آیا روحانی از اعتدال خارج می شود؟
زرین نامه: انتشار برخی اخبار از انتصاب های افراد تندرو مشارکتی و دست اندرکار در فتنه 88، تردید ها را در ثابت ماندن روحانی در شعارهایش افزایش داده است.
به گزارش زرین نامه؛ ارگان مطبوعاتی اصلاح طلبان افراطی یک روز پیش از آغاز بررسی کاندیداها در مجلس رسما نوشت اگر مجلس به کل ترکیب کابینه پبشنهادی رای ندهد شاید روحانی دیگر در قید و بند جغرافیای سیاسی موجود نماند و گزینه های سیاسی تری نزدیک به طیف آنها (افراطی ها) را به مجلس معرفی کند!
این تهدید مجلس از سوی افراطی ها درجای خود بسیار مهم است. ما منتظر می مانیم تا ببینیم روحانی آیا به شعار اعتدال پایبند می ماند یا خیر؟ اگر چنین نباشد معلوم می شود مجلس در اعتماد به سایر وزرای پرحرف و حدیثی مثل آخوندی و زنگنه و ربیعی و باور شعار کابینه فراجناحی هم فریب خورده است.
البته باید به صراحت گفت که رصد دقیق اوضاع خبر از اجرای پروژه ای چند وجهی و حرکتی خزنده برای نفوذ، فشار، تحمیل افراد خاص و خواسته ها مشکوک اصحاب فتنه به دولت منتخب می دهد.
متأسفانه در وضعیت کنونی تلاشها و تکاپوی فتنه گران و محکومان یک طیف سیاسی که در گذشته نه چندان دور اقدام به فتنه خطرناک علیه کیان جمهوری اسلامی کردند، آغاز شده و بر اثر سوبرداشت ها و برخی توهمات جریانی با ژستی طلبکارانه قصد فرصت طلبی دارند. آنچه مسلم است این افراد سعی دارند مسیر دولت منتخب را منحرف نمایند. چرا؟ چون برای آنها منافع حزبی و سیاسی و قبیلگی بر هر چیزی رجحان و برتری دارد و برای رسیدن به آن حاضرند همه اصول و چارچوب ها را زیر پاگذارند همانطور که در فتنه 88 و قبل از آن در دوره موسوم به اصلاحات کردند.
اتفاقی که از هم اکنون شواهد و قرائن آن پیداست این است که طیف مدعی اصلاحطلبی-بخوانید فتنه گران و محکومان- از دولت یازدهم به عنوان پلی برای رسیدن به اهداف خاص سیاسی و حزبی و قبیلگیاش استفاده خواهد کرد.
انتشار اسامی شماری از افراد تندرو و معلوم الحال و وابسته به گروهک های منحله کارگزارانی و مشارکتی نشان می دهد جریانی درصدد تحمیل شماری از اعضا و نزدیکان خود به روحانی هستند.
لذا در فهرستها و اسامی افرادی که برای پذیرفتن برخی مدیریت ها در مراکز خاص که توسط نشریات و سایت های زنجیرهای (از جمله روزنامههای شرق، اعتماد، آرمان، بهار، آفتاب یزد و...) و وابسته به پدرخواندههای کارگزاران و مشارکت منتشر میشود خبر از برنامه ریزی های عمیق پشت پرده می دهد.
صد تاسف اینکه برخی اسامی منتشره در فتنههای ۷۸ و ۸۸ نقش فعالی ایفا میکردند. نشریات زنجیرهای و فعالان سیاسی اصلاحطلب اصرار دارند از این طریق چنین القا کنند که رئیسجمهور منتخب هیچ استقلالی از خود ندارد! و شاید به همین دلیل هم هست که یک عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات مدعی شد: همه باید این را بدانند که گفتمان اعتدال رای نیاورد؛ چرا که اعتدال گفتمان نیست و این گفتمان اصلاحطلبی بود که رای آورد.
آقای روحانی باید بداند اعتماد مردم به وی و شعارهایش در شرایط فعلی پیشبرد اهداف انقلاب و کشور بوده است نه اینکه مجدد تندروها و سیاسیون فتنه گر بر مسند مدیریت ها بنشینند./دانا
ارسال دیدگاه