دولت موضوع کرونا را جدی نگرفت/ برای برخی مرغ همسایه غاز است/ کرونا خصومت آمریکا با مردم ایران را نشان داد
عضو هیئت رئیسه کمیسیون آموزش مجلس گفت: عدهای در داخل کشور، شیفته غرب هستند و نقاط قوت و قدرت کشورمان را نمیبینند و برای اینها مرغ همسایه غاز است و بهتر است صفهای ۲کیلومتری خرید دستمال کاغذی در آمریکا را بینند.
به گزارش زرین نامه؛ حجتالاسلام علیرضا سلیمی در گفتگو با شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در مورد اثرات شیوع ویروس کرونا در ایران و جهان و اقدامات دولت، اظهار کرد: دو تفاوت بین کشور ما و سایر کشورها در برخورد با بیماری کرونا وجود دارد؛ نخست اینکه در ایران، مردم، خیرین، بسیج و... پایکار آمدند مثلاً در تولید ماسک بسیجیان و پایگاه و مساجد فعال شدند و مشکل کمبود آن حل شد؛ البته اینها همانهایی هستند که جبهه و جنگ را اداره کردند و در همهجا پایکار ایستادند.
وی افزود: وقتی ملت در موضوع کرونا پایکار آمدند باعث ایجاد آرامشی نسبی بر کیفیت وضعیت شد و از سوی دیگر کادر درمانی و پزشکی کشور هم جهاد گونه وارد میدان شدند البته در بحث پزشکی نسبت به قبل از انقلاب رشد فوقالعادهای داشتهایم و دنیا این موضوع را میداند.
دولت شیوع ویروس کرونا را جدی نگرفت
این نماینده مردم در مجلس با اشاره به حضور پزشکان بنگلادشی، فیلیپینی، هندی و پاکستانی قبل از انقلاب در ایران، گفت: امروزه پزشکان خوبی در کشور تربیت و پرورشیافتهاند و در بحث آموزش بخصوص پزشکی و پیراپزشکی واقعاً در سطح بسیار بالایی قرار داریم هرچند در موضوع تجهیزات مشکلاتی وجود دارد.
سلیمی با بیان اینکه دولت از ابتدا شیوع ویروس کرونا را جدی نگرفت، ادامه داد: اگر دولت از همان روزی که کرونا در چین شایع شد، ورودیها و ایجاد محدودیتها و قرنطینه را جدی گرفته بود شرایط امروز اینگونه نبود؛ مثلاً اگر فردی که از چین به کشور میآمد را چند روز قرنطینه میکردند میتوانستیم جلوی شیوع سریع آن را بگیریم، کاری که الآن ترکیه انجام میدهد.
عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دولت در خصوص کرونا در انجام وظایف خود کوتاهی کرد، اظهار داشت: زیرا زمانی که وزیر بهداشت خواستار قطع پروازهای ایران و چین شد، آقای رئیسجمهور آن را نپذیرفتند و یا اینکه سردار باقری رئیسکل ستاد نیروهای مسلح حدود دو هفته قبل عنوان کرد که میتوانند شهرها را خلوت میکنند اما آقای روحانی قبول نکردند و این نشان میدهد دولت شیوع ویروس کرونا را باور نمیکرد.
به گفته وی، هر میزان که دولت اقدامات خود را با تأخیر انجام دهد، مردم هم از نظر ابتلا به کرونا و هم اقتصادشان بیشتر آسیب خواهند دید.
عضو کمیسیون آموزش مجلس با بیان اینکه دولت باید محدودیتهایی برای روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردینماه اعمال کند، اضافه کرد: اگر دولت با جدیت با موضوع کروناویروس برخورد میکرد و یا انجام دهد میتوانستیم در مدت ۱۵ الی ۲۰ روز زنجیره آن را قطع کنیم که متأسفانه با تأخیر اقدام شد.
سلیمی با انتقاد از سفر ۴۰ درصد مردم در شرایطی که شیوع ویروس کرونا را شاهد هستیم، بیان کرد: تعطیلات عید نوروز فرصت خوبی برای مهار شیوع کرونا بود که این اتفاق رخ نداد و مدیریت نشد و با انجام سفرها امکان دارد که ۴۰ میلیون نفر با بیماری کرونا درگیر شوند. دولت و آقایان باید نگاه خود را تغییر دهند و موضوع را جدی بگیرند و اگر همچنان تعلل شود دوره این ویروس در کشور طولانیتر خواهد شد که هم به اقتصاد ملی و هم معیشت مردم آسیب جدی خواهد زد درحالیکه هماکنون برخی با مشکل جدی مواجه هستند و چرا آقای روحانی این موارد را نمیبیند.
برای برخی مرغ همسایه غاز است
این عضو فراکسیون ولایی مجلس در مورد توانمندی کشور در برخورد با کروناویروس و مقایسه آن با کشورهای پیشرفته، گفت: متأسفانه برخی فکر میکردند بیماری کرونا و مشکلات آن فقط برای ایران است و نظام درمانی کشور توان مقابله با آن را ندارد و برای اینها مرغ همسایه غاز است.
این نماینده مردم با اشاره به سیاه نمایی رسانههای فارسیزبان خارجی و خارجنشینان تصریح کرد: عدهای در داخل کشور، شیفته غرب هستند و نقاط قوت و قدرت کشورمان را نمیبینند. اینها بهتر است صفهای ۲ کیلومتری خرید دستمالکاغذی در آمریکا، خالی شدن فروشگاهها و مستأصل شدن کشورها را مشاهده و با ایران مقایسه کنند؛ هرچند این بیمار جهانی است اما علیرغم اینکه کشورها مانند ایران تحریم نیستند اما با مشکل جدیتر روبرو هستند.
وی اضافه کرد: غرب و آمریکا در این شرایط شیوع کرونا حتی حاضر نیستند تحریمها را بردارند و این نشان میدهد آمریکا با ملت ایران خصومت دارد وگرنه چه ضرورتی دارد در این شرایط تحریمها را ادامه دهند بهطوریکه حتی برخی کمکهای مالی از سوی دیگر کشورها هم به ایران ممنوع شود و اجازه آن را نمیدهند.
سلیمی در پایان گفت: کرونا بخشی واقعیت علیه ایران را به دنیا نشان داد و در کشوری که کشتی دزدی میکند، ماسکهایی که خریداری کردیم گم میشود.
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه