعال اجتماعی نشان کرد: ما نمی خواهیم افق بزرگی در ذهنمان باشد بلکه علاقمندیم با همگرایی هم، زمینه ساز فعالیت یک حرکت مثبت باشیم.
وی با اشاره به این نکته جمع های کوچک و حرکت های آرام زمینه ساز اتفاقات مهمی خواهند بود، گفت: با فعالیت این کارگروه های تخصصی اگر پنج درصد در تغییرات استان موفق باشیم، باید بدانیک که راه بزرگی را پیش گرفته ایم.
به گفته علی نصیبی، کار فرهنگی، اجتماعی دیربازده است و بسیاری از تاثیرات آن پنهان است به همین دلیل نیاز است تا صبور بوده و با انگیزه و انرژی زیادی در جلسات حاضر شویم و افق های فردا را با امید ترسیم کنیم.
وی با تاکید بر این مطلب که به هیچ عنوان قصد شعار دادن نداریم، اذعان کرد: قصد وعده دادن، نداریم اما تمام توانمان را می گذاریم تا در روند فرهنگی، اجتماعی و ورزشی استان تاثیرگذار باشیم.
مشاورجوان استاندار گلستان با اعلام این نکته که در این کار گروه افرادی که دارای سابقه درخشانی هستند، حضور خواهند داشت، خاطر نشان کرد: جوانانی در این کارگروه ها در کنار بزرگترها قرار خواهند گرفت که با انسجام این دو طیف مسیر بهبودی بسیاری از موانع و مشکلات را می توان طی کرد.
نصیبی ضمن تاکید بر وحدت بین اعضای کارگروه، افزود: بسیاری از جوانان و نخبگان استان در حوزه های تخصصی این کارگروه های می توانند اظهار نظر کنند از این رو نیاز است در داراز مدت ضمن حفظ انسجام و یکپارچگی بین این افراد به افزایش جوانان متخصصی توجه ویژه داشت.
برنامه های کارگروه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی انسجام یابد
در ادامه این نشست یک استاد دانشگاه بر تدوین و انسجام برنامه های کارگروه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی تاکید کرد و گفت: نیاز است برای نظم بخشیدن به این کارگروه برنامه فصلی یا یکساله پیش بینی شود تا با افقی روشن مباحث این کارگروه پیگیری شود.
شبیر دائمی فضای مجازی را فرصتی برای همگرایی و طرح مباحث فرهنگی، اجتماعی و ورزشی دانست و ادعان کرد: در هر یک ثانیه یک وبلاگ به مجموعه فضای مجازی اضافه می شود که بسیاری از اینها می توانند زمینه ساز بستری برای انتقال تجربیات، دیدگاهها و نظرات باشند.
به گفته این کارشناس ارشد ارتباطات، بسیاری از مواقع این وبلاگ ها به عنوان یک رسانه عمل می کنند، رسانه ای که درگیر یا دلواپس خیلی از فیلترینگ ها نیست.
وی در خاتمه یادآور شد: حضور در فضای مجازی به جمع آوری انتقادات، پیشنهادات و ارائه راهکاربرای رفع بسیاری از مشکلات کمک می کند از این رو نیاز است به این بخش به خوبی پرداخته شده و از آن به بهترین نحو بهره جست./مهر
ارسال دیدگاه