تغذیه با شیرمادر در نیم ساعت اول تولد، از مرگ یک میلیون کودک در سال جلوگیری میکند. همچنین ضریب هوشی در این کودکان 12 درجه بالاتر از شیرخشک خوران است. شیر مادر در کاهش بیماریهای عفونی، متابولیک، قلبی عروقی و بدخیمی تاثیر مثبت دارد.
به گزارش زرین نامه به نقل از تسنیم، تغذیه در 2 سال اول زندگی؛ امر اساسی برای سالم بودن در طی زندگی است. تغذیه با شیر مادر تنهاترین، بهترین و سالمترین تغذیه در این گروه سنی است.
تغذیه با شیرمادر در افزایش میزان بقاء، ایمنی، سایکولوژی، تغذیه، ضریب هوشی، کاهش بیماریها و همچنین جلوگیری از مرگ و میر و معلولیت، اختلالات خلقی-اجتماعی و بیماریها نقش منحصر به فردی دارد.
تغذیه با شیرمادر در نیم ساعت اول تولد، از مرگ یک میلیون کودک در سال جلوگیری میکند. ضریب هوشی در این کودکان 12 درجه بالاتر از شیرخشک خوران است.
همچنین تغذیه با شیر مادر در کاهش محرومیتهای خلقی - اجتماعی تاثیر گذاشته و در رشد و تکامل بهتر تاثیر مثبت دارد؛ همچنین در کاهش بیماریهای عفونی، متابولیک، قلبی عروقی و بدخیمی در بچههای شیرمادر خوار تاثیر دارد.
تغذیه با شیرمادر 25 برابر بیماریهای گوارشی و 5 برابر بیماریهای تنفسی را کاهش میدهد. شیرمادر از بسیاری از بیماریها از جمله آلرژی، دیابت، بیماری قلبی عروقی و بسیاری از بدخیمیها دردوران بزرگسالی جلوگیری میکند.
همچنین در نتیجهگیری این مطالعه قید شده است که براساس مطالعات موجود و کتاب مقدس قرآن تنهاترین تغذیه سالم و مفید در 2 سال اول تولد؛ شیر انسان است. در زندگی جنینی کودک از طریق بندناف مواد غذایی را دریافت و رشد و تکامل میکند و بعد از تولد بهترین تغذیه به جای بندناف؛ شیرمادر و بهترین جا برای مراقبت از وی آغوش مادر خودش است.
همچنین آکادمی اطفال آمریکا پیشنهاد میکند که کودکان بایستی به طور انحصاری در 6 ماه اول فقط از شیر انسان استفاده کنند و آن را تا 2 سالگی همراه با تغذیه تکمیلی ادامه بدهند.
انتهاي پيام/
ارسال دیدگاه