آیین تشییع پیکر شهید «علی نصرتی» در علی آباد کتول/ شهیدی که در محرم کربلایش شد+ تصاویر
عطر شهید دوباره در شهرستان علی آباد کتول پیچد. علی نصرتی محرم 36 سال پیش به تاسی از امام شهیدش به جبهه های نبرد حق علیه باطل رفت و حالا پیکرش که بوی بهشت می دهد، به زادگاهش بازگشته تا حال خیلی ها را خوب کند.
به گزارش زرین نامه؛ در روزهای اخیر خبر تفحس 135 شهید دوران دفاع مقدس منتشر شد. خبری که به سال ها چشم انتظاری خانواده های این شهدا پایان داد.
در این میان نام شهید علی نصرتی از شهرستان علی آباد کتول نیز می درخشید. شهیدی که مادر و پدر سال ها در انتظار بازگشتش بودند و در آخر با چشمانی منتظر از دنیا رفتند.
شهید علی نصرتی 15 آباد 1337 در شهرستان علی آباد کتول دیده به جهان گشود. وی با شکل گیری انقلاب اسلامی، پاسداری از حریم انقلاب و ولایت را به همه کارهایش ترجیح داد و به عضویت سپاه پاسداران در آمد و پس از گذراندن آموزش های نظامی، به طور داوطلبانه به جبهه اعزام شد و پس از مدتی خدمت، روز 21 آبان 61 در منطقه موسیان - زبیدات عراق، از جام شهادت نوشید و اینگونه محرم، کربلای او شد و حالا پس از 36 سال دوباره در محرم بازگشت تا پیام آور فرهنگ عاشورای حسینی باشد.
آیین تشییع پیکر مطهر این شهید گرانقدر از مقابل مسجد محمدیه تا میدان ولایت علی آباد کتول روی دستان مردم شهید پرور این شهرستان تشییع شد و در گلزار شهدای امامزاده هارون روستای الازمن آرام گرفت.
برادر شهید علی نصرتی می گوید: پدر و مادرم سال ها منتظر بازگشت علی بودند و در نهایت به وصال نرسیده، از دنیا رفتند و امروز ما با چشمانی اشکبار جلوی درب دلمان را طراوت بخشیدیم، چرا که یوسف گم گشته ما به وطن بازگشته است.
خواهر شهید نصرتی با اشاره به وصیت نامه برادرش، اظهار می کند: برادرم برای حفظ ارزش ها رفت. او رفت تا چادر حضرت زینب (س) بر زمین نیافتند و امروز ما نیز باید زینب وار چادر خود را که هنوز هم برایش خون های زیادی جاری به زمین جاری می شود، حفظ کنیم.
فرمانده شهید نصرتی در عملیات محرم نیز با اشاره به ویژگی های شخصیتی وی در گفت و گو با خبرنگار ما اذعان می کند: لقمه حلال پدر، شجاعت، ایمان، نماز اول وقت و نماز شب از شهید علی نصرتی، نامی پر آوازه به یادگار گذاشت.
نظری یکی از همرزمان شهید نصرتی درباره نحوه شهادت وی می گوید: علی در نبرد تن با تانک به شهادت رسید. محل شهادت او، گودالی همچون گودال قتلگاه امام حسین (ع) بود که حدود 130 شهید در آن ندای حق را لبیک گفتند که اگر رشادت این عزیزان دلیر نبود، آمار شهدای عملیات محرم شاید به دهها برابر افزایش می یافت.
یکی از شهروندان علی آبادی نیز در گفت و گو با خبرنگار زرین نامه، با اشاره به اینکه شهدا به ما عزت بخشیدند، می گوید: در چهل سالگی انقلاب، شهدا همچنان شناسنامه و هویت ما هستند.
آیت الله حسینی شاهرودی نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری نیز می گوید: شهدای که می آیند، دوباره دل هایمان زنده می کنند و سبب ایجاد شور انقلابی، اسلامی و حسینی می شوند.
به گزارش زرین نامه؛ این شهید بی ادعا و سبک بال عاشق سال ها از خانه و کاشانه خود دور بود و بعد از 36 سال به زادگاهش بازگشت. علی آباد کتول29 شهید مفقود الاثر دیگر دارد که هنوز خانواده هایشان منتظر هستند، روزی برگردند.
شهادت ثمره جامعه ای است که با فرهنگ عاشورای حسینی بزرگ شده است. این شهرستان 457 شهید تقدیم انقلاب اسلامی کرده است و همچنان راهشان همچون راه شهدای کربلا ادامه دارد.
تصاویری از آیین تشییع علی نصرتی شهید تازه تفحس شده دوران دفاع مقدس
گزارش و عکس: نرگس تجری
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه