وهابیت گروهی اندک هستند، ولی افکارشان پایه تروریسم را تشکیل می‌دهد

رئیس مجلس گفت: با کمک CIA، عربستان، امارات و پاکستان ۳۰ سال پیش تروریست‌ها به وجود آمدند و تا امروز رشد کردند.

به گزارش زرین نامه به نقل از پارس فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز چهارشنبه ۲۵ بهمن‌ماه در دیدار با هیئت پارلمانی اتحادیه اروپا اظهار کرد: روابط بانکی با اروپا به خوبی طبق برجام پیش نرفته و مطرح شدن این پیشنهاد از سوی اروپایی‌ها مبنی بر اینکه در مسائل اقتصادی اتحادیه اروپا متفاوت از آمریکا تصمیم بگیرد، اگر این واقعیت رخ دهد، خوشحال کننده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اروپایی‌ها کشورهایی را ساخته‌اند و یک مشت دیکتاتور را نصب کرده‌اند و گاهی نیز کودتایی را تدارک دیدند، ادامه داد: مسئله این است که باید متوجه بود که تغییراتی به وجود آمده و شرایط جدیدی را ایجاد کرده و نسل جدیدی حاضر شده‌اند که ایده‌های جدیدی دارند. وقتی متن تغییر درک نشود، پروسه غلطی ایجاد می‌شود.

وی تصریح کرد: مسئله تروریسم برای شما مهم‌تر از آمریکایی‌ها است و ما نیز سال هاست که با تروریست درگیر هستیم.

لاریجانی با طرح این سوالات که چرا تروریسم به وجود آمده است؟ و چه کسی تروریست‌ها را به وجود آورد و آنها را مورد حمایت قرار داد؟ اظهار کرد: به کمک CIA، عربستان، امارات و پاکستان حدود ۳۰ سال پیش تروریست‌ها در افغانستان به وجود آمدند و جریانی را به‌عنوان مقابله با شوروی ایجاد کردند و گمان می‌کردند این تروریست‌ها که با تفکر ایدئولوژیک آنها را سامان داده بودند، همیشه به‌عنوان ابزاری در اختیار آنها خواهد بود، در حالی که اتفاقاً تروریست‌ها نیز به آنها نگاه ابزاری داشتند. بعد از ماجرایی که در آمریکا انجام شد و آمریکا به افغانستان لشگرکشی کرد، در حالی که این اقدام نیز غلط بود و سبب شد تا جریان تروریسم پخش شود، سپس جنگ در عراق را انجام دادند و تروریسم جدیدی را ایجاد کردند، همچنین پس از ایجاد جنگ در لیبی تروریست‌های جدیدی در آنجا گسترش یافت.

وی با بیان اینکه وهابیت گروهی اندک هستند ولی حرف‌هایشان پایه تروریسم را تشکیل می‌دهد، گفت: در بحث حقوق بشر هم با همین نگاهی که مسلمانان همگی یکسان هستند از سوی غربی‌ها نگاه می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: آمریکایی‌ها داعش را با هلی‌کوپتر به افغانستان می‌برند، آیا شما نمی‌خواهید این مسائل را ببینید.

لاریجانی با بیان اینکه شاید آمریکایی‌ها به دنبال ایجاد دردسر برای ایران یا روسیه هستند، گفت: این اقدام از همان اشتباهاتی است که ۳۰ یا ۴۰ سال پیش در مورد طالبان مرتکب شدند، ولی ما بلدیم با اینها چگونه رفتار کنیم و این تروریست‌ها برای حامیان فعلی آنها تبدیل به بلا می‌شوند.

وی با طرح این سوال که چگونه اروپا می‌تواند مسائل حقوق بشر در بحرین را توجیه کند، گفت: آیا مفهوم دارد که یک عده در این کشور حق رأی داشته باشند، ولی یک عده دیگر از حق رأی برخوردار نباشند. مخالفت ایران با بحرین بر سر همین مسائل است، وگرنه موضوع دیگری وجود ندارد و ما با هم همسایه هستیم و مشکلی نداریم.

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه