آقاي‏هاشمي!صدهاساعت سخنراني براي انتقال اين نگاه‎شما پيرامون‎ قطعنامه لازم بود/نكند منظورشما از افراطيون، بسيجيان ميدان‎دفاع است!؟

زرین نامه: سعيد قاسمي در واكنش به اظهارات اخير هاشمي رفسنجاني درباره پذيرش قطعنامه گفت: قبل از این برای اینکه همین جمله و این نظر و نگاه آقای هاشمی را به دوستان منتقل کنیم باید صدها ساعت سخنرانی می‌کردیم و شاید کسی هم قبول نمی‌کرد و می گفتند كه می‌خواهید این ستون و پایه انقلاب را تخریب کنید و ما را به داشتن کینه نسبت به آقاي هاشمی متهم می‌کردند، اما امروزه بسیار خوشحالیم، زیرا اگرآقای هاشمی غیر از این می گفتند ما باید در تحلیل‌های خود شک می‌کردیم و به این نتیجه می‌رسیدیم لابد امام(ره) مشخصاً از آمریکا ترسید که دست به یک چنین کاری زد و قطعنامه را پذیرفت!

به گزارش زرین نامه به نقل از رجانيوز، آقاي هاشمی رفسنجانی اخيرا در اظهاراتي درباره پذيرش قطعنامه از سوي امام گفته بود: "اگر قرار بود حضرت امام تسلیم افراطیون و متعصبان شوند، هنوز هم ما با عراق در جنگ بودیم اما عقلانیت و تدبیر ایشان ایجاب کرد ادامه پیروزی‌ها در صلح و پذیرش قطعنامه دنبال شود."



اگرچه بسيار دير، اما از شفاف شدن نظرات آقاي هاشمي خوشحاليم

اين سخنان واكنش حاج سعيد قاسمي استاد دانشگاه و از فرماندهان دفاع مقدس را به همراه داشت.

سعيد قاسمي در گفت‌وگو با رجانيوز، با ابراز خوشحالي از اعلام نظر هاشمي در اين زمينه گفت: در ابتدا باید بگویم ما خوشحال هستیم که جناب آقای هاشمی اگرچه بسیار دیر اما شفاف، نظرات خویش را کم کم اعلام می کنند.
اين فعال فرهنگي در ادامه به با يادآوري بيانات حضرت امام (ره) در آن زمان كه پذیرش قطعنامه را به جام زهر تشبیه كرده بودند، متن كامل اين بيانات را بازخواني كرد: ” در مورد قبول قطعنامه که حقیقتا مسأله بسیار تلخ و ناگوارى براى همه و خصوصا براى من بود، این است که من تا چند روز قبل معتقد به همان شیوه دفاع و مواضع اعلام شده در جنگ بودم و مصلحت نظام و کشور و انقلاب را در اجراى آن مى‏دیدم؛ ولى به‎واسطه حوادث و عواملى که از ذکر آن فعلا خوددارى مى‏کنم، و به امید خداوند در آینده روشن خواهد شد و با توجه به‎نظر تمامى کارشناسان سیاسى و نظامى سطح بالاى کشور، که من به تعهد و دلسوزى و صداقت آنان اعتماد دارم، با قبول قطعنامه و آتش‎بس موافقت کردم؛ و در مقطع کنونى آن را به مصلحت انقلاب و نظام مى‏دانم. و خدا مى‏داند که اگر نبود انگیزه‏اى که همه ما و عزت و اعتبار ما باید در مسیر مصلحت اسلام و مسلمین قربانى شود، هرگز راضى به این عمل نمى‏بودم و مرگ و شهادت برایم گواراتر بود. اما چاره چیست که همه باید به رضایت حق‎تعالى گردن نهیم و مسلم ملت قهرمان و دلاور ایران نیز چنین بوده و خواهد بود.» و در ادامه تأکید کردند: «من باز مى‏گویم که قبول این مسأله براى من از زهر کشنده‏تر است؛ ولى راضى به رضاى خدایم و براى رضایت او این جرعه را نوشیدم.”

قاسمي پس از بازخواني سخنان حضرت امام(ره) با بيان اينكه امام این مسائل را پیشگویی کرده بودند که زمان لازم است تا مشخص شود چه کسانی این جام‌زهر را نوشاندند، افزود: این انحراف از زمانی که آن نامه‌ها در قضیه قطعنامه ۵۹۸ به امام داده شد، آغاز و در فتنه ۸۸ توسط برخي از سیاسیون و حتی نظامیان (خواسته یا ناخواسته) که برای کودتای نرم از قبل برنامه ریزی شده، پای کار آمده بودند کاملاً خودش را نشان داد.

به گفته اين فعال فرهنگي یعنی بغض، کینه، حسد، قدرت طلبی، شهرت‌طلبی و شهوت پرستی تمام اینها در فتنه ۸۸ بروز پیدا کرد.

براي انتقال اين نگاه آقاي هاشمي بايد صدها ساعت سخنراني مي‌كرديم كه ايشان كار ما را راحت كرد

وي ادامه داد: قبل از این برای اینکه همین جمله و این نظر و نگاه آقای هاشمی را به دوستان منتقل کنیم باید صدها ساعت سخنرانی می‌کردیم و شاید کسی هم قبول نمی‌کرد و می گفتند كه می‌خواهید این ستون و پایه انقلاب را تخریب کنید و ما را به داشتن کینه نسبت به آقاي هاشمی متهم می‌کردند، اما امروزه بسیار خوشحالیم، زیرا اگر آقای هاشمی غیر از این می گفتند ما باید در تحلیل‌های خود شک می‌کردیم و به این نتیجه می‌رسیدیم لابد امام(ره) مشخصاً از آمریکا ترسید که دست به یک چنین کاری زد و قطعنامه را پذیرفت!

اين فرمانده دفاع مقدس خاطرنشان كرد: آقای موسوی نخست وزیر وقت و آقای رضایی هم همین عقیده و تفکر آقای هاشمی را در لزوم توقف جنگ داشتند.

قاسمي با بيان اينكه باید دید منظور آقای هاشمی از افراطیونی که اصرار به ادامه جنگ داشتند و تا مرز کشته شدن در میدان حضور داشتند، یعنی افراطیون استشهادی، چه کسانی بودند، اظهار داشت: تقریباً ما کسی را که بیرون صحنه جنگ باشد و از بیرون دستور دهد که جنگ را ادامه دهید، نداشتیم. تمام کسانی که بر ادامه جنگ پافشاری می کردند، خودشان وسط میدان بودند.

 

آقاي هاشمي بگويند كه افراطيون از چه طيف‌هايي بودند

وي تاكيد كرد: آقای هاشمی باید اسم بیاورند که این افراطیون و متعصبان از چه طیف­هایی بودند. اینها که در طیف‌های سیاسی نبودند و مشخصا اسلامیون راستی و دار و دسته او هم که نبودند! از دیدگاه آقای هاشمی این القاب به چه گروهی اطلاق می شود؟

اين فعال فرهنگي تصريح كرد: این روزها مصادف است با روزهای عملیات کربلای پنج و مشخصاً شهید کاظم رستگارها، آنهایی که صراحتاً به آقای هاشمی و این جماعت می گفتند، مدل جنگیدنی که ايشان و آقای محسن رضایی دارند و با آن جنگ را پیش می‌برند به شکست منجر می‌شود، اما علی‌رغم اینکه می‌دانستند این تاکتیک‌ها اشتباه است، خودشان به عنوان سرباز آمدند و مصادف با چنین روزهایی - یعنی روز شهادت کاظم رستگار - وارد صحنه عملیات شدند.

قاسمي در ادامه خطاب به رييس مجمع تشخيص مصلحت گفت: آقای هاشمی رفسنجانی! این روزهایی که داریم می‌گذرانیم به تعبیر حضرت آقا شب‌های قدر ماست، شب‌های کربلای ۴ و کربلای ۵، اگر اشتباه نکنم و یاددتان نرفته باشد، یک کربلای چهاری اتفاق افتاد که در آن عملیات به دلیل اینکه نتوانستیم دشمن را غافلگیر کنیم، شهدای‌مان در کف میادین مین ماندند، همه فکر می‌کردیم که دیگر باید برگردیم خانه، اما به فاصله یک هفته بعد شما در ستاد فرماندهی کل قوا تصمیم گرفتید که دوباره همین جا بزنیم به دشمن؛ از همان راه کارهای سوخته.

وي ادامه داد: یادتان هست که وقتی در قرارگاه گفتید که باز هم باید عملیات شود، یک دست بریده‌ای از فرماندهان دفاع مقدس، شیر مردی به “نام حسین خرازی" بلند شد و در آن جلسه گفت اینکه شما می‌گویید در اینجا عملیات بکنید، این عملیات از نظر عقلانی یعنی حماقت و دیوانگی محض؛ چون ما در این منطقه عملیات کردیم و راهکارها سوخته‌ایم، اما چون شما به نمایندگی حضرت امام (ره) می‌فرمایید ما عاشقانه این عملیات را انجام می‌دهیم و دست بر قضا چون امداد از غیب و اتصال کامل به خدا بود، ما در کربلای ۵ موفق شدیم.

آيا افراطيون كساني غير از خرازي‌ها، موحدها، داود كريمي‌ها بودند؟

قاسمي همچنين از هاشمي پرسيد:‌ آن کسانی که تأکید بر استمرار جنگ داشتند، آن افراطیون، کسانی غير از حسین خرازی‌ها و كاظم رستگارها و موحدها و حسين بهمني‌ها و داوود كريمي‌ها و حسين اسكندرلوها و ناصر شیری‌ها بودند؟! آیا جز چهره‌هایی بودند که در مرصاد در آخر جنگ حتی بعد از آنکه شما قطعنامه را امضا کردید آمدند کف میدان؟ آیا آنها از روی شهوت‌شان می‌خواستند بجنگند؟ یا بر اساس تفکر حضرت روح ا… که می‌گفت "جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگي وجود دارد."

اين فرمانده دفاع مقدس اظهار داشت: بنابر نظر امام ما، جنگ ما برای فتح یک سرزمین نیست، جنگ اعتقاد است، جنگ تمامی ایمان در مقابل تمامی کفر و شرک است، ما می‌‏گوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم، ما بر سر شهر و مملکت با کسى دعوا نداریم، ما تصمیم داریم پرچم «لا اله الاّ اللّه‏» را بر قلل رفیع کرامت و بزرگوارى به اهتزاز درآوریم؛ اما شما اینها را نفهمیدید آقای هاشمی!

به گفته قاسمي این هم که از اين جنگ سر به سلامت بردیم به واسطه معامله‌ای بود که امام با خدا و شهدا کرد نه اینکه امنیتی که داریم از صدقه سری مدل تفکر سازشی شما با آمریکا و عبدالله سعودی خائن توطئه‌گر در تمامی جهان اسلام است.

متاسفانه آقاي هاشمي دچار فراموشي شده‌اند

وي خطاب به هاشمي گفت" امام فرمودند كه "اگر بند بند استخوان‌های مان را جدا سازنند، اگر سرمان را بالای دار ببرند، اگر زنده زنده در شعله‌های آتش‌مان بسوزانند، اگر زن و فرزندان و هستی‌مان را در جلوی دیدگان‌مان به اسارت و غارت برند، هرگز امان‌نامه‌ی کفر و شرک را امضا نمی‌کنیم. ما مظلومین همیشه تاریخ، محرومان و پا برهنگانیم. ما غیر از خدا کسی را نداریم و اگر هزار بار قطعه قطعه شویم دست از مبارزه با ظالم بر نمی‌داریم"، اینها را امام گفت آقای هاشمی! متاسفانه هم شما الان دچار فراموشي هستید و هم در زمان حضور امام (ره) دچار انحراف از خط اسلام ناب بودید.

وي ادامه داد: برای ما بسیار جالب و تعجب برانگیز است در ذکریات آقایان ناطق نوری و آقای هاشمی از رزمندگان پای‌کار جبهه و جنگ و خانواده چند شهید داده و رزمندگانی با بیش از ده‌ها بار مجروحیت که تا مرصاد هم پاي كار بودند تعابیر این‌گونه است.

قاسمي در ادامه با يادآوري اظهارات چندي پيش ناطق نوري مبني بر اينكه رزمندگاني كه در دوران دفاع مقدس امام زمان (عج) را در خواب می‌ديدند، مشكلات رواني داشتند، گفت: حتی اگر این تعابیر را هم بپذیریم، احتمالاً از این دست خیلی خوشحال هستیم برای کسانی که با تفکر حضرت روح‌الله که می‌گفت اگر این جنگ 20 سال هم طول بکشد ما ایستاده‌ایم، با آن دیدگاه می‌جنگیدند و اگر با دیدگاه سازش‌پذیری شما بود همان هفته‌های اول باید صحنه را وا می‌دادیم یا نهایتاً سال اول قصه بايد براساس مدل فکری شما تن به سازش می‌دادیم، الحمدلله که این‌گونه نشد.

اين استاد دانشگاه اظهار داشت: ما خوشحال هستیم که هرچه به انتخابات نزدیک می‌شویم تتمه انحرافات فکری و تزلزلات روحی، روانی قبل به برکت این انتخابات در جامعه دفن می‌شود.


هاشمي 78 بار در چند ماهه گذشته واژه انتخابات آزاد را مطرح كرد


قاسمي همچنين در واكنش به اظهارات اخیر هاشمی رفسنجانی درباره انتخابات آزاد تصريح كرد: در این قصه بسیار خداوند منان را شاکریم که رهبری و امامي بسیار توجیه و آگاه داریم، امام حی و حاضر و جلودار و دیده‌بان.

وي ادامه داد: وقتی رهبرانقلاب نسبت به استفاده مكرر از واژه "انتخابات آزاد" هشدار دادند كه که جناب آقای هاشمی در طول این مقطع چند ماهه - اگر اشتباه نکرده باشم- 78 بار این لفظ را به كار بردند، لفظي كه به تعبیر آیت الله جنتی رمز عملیات فتنه جدید است.

قاسمي خاطرنشان كرد: جالب این است که بعد از این قصه رضای پهلوی، تشکیلات منافقین، فتنه‌گرهای خودمان و حتی بخشی از مسئولین حاضر به تعبیری ناخواسته و نادانسته از این لفظ که رمز کودتای عملیات جدید است را استفاده کردند.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه هیچکس این روشن‌گری را نکرده است به جز رهبر معظم انقلاب، افزود: براي همين است كه تأکید داریم همه جریانات باید پشت ولی باشند و اوست که ديدباني مي‌كند و خطوط استراتژیک را برای ما تبیین می‌کند در این ماجرا هم به درستی پرده از یکی از فتنه‌های دیگر برداشتند.

وي با بيان اينكه این داستان تمام نشده است، گفت: علی‌رغم این‌که مردم پای‌کار آمدند اما دستان خبیثی نگذاشت که قوه قضائیه ما و سایر نهاد‌های دیگری که باید به وظیفه خود عمل می‌کردند، عمل كنند و به دلیل سستی و اهمال باعث شد این اژدهای چندسر که در همه ارگان‌ها و رسانه‌ها نفوذ کرده و هنوز هستند، نتوانستیم پاکسازی را کامل کنیم.

قاسمي اظهار داشت: مطمئن هستیم با اين اوضاع جامعه و كثافت كاري‌ها و دلار بازي‌ها، دست همه عواملی که در دو دوره قبل از مردم شکست خوردند و ناامید شدند دوباره زهر خود را می‌ریزند.

وي با بيان اينكه در اتاق فکر دشمن مطرح شد که اگر به تعبیر خودشان این فرصت طلایی را از دست بدهند، حداقل یک دهه ديگر باید کنار بروند، افزود: براي همين است در برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌دهند خواسته یا ناخواسته کشاندن مردم در کف خیابان و به تعبیر خودشان برانگیختن جنبش‌های مردمی، افزايش گرانی و ندادن حقوق و بازی با کارگران در دستور كارشان است و سعی می‌کنند، اقشاری از مردم را رو در روی نظام قرار دهند.

قاسمي در عين حال تصريح كرد: به‌حول و قوه الهی با هوشیاری مسئولین و مقامات قضایی و امنیتی این توطئه خنثی خواهد شد و این سری هم پوزه دشمن را به خاک خواهیم مالید.

برخي دوستان به عمق قصه فتنه توجه ندارند

اين فرمانده دفاع مقدس در بخش ديگري از اين گفت‌وگو درباره برخي از اظهارات اخير درباره سران فتنه گفت: بعضی از دوستانی که نیت خیر دارند در گعده‌های خانگی و جلساتی که می‌نشینند با خیال خوش‌بینانه دوست ‌دارند که به نوعی فضا را تلطیف کنند که بخشی را که خاکستری بودند آن‌ها را هم جذب کنند.

قاسمي با بيان اينكه شايد دوستان ما توجه به عمق قصه ندارند، افزود: حالا بعد از چند سال افرادي مثل كروبي و موسوي كه روشن است با خارج بسته‌اند و مردم را تهييج كرده و به خيابان مي‌كشانند و به كشتن مي‌دهند، واضح و روشن است.

وي اظهار داشت: شايد خيلي خوشبينانه اين حرف‌ها را مي زنند كه بخشي ديگر از خاكستري‌ها را جذب كنند، اما نبايد خود را فداي آن بخش فتنه كه ليدري و علمداري كردند و خطوط خود را با دشمن مشخص نكرده و نكردند، كنند.

قاسمي با تاكيد بر اينكه مردم را نمي شود بازي داد، افزود: آن جريان مشخصا به دنبال كودتاي نرم بود، هر كاري كه مي‌توانستند كردند، حتي دست‌بردن به سلاح گرم كه به سمتش رفتند؛ ما كه نمي توانيم آنها را تطهير كنيم چرا كه ديگر كار اين حرف‌ها گذشته كه بخواهيم بگوييم كه آنها در فتنه بودند يا نبودند.

اين استاد دانشگاه ادامه داد: بله! مثلا بچه من در اين قصه گول استاد احمقش را در دانشگاه خورد كه به مچش دستبند سبز بسته بود و مي‌گفت كه برويد و كار نظام را تمام كنيد و بعد بيايد نمره‌تان را بگيريد.

قاسمي افزود: حالا بچه من و آن استاد گول خوردند اما در حد ليدرهاي اين قصه و كسي مثل شيخ كروبي با آن همه سن و قد و قواره حالا يا قاطي كرده و يا از اول نفوذي در اين جبهه بوده است، حالا ما كه نمي‌توانيم آنها را تطهير كنيم. اين فرد تمام شده و از جامعه حذف شده است.

وي اظهار داشت: جالب تر اين است از همان طرف كه اينها دارند آقايان را تطهير مي‌كنند، از آن طرف هم VOA و جربانات خبري خارجي هم نواي با اين قصه بر طبل مي‌كوبند كه بايد اين افراد از حصر خارج شوند و ...

آمريكا براي مدل " امت – امامت" نسخه پاتك نداشته است

قاسمي در ادامه محوريت پيروزي انقلاب اسلامي را مدل "امت – امامت" عنوان كرد و گفت: مدل "امت – امامت" كه عامل ثبات و پايداري بيش از سه دهه نظام بوده است، سيستمي است كه آمريكايي‌ها براي آن نسخه پاتك نداشته‌اند چرا كه اين مدل براي دشمن ناشناخته است.

اين فعال فرهنگي ادامه داد: دشمن الان به اين رسيده كه بايد اين مدل را به چالش بكشد، اگر بتواند مردم را مايوس و بي‌اعتقاد كند. در دانشگاه، در صدا و سيما در مراكز ديگر بتواند بدنه مردم را از امامت جدا كند.

وي در عين حال خاطرنشان كرد: البته مردم نشان دادند كه در هر زماني حتي زمان آقاي احمدي نژاد كه با غيبت رياست جمهور و يا خطاي رييس جمهور ولو از خودشان باشد، پشت رهبر را خالي نمي كنند و به جريانات غير نمي‌چسبند و اين موضوع حتي در دوره آقاي احمدي‌نژاد هم به خودش و هم به داخل و خارج ثابت شد.

قاسمي با بيان اينكه در فتنه 88 زماني مردم ريختند و كار را تمام كردند كه شعارها بر محور اصلي رفت كه آن اصل ولايت فقيه بود، گفت: حتي داستان فلسطين و شعار نه غزه نه لبنان جانم فداي ايران هم آنقدر در مردم تاثير نداشت وقتي بر اصل ولايت فقيه و اصل امام حسين عليه السلام كه اصل ولايت و پايداري و قيام عاشورايي بود، توهين شد شعار آنها واضح رو شد و از حالت جنگ نرم هم در آمد، مردم را به ميدان كشاند.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه