مقالات برتر اولین کنفرانس ملی«ایثار تا شهادت» معرفی شدند

دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی «از ایثار تا شهادت»، با اشاره به پذیرش 47 مقاله در این کنفرانس، عناوین 10 مقاله منتخب داوران این کنفرانس را اعلام کرد.


سید مصطفی قدمی در حاشیه آیین اختتامیه اولین کنفرانس ملی از ایثار تا شهادت که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد کتول برگزار شد، در گفت و گو با خبرنگار زرین نامه با اشاره به آیه 207 سوره بقره که به لیله المبیت اشاره دارد اظهار کرد: حضرت علی (ع) با وجود اینکه یقین داشتند هر کس شب لیله المبیت در بستر پیامبر (ص) بخوابد، کشته خواهد شد، اما به خاطر خشنودی خداوند با کمال میل پذیرفتند که جانشان را سپر بلا سازند تا آسیبی به پیامبر اکرم (ص) نرسد.
وی اذعان کرد: شهدا با الگوبرداری از این فرهنگ ایثار و شهادت از جان و مال خود گذشتند تا از ارزش های دینی پاسداری کنند.
قدمی با اشاره به 4000 شهیدی که مردم گلستان در دوران دفاع مقدس تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران کردند، گفت: در راستای زنده نگاه داشتن یاد و خاطره این شهدا، اولین اجلاسیه 4000 شهید استان گلستان پایه گذاری شد و بخش علمی و پژوهشی آن با عنوان اولین کنفرانس ملی از ایثار تا شهادت فعالیت خود را از فروردین ماه امسال آغاز کرد.
وی افزود: عناوین ایثار تا شهادت از منظر اسلام، ایثار و شهادت در ادبیات هنر و رسانه، ایثار و شهادت در فرهنگ عمومی، تاریخ شفاهی در عرصه ایثار تا شهادت از محورهای این کنفرانس بود که با هدف ترویج و تداوم فرهنگ ایثار و شهادت در نظر گرفته شد.
قدمی تصریح کرد: فراخوان مقالات از خردادماه سالجاری آغاز و تعداد 58 مقاله از 21 استان کشور به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که پژوهشگران استان گلستان با ارسال 20 مقاله، بیشترین سهم را در ارائه مقالات داشتند و استان های مازندران، خراسان رضوی و خوزستان نیز در رتبه های بعدی بوده اند.
وی بیان اینکه کمیته داوران متشکل از حجت الاسلام طاهری، حجت الاسلام عین الکمالی، رجبی و مزیدی بودند، افزود: بر اساس نظر داوران، 47 مقاله پذیرفته و برای آن ها گواهی پذیرش صادر شد که در اختتامیه کنفرانس به ارائه دهندگان تقدیم شد.
قدمی همچنین از نمایه شدن مقالات این کنفرانس در سایت  civilica خبر داد و گفت: از میان مقالات پذیرفته شده، 10 مقاله برای سخنرانی در اختتامیه کنفرانس انتخاب و از 3 مقاله برتر هم با اهداء جوایز نفیسی تجلیل شد.
دبیر اجرایی اولین کنفرانس ملی ایثار تا شهادت در ادامه از مقالات «موانع و راهکارهای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از منظر دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی گلستان» (پژوهشگر: محسن عین علی)، «بازتاب فرهنگ ایثار و شهادت در سیره حضرت زهرا (س)» (پژوهشگر: محمود رضا توکلی محمدی)، «راهکارهای نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت» (پژوهشگر: زینب نادی)، «روحانیت و دفاع مقدس» (پژوهشگر: علی اکبر محمدی مهر)، «اهمیت ایثار و شهادت در فرهنگ عمومی با تاکید بر شعارهای انقلاب اسلامی» (پژوهشگر: علی اصغر اصغری)، «بررسی نقش زاویه ی دید در رمان پل معلق» (پژوهشگر: شیلان اویهنگی)، «کارکردهای فرهنگ ایثار و شهادت در افزایش سرمایه اجتماعی» (پژوهشگر: حسن موسی زاده)، «بررسی اندیشه های دینی و انقلابی در وصیت نامه های شهدای استان گلستان» (پژوهشگر: قدرت اله نظری)، «تحلیل عناصر داستان در رمان رقص در دل آتش از سعید عاکف (سکینه کریمی راد) و بررسی میزان تاثیرگذاری مطالعه وصیت نامه شهدای دانشجو در آسایش روانی دانشجویان و حفظ ارزش های اصیل فرهنگ ایثار و شهادت» (پژوهشگر: جعفر کریمی) به عنوان مقالات منتخب هیئت داوران در این کنفرانس نام برد.
وی همچنین با اشاره به مقالات برتر گفت: «روحانیت و دفاع مقدس»، «اهمیت ایثار و شهادت در فرهنگ عمومی با تاکید بر شعارهای انقلاب اسلامی» و  «بررسی نقش زاویه ی دید در رمان پل معلق» مقالات برگزیده این کنفرانس بودند.
انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه