رتبه دوم شورای آموزش و پرورش گلستان در کشور

معاون وزیر آمورش و پرورش گفت: شورای اسلامی آموزش و پرورش استان گلستان از رتبه 10 به دو ارتقا پیدا کرده و توانسته 86 درصد مصوبات شوراها را اجرایی کند.

به گزارش زرین نامه؛ مرضیه گرد ظهر امروز در همایش اعضای شواهای اسلامی آموزش و پرورش استان گلستان اظهار کرد: قانون شورای آموزش و پرورش از سال 1372 مصوب شده و راه را برای مشارکت مردم در تصمیم‎گیری و تصمیم‎سازی باز کرده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر شورای آموزش و پرورش 9 هزار و 880 نفر عضو در کشور دارد، افزود: معتمدین شورای آموزش و پرورش در شهرستان گرگان و همچنین خیرین مدرسه‎ساز این شهرستان را در امر ساخت مدارس می‎توان به عنوان یک الگو در کشور معرفی کرد، چرا که امام جمعه این شهرستان تاکنون در ساخت سه مدرسه مشارکت داشته است.

معاون وزیر آموزش و پرورش به اهمیت تخصصی کردن امور در کشور اشاره کرد و افزود: هر یک از ما باید نقش خود را در جامعه بدانیم و متاسفانه عدم نقش‌آفرینی در پست‎های نظارتی، اجرایی و مدیریتی‎ آفتی است که کشور را تهدید می‎کند و این موضوع نه تنها در آموزش و پرورش، بلکه در نهاد‎های دیگر مشهود است.

رتبه شورای اسلامی آموزش و پرورش گلستان به دو ارتقا پیدا کرده است

گرد با بیان اینکه رتبه شورای اسلامی آموزش و پرورش استان گلستان از رتبه 10 به دو ارتقا پیدا کرده است، بیان داشت: با توجه به تفاهمنامه وزارت آموزش و پرورش برای تقویت انجمن‎ها و شوراهای معلمان و دانش‌آموزان، از اجرای قانون وزارت آموزش و پرورش در استان گلستان، از استانداری گلستان تقدیر شد و امید است با راهکارهای قانونی که در پیش‎روی فرماندارها، استانداری‎ها و مسئولان قرار دارد، بتوانیم کمک مناسبی به شوراها و انجمن‎ها آموزش و پرورش صورت گیرد.

رئیس سازمان مدارس غیردولتی و مشارکتی مردمی و خانواده آموزش و پرورش با بیان اینکه قوانین زیادی در شورا‎ها آموزش و پرورش مصوب شده که به فراموشی سپرده شده است، افزود: استان گلستان در اجرایی کردن مصوبات شورا آموزش و پرورش 86 درصد موفق بوده و این در حالی است که میانگین کشوری برای اجرای مصوبات شورا‎های آموزش و پرورش 80 درصد است.

وی به اهمیت جایگاه آموزش و پرورش در کشور اشاره کرد و افزود: فارغ‎التحصیلان آموزش و پرورش در سیاست‎گذاری‎های کلان کشور و همچنین ساخت ایران نقش بسزایی دارد و قطعا کوتاهی در امر آموزش و پرورش تبعات جبران‎ناپذیری را به جامعه در آینده تحمیل خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مسائلی که شوراهای آموزش و پرورش را آزار می‎دهد، کاهش نقش این شورا و معلم‎ها در امر تعلیم و تربیت است، افزود: نیاز است منابع آموزش و پرورش احیا شود و این موضوع تنها در بعد مادی نیست، بلکه اهمیت آن در بعد معنوی و روانی دانش‌آموزان که امروز وسایل ارتباطی بیش از پدر و مادران بر آن‎ها تاثیرگذار است را باید لحاظ قرار دهد./فارس

انتهای پیام/م