قانون شکنی در ساخت دانشگاه پیام نور علی آبادکتول
مدیر جهاد کشاورزی علی آبادکتول گفت: ساختمان دانشگاه پیام نور این شهرستان در خارج از بافت شهری قرار دارد و باید قبل از از هرگونه ساخت و ساز مجوز تغییر کاربری می گرفت اما در حال حاضر بدون مجوز است.
به گزارش زرین نامه؛ حسین عابدی در نشست با جمعی از اصحاب رسانه استان گلستان بیان کرد: یکی از مهم ترین دغدغه های مدیران شهرستان ها حفظ اراضی کشاورزی است که خوشبختانه با برخورد چکشی آقای حقی دادستان استان و دادستان شهرستان علی آبادکتول آقای محمدی آمار تخلفات به حداقل خود رسیده است.
عابدی با بیان اینکه بیشتر ساخت و سازهای غیر مجاز در مناطق پایین دست شهرستان رخ می دهد، اظهار کرد: اکثر ساخت و سازهای غیر مجاز به دلیل عدم آگاهی به قانون اتفاق می افتد که در نشست مشترک با دادستانی و فرمانداری شهرستان 3 ماه فرصت گرفته ایم تا طرح بازنگری انجام شود چون بسیاری از ساخت و سازها 10 متر یا 20 متر با روستا فاصله دارد و صاحبان آن افراد کم در آمدی هستند.
وی تصریح کرد: البته شاید یکی از دلایل خارج بافت قرار گرفتن بعضی از منازل در روستاها هم بخاطر عدم اجرای طرح بازنگری بعد از گذشت حداقل 10 سال است که بخشی از این مشکل هم مربوط به کم توجهی از سوی مسئولین است.
عابدی در ادامه اعلام کرد: جهاد کشاورزی علی آباد کتول از سال 91 تا پایان سال 93 تعداد 50 مورد قلع و قمع داشت که از این تعداد 32 مورد مربوط به سال 93 بود و امسال نیز 4 مورد قلع و قمع بنا در شهرستان انجام شد.
مدیر جهاد کشاورزی علی آبادکتول همچنین با اشاره به عدم آگاهی و کم توجهی برخی دستگاه های دولتی نسبت به اموراراضی و لزوم گرفتن مجوز تغییر کاربری قبل از ساخت و سازها، اظهار کرد: ساختمان دانشگاه پیام نور علی آبادکتول نیز در خارج بافت شهر قرار دارد که باید قبل از آغاز هرگونه ساخت و ساز برای دریافت مجوز تغییر کاربری اقدام می کرد، اما بدون اخذ مجوز عملیات اجرایی آن آغاز شد.
وی افزود: اخطارهای قانونی از سوی جهاد کشاورزی به دانشگاه از همان سال آغاز ساخت و ساز به دانشگاه پیام نور داده شد که مدارک آن موجود است و دانشگاه نیز هم اکنون در حال پیگیری برای اخذ مجوز می باشد.
عابدی با بیان اینکه همیشه رشد و توسعه تبعاتی نیز با خود به همراه دارد، خاطر نشان کرد: البته دانشگاه پیام نور نیز شاید مجبور به ساخت قبل از اخذ مجور شده چرا که در غیر این صورت بودجه آن بازگشت می خورد.
وی یادآور شد: سامانه 131 برای اعلام تخلفات در امور اراضی کشاورزی راه اندازی شده است که مردم می توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف با این سامانه تماس بگیرند تا مامورین جهاد کشاورزی بررسی و در صورت عدم وجود مجوز با آن برخورد کنند.
مدیر جهاد کشاورزی علی آبادکتول در بخش دیگری از سخنان خود درباره مجوزهای برداشت های شن و ماسه از اراضی شهرستان گفت: با آغاز فعالیت سایت زرین گل میزان برداشت های غیر مجاز شهرستان به حداقل رسیده است و البته سیاست ما نیز بر این است که بجای صدور مجوز برای مراکز کوچک، به سایت ها مجوز دهیم تا از برداشت های لکه ای و تخریب سطوح قابل کشت پیشگیری شود.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه