آغوشی که جهان را تغییر می‌دهد

لحظه‌ای که فرزندت چشمانش را به دنیا می‌گشاید، نه تنها یک جان جدید به این جهان می‌آید، بلکه دنیای تو و همه کسانی که در اطرافت هستند، هم دگرگون می‌شود. این لحظه، لحظه‌ای است که قلبت برای او به تپش می‌افتد و تمام امیدها و آرزوهای بی‌پایان برای آینده‌ای بهتر در درونت به جوش می‌آید.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ مادر بودن یک تغییر درون‌جانی است که نتیجه آن، منجربه یک مسئولیت اجتماعی، فراتر از فردیت می شود و نوید تحولی بزرگ در فرهنگ و جامعه می‌دهد.
 وقتی اولین بار چشمان کوچک فرزندت را می‌بینی، انگار دنیا به یک لحظه متوقف می‌شود. این تغییر، نه فقط در زندگی شخصی‌، بلکه در جامعه و فرهنگ اطرافت نیز اثر می‌گذارد. مادر بودن نه تنها احساسی عمیق و پیچیده، بلکه مسئولیتی اجتماعی است که فراتر از خانواده رفته و هر نفس فرزندت، تو را به دنیایی جدیدی می‌برد. 
اما این آغاز داستان است، نه پایان آن. چرا که فرزندآوری، همان‌طور که حس مادر بودن را در درون تو بیدار می‌کند، تو را با دنیایی جدید هم روبه‌رو می‌کند؛ دنیای تغییرات اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی. 
فرزندآوری به طور عمده به عنوان یک مسئولیت خانوادگی دیده می‌شود، ولی فراتر از آن، یک مسئولیت اجتماعی و فرهنگی است. هر فرزند، نه فقط به عنوان یک فرد جدید، بلکه به عنوان یک نیروی تغییرگر و پیش‌برنده، وارد جامعه می‌شود.
اینجاست که نگاه ما به فرزندآوری باید دچار تحول شود. این فقط فرزند آوردن نیست، بلکه یک نوع سرمایه‌گذاری اجتماعی است. فرزند، همچون یک ایده جدید وارد دنیای ما می‌شود؛ ایده‌ای که می‌تواند جامعه را به سوی دگرگونی سوق دهد. شاید بی‌آنکه خود بدانیم، نسل‌های آینده با تصمیمات امروز ما شکل می‌گیرند. بنابراین، هر مادر و پدری که فرزند می‌آورد، نه تنها به دنیای خانوادگی خود اضافه می‌کند، بلکه به دنیای اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی فرصت‌های تازه‌ای می‌دهد.
در عصر امروز که به سرعت در حال پیشرفت و تحول است، باید به خانواده‌ها به چشم یک هسته نوآورانه نگاه شوند؛ جایی که اندیشه‌ها و ارزش‌های تازه متولد می‌شوند. 
فرزندآوری تنها یک انتخاب شخصی برای تداوم نسل‌ها نیست؛ بلکه یک انتخاب اجتماعی است. یک انتخاب برای جامعه‌ای که به دنبال ساخت دنیایی بهتر و فرصتی برای خلق جامعه سالم تر و پویاتر است و این تغییر از همین هسته های نوآورانه آغاز می‌شود. 
بنابراین، مادران و پدران امروز، باید به این درک برسند که هر کودکی که در دنیای امروز متولد می‌شود، یک نسل پیشرفته‌تر، با افکار نو، دیدگاه‌های متفاوت و توانمندی‌های جدید می‌سازد. این نسل، نسل تحول است و ما باید از همین حالا به چشم یک فرصت به آن نگاه کنیم.
یادداشت: نرگس تجری یک مادر خبرنگار دانشجو
انتهای خبر/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه