گلدان و روزنامه را با لذت بخورید!
این روزها خیلی ها روشنک روشنایی را به واسطه طراحی کیک هایش در اینستاگرام می شناسند. او می گوید علاقه اش به هنر و بچه هایش باعث شده تا امروز به جای تدریس در دانشگاه کام مردم را شیرین کند.
به گزارش زرین نامه؛ وقتی از عالی بودن حرف میزنیم از چه حرف میزنیم؟! کافی است کمی به عقب برگردیم به وقتی که تازه قلم به دست گرفتن را بلد شده بودیم و دیگر میتوانستیم توی دفترهای مشقمان به انشای«دوست دارید در آینده چه کاره شوید؟!» فکر کنیم. از بچگی به ما یاد داده بودند که برای یک دختر عالی شدن حتما باید پزشک شد و برای یک پسر عالی شدن دست کم باید سراغ مهندسی رفت. به همین خاطر هم بیشترمان جرات نداشتیم در انشاهایمان به شغلی غیر از همین چند شغل تکراری فکر کنیم یا دست کم خودمان کمی رویاهای کودکی و نوجوانیمان را جدی بگیریم و به آرزوهایمان احترام بگذاریم تا جایی که خیلیهایمان یک مهندس معمولی بودن را به یک نجار، نقاش یا خیاط عالی بودن ترجیح دادیم.
اما در بین همه این آدمهای معمولی«روشنک روشنایی» جزو آدمهایی است که دلش خواسته تا به آرزوهایش احترام بگذارد و بین یک پزشک معمولی بودن و یک قناد عالی بودن دومی را انتخاب کند. او کسی است که این روزها هنرش را خرج طراحی کیکهایی میکند که حسابی در فضای مجازی طرفدار پیدا کرده است.
عشق هنر اجازه نداد پزشکی را دنبال کنم
علاقهها همیشه در گوشه و کنار وجود آدمها جا خوش میکنند تا سر به بزنگاه و در یک فرصت مناسب خودشان را به صاحبانشان نشان دهند. آن هم به شکلی که هر قدر هم بخواهید انکارش کنید باز هم شکست میخورید. روشنک روشنایی هم جزو همین آدمهاست. خودش میگوید دیپلم نظام قدیم دارد و در دبیرستان رشته تجربی خوانده است. در طول دوران مدرسه هم انقدر درسش خوب بوده که محقق کردن رویای پزشکی برایش کار غیر ممکنی نباشد تا از یک جایی به بعد به خاطر علاقهاش از خواندن پزشکی صرف نظر کند.« من بعد از اینکه دیپلم گرفتم هم در کنکور تجربی و هم در کنکور هنر شرکت کردم؛ که اتفاقا رشته پزشکی هم قبول شدم ولی انقدر عاشق هنر بودم که ترجیح دادم سراغ علاقهام بروم. به خاطر میآورم که در آن دوران یکی از اقواممان طراحی صنعتی قبول شده بوده و هنر میخواند، من وقتی میدیدم که او چه کارهایی انجام میدهد محو هنر میشدم و از آنجایی هم که خانواده هنر دوستی داشتم نهایتا تصمیم گرفتم به جای پزشکی، در دانشکده هنر و معماری رشته طراحی صنعتی را دنبال کنم.»
مادر شدن، مهمترین دلیل حال خوب این روزهای من!
مادر شدن شاید اصلی ترین دلیل حرفه این روزهای او باشد. اتفاق مهمی که اگر دنباله یکی از بازتاب هایش را در زندگی روشنک بگیرید دست آخر به طراحی کیک های خوشحالی می رسید که حتی دیدن عکس هایشان هم در فضای مجازی به چشم هایتان رنگ و نور می بخشد. او بعد از گرفتن مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد از تهران به مشهد نقل مکان می کند و در دانشگاه آزاد مشهد در رشته طراحی صنعتی مشغول به تدریس می شود.
«من تا هشت سال پیش فعالیت های مختلفی انجام می دادم و تدریس می کردم تا اینکه خدا لطف کرد و فرزند اولم به دنیا آمد برای همین مجبور شدم از دانشگاه مرخصی بگیرم؛ ولی بعد از دوسال فرزند دومم هم به دنیا آمد که دیگر بعد از آن متوجه شدم با وجود مسئولیت دو بچه کوچک دیگر نمی توانم کارم را به این شکل ادامه بدهم؛ به همین دلیل تصمیم گرفتم که دیگر از کار خارج از منزل فاصله بگیرم.» اما با همه این ها خانم روشنایی می گوید که همه اتفاقات خوب این روزهایش را از برکت داشتن بچه هایش می داند، بچه هایی که این روزها بودنشان باعث شده تا مادرشان به قول خودش در شادی ها و حال خوب مردم سهیم باشد.
در طراحی کیکهایم از طراحی صنعتی کمک میگیرم
خانم روشنایی میگوید علاوه بر دستور پختی که برای کیکهایش در نظر میگیرد شاید استفاده از آموزههایی که در طراحی صنعتی به دست آورده در متفاوت بودن کارهایش تأثیرگذار بوده است. آشپزی و پخت کیک و شیرینی همیشه جزو علاقهمندیهای روشنک روشنایی محسوب میشده، طبق گفته خودش پیش از این هم او در این زمینه دستی بر آتش داشته؛ اما ماجرا از جایی شروع میشود که او با آمدن بچهها و اضافه شدن مناسبتهای تازهای مثل تولد فرزندانش در تقویم او حالا بهانهای تازهای برای برگزاری مهمانی و جشنهایش پیدامیکند.
«وجود بچههایم رفتهرفته باعث شد که من به مناسبتهای مختلف مثل جشن تولدشان یا دندان در آوردنشان مهمانی بگیرم و خودم برای پخت کیکشان دست به کار شوم همین هم باعث شد تا هرکسی که به منزل ما میآمد حسابی شروع میکرد به تشویق کردن و همه از من میخواستند که برای جشنهای آنها هم همین کیکها را درست کنم تا اینکه یک بار نه خودم که همسرم اتفاقی عکس یکی از کارهایم را در صفحه اینستاگرامش گذاشت و با استقبال شدید و تشویق آدمهایی شروع شد که تا پیش از این من آنها را نمیشناختم؛ همین ماجرا هم سبب شد تا من بعد از آن نمونه کارهایم را روی صفحه خودم منتشر کنم و رفته رفته به شکل جدیتری به این کار از جنبه شغل نگاه کنم.»
کیک تولد امام رضا ویژهترین کارم بوده است
وقتی از خود او درباره متفاوتترین کارش سؤال میکنیم او بدون هیچ مکثی از طراحی کیک حرم امام رضا(ع) حرف میزند.«متفاوتترین کیکی که ساختم کیک تولد امام رضا بود. خانمی با من تماس گرفتند و گفتند خواست خود امام رضا(ع) بوده که اتفاقی صفحه من را در اینستاگرام پیدا کرده است، از آنجایی هم که من در مشهد زندگی میکنم و همیشه دوست داشتم کیکی را برای امام رضا(ع) درست کنم، کار را قبول کردم. یک کیک 55کیلویی که ساخت آن به همراه تیمی که داشتم چیزی نزدیک به چهار روز طول کشید و من فکر میکنم این کار بهترین کاری است که انجام دادم چون بعد از ساخت و مولودی هم این کیک را به حرم خود امام رضا(ع) بردند و آن را بین خادمان و زائران حرم توزیع کردند.»
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه