ظرفیت های گردشگری پارک جنگلی کبودال استفاده بهینه شود

دومین نشست استفاده از پتانسیل های گردشگری پارک جنگلی کبودوال واقع در علی آبادکتول برگزار و بر لزوم استفاده بهینه از ظرفیت های گردشگری این منطقه تاکید شد.

به گزارش  زرین نامه؛ در این جلسه که ظهر دوشنبه برگزار شد، ابتدا رییس شورای شهر علی آبادکتول، گفت: در جلسه گذشته بر باز شدن گره ها و تسریع در روند اجرای این طرح تاکید و مقرر شد تمام همکاری و هماهنگی های لازم در این خصوص انجام شود.

حسن صداقت افزود: استان گلستان تمام جلوه های خدادادی را دارد و اگر ما نتوانیم از این ظرفیت ها استفاده کنیم آیندگان ما را سرزنش خواهند کرد.

وی ادامه داد: شهرستان علی آبادکتول سومین شهر بزرگ استان است و در مرکزیت جغرافیایی استان قرار دارد؛ با توجه به پتانسیل های موجود انتظار می رود بدون نقض قانون گره ها به سرعت باز شود.

فرماندار علی آبادکتول نیز در این نشست با اشاره به ظرفیت های این شهرستان و نرخ بیکاری 18 درصدی این شهرستان، اظهار کرد: این شهرستان با دارا بودن سه اقلیم متفاوت آب و هوایی و دارا بودن کوه، جنگل و صحرای ترکمن و آبشار کبودوال می تواند در صنعت گردشگری و ایجاد اشتغال پایدار و توریسم سهم به سزایی داشته باشد.

اجمد تجری مفرد اضافه کرد: استفاده از ظرفیت پارک جنگلی کبودوال و سد نگارستان (کبودوال) با مشکلات و موانعی روبروست که امیدواریم در آینده ای نزدیک این موانع رفع شده و شاهد کلنگ زنی طرح جامع گردشگری آن باشیم.

در ادامه مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان با تاکید بر اینکه سیاست سازمان منابع طبیعی حفظ و حراست از تمامی جنگل ها در سطح شمال کشور است، گفت: به موازات حراست مطالعات توسعه ای هم انجام می شود تا این منابع را به سمت و سوی گردشگری سوق می دهیم.

ابوطالب قزلسفلو تصریح کرد: طرح استفاده از ظرفیت های پارک جنگلی کبودوال در مرحله تصویب است و باید مسیر خود را طی کند.

وی خاطر نشان کرد: کتابچه این طرح با نگاه حفاظتی در مرحله بازنگری است تا قابل اجرا شود.

وی یادآور شد: آب منطقه ای استان در حال اجرای اینکار به صورت هماهنگ است تا تحولی شگرف در این زمینه به واسطه ماده ۶۹ که انتقال مالکیت از منابع طبیعی یا جهادکشاورزی به وزارت نیرو انجام شود هستیم که با این کار، پیشرفت چشمگیری در اجرای طرح گردشگری کبودوال رخ خواهد داد.

در ادامه، معاون طرح و توسعه شرکت آب منطقه ای گلستان اظهار کرد: این شرکت هیچگونه چشم داشتی برای سود یا بهره شخصی برای این عمل نخواهد داشت و سیاست های این شرکت مطابق اصل 44 قانون اساسی واگذاری امور به بخش خصوصی است و برای اجرای این پروژه تمام توان خود را خواهد گذاشت.

داود گیلک تاکید کرد: اولویت شرکت آب منطقه ای گلستان در زمینه های گردشگری، صنعت، توریسم، پرورش ماهی و در آخر در زمینه کشاورزی قرار داده است و اینکار مان نشانه اهمیت دادن به امر گردشگری و استفاده مفید از سطح آب های روان و تحت نظر این شرکت است.

وی با بیان اینکه ما باید سرمایه گذاران سرگردان را جذب کنیم، متذکر شد: مطالعات انجام شده در قالب خود سد و محوطه آن نیست بلکه مطالعاتی کلی بر یک بسته یا پکیج کلی از این منطقه گردشگری است که هتل ها، فروشگاه ها، استخر، آبشار، پیست دوچرخه سواری و... را شامل می شود؛ این طرح در محوطه ای حدود ۵۹ هکتار در حال بررسی و مطالعه نهایی است.

در ادامه معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: ما نباید سد یا آبشار و جنگل کبودوال را به صورت جزیره ببینیم وقتی همه این واژه ها در کنار هم باشد ما در زمینه جذب گرشگر قدمی مثبت برداشته ایم.

احمد تجری تاکید کرد: مطالعات طرح گردشگری کبودوال در حد کمیته ذیل و شورای برنامه ریزی استان نیز پیش رفته و گردشگری گلستان مصمم بر اجرای این طرح است. هستیم.

به گفته وی سرمایه گذار این طرح باید نگاه بهینه به گردشگری کبودوال داشته و در مسیر موافقت ها و مجوزها پیشنهاد می کنیم نقطه صفر تا 100 آن در نظر گرفته شود تا پس از طی یک مسیر طرح متوقف نشده بلکه با استفاده از ظرفیت های قانونی در اجرای آن تسریع شود.

شهرستان علی آبادکتول در 40 کیلومتری شرق گرگان واقع است و از نظر طبیعی جاذبه های گردشگری منحصر به فردی همچون آبشار کبودوال که ثبت ملی شده و تنها آبشار تمام خزه ای جهان است را داراست./ مهر

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه