تولید دهان‌شوی گیاهی ضدالتهاب و ضدباکتری توسط محققان کشور

محققان کشورمان موفق شدند با عصاره گیاهان دهان‌شویی را تولید کنند که علاوه بر خاصیت ضد باکتری و ضد التهابی، دهان را نیز خوشبو ‌می‌کند.

به گزارش زرین نامه؛ به چرخاندن مایعات مختلف در دهان به منظور پاکسازی فیزیکی و نیز اعمال اثرات درمانی بر روی لثه ها، دندان ها، زبان و سایر عناصر موجود در حفره دهان، دهانشویه اطلاق می شود. همین کار ظاهرا پیش پا افتاده اگر به طور مرتّب انجام شود تاثیر بسزایی درسلامت دهان و دندان خواهد داشت.

دکتر جلیل افشار، مدیر تحقیق و توسعه شرکت تولیدکننده این محصول در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با بیان این که این دهان‌شوی از عصاره طبیعی گیاهان ساخته شده است، گفت: مواد و عصاره‌های به کار برده شده در این دهان‌شوی شامل چای سبز، گل همیشه بهار و همچنین اسانس‌های طبیعی سه گیاه اکالیپتوس، آویشن و نعنا است.

وی با اشاره به گیاه کالاندولا (گل همیشه بهار) استفاده شده در این دهانشوی که برای درمان بیماری های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد، گفت: تانن‌های موجود در ترکیب چای سبز نیز به استحکام لثه‌ها کمک می‌کند و خاصیت ضدعفونی دارد و در واقع این دهان‌شوی برای لثه‌های ملتهب که خون از آنها می‌آید، موثر است.

وی افزود: فلوراید موجود در چای سبز نیز به پیشگیری از پوسیدگی دندان کمک می کند.

به گفته افشار، همچنین نعنا فلفلی مصرف شده در این دهان‌شوی موجب خوشبویی دهان می‌شود.

وی در پایان در خصوص وجه تمایز این دهان‌شوی با سایر محلول‌های دهان‌شوی گفت: مواد به کار برده شده در این دهان‌شوی از عصاره گیاهان بوده و درواقع کاملا طبیعی است و با استفاده از این دهان شوی دندان‌ها رنگ نمی‌گیرند. همچنین خاصیت ضد التهابی بودن گل کالاندولا از دیگر امتیازات این دهان شوی محسوب می‌شود./ایسنا

انتهای پیام/م

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه