راه اندازی رشته دکتری کارآفرینی در واحد علي آباد كتول
زرین نامه: رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول از پذیرش دانشجو در سه گرایش دوره دکتری کارآفرینی با عناوین توسعه ، آموزش عالی و فناوری برای اولین بار در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
دکتر علیرضا لادن مقدم در گفتگو با خبرنگار زرین نامه با اشاره به این مطلب که تقویت و توسعه رشته های کارا و مورد نیاز برای ارایه خدمات آموزشی، پژوهشی و فناوری به متقاضیان آموزش عالی در سطح ملی، منطقه ای و بینالمللی از نیازهای برنامه چهارم توسعه کشور است، بیان داشت: تلاش مستمر در دانش آفرینی و دانش گستری و همچنین پاسخگویی به نیازهای علمی جامعه همراه با رویکرد توسعه تحصیلات تکمیلی را مهمترین وظیفه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی است.
وی اظهار داشت: در دهه هاي اخير مباني علمي رشته کارآفرینی به طور وسيعي گسترش يافت، به نحوی که ایجاد الگوی دانشگاه کار آفرین به منظور انطباق فعالیت های دانشگاه ها با نیازهای جامعه مورد توجه برنامه ریزان سند توسعه کشور قرار گرفته است.
لادن مقدم عامل راه اندازی این رشته در واحد علی آبادکتول نهادینه سازی فرهنگ کارآفرینی در تولید و انتشار دانش و ترویج الگوهای موفق کاری در جامعه و تشخیص فرصت های کارآفرینی در بخش های اقتصادی – اجتماعی عنوان کرد و افزود: در راستای تحقق سند توسعه نظام آموزشی و ضرورت ایجاد دوره دکتری تخصصی با توجه به نیاز و موقعیت جغرافیایی منطقه، تقاضای راه اندازی دوره دکتری کارآفرینی در سه گرایش توسعه، آموزش عالی و فناوری صورت گرفت که با اعلام موافقت شورای گسترش وزارت علوم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی ابادکتول از مهرماه سال 92 نسبت به پذیرش دانشجو در این سه رشته اقدام خواهد کرد.
رییس دانشگاه آزاد اسلامی علی آباد کتول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه رشته دکتری کارآفرینی گرایش توسعه در حقیقت گسترش و توسعه روند کارآفرینی در کشور را مدنظر دارد، تصریح کرد: هدف از ایجاد گرایش آموزش عالی، تربیت مدیران و کارشناسان و پژوهشگران کارآفرینی خبره برای فعالیت در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی است.
لادن مقدم افزود: متخصصان این حوزه با گذراندن دروس و تربیت مربیان کارآفرینی فعالیت خود را در حوزه آموزشی عالی آغاز میکنند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص گرایش فناوری اظهار داشت: دانشجویان در این گرایش مهارتهای تخصصی خود را با گذراندن دروس کارافرینی در فناوریهای نوین، مدیریت تحقیق و توسعه، بهره برداری از فرصتهای علم و فناوری و طراحی محصول، کسب میکنند و با گذراندن درس کارآموزی مهارت عملی خود را ارتقا میبخشند.
رییس واحد علی آبادکتول با اشاره به اینکه انجام تحقیقات بنیادی و کاربردی در زمینه کارآفرینی و ارایه مشاوره تخصصی کارآفرینی به سازمان ها و دستگاه های اجرایی را از دیگر مزایای راه اندازی این دوره در بزرگترین واحد دانشگاهی استان گلستان دانسته، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آبادکتول به منظور توسعه و ارتقاء فرهنگ كارآفريني در سطح دانشگاه و جامعه آمادگی خود را جهت همكاري متقابل با دستگاه های اجرایی ذیربط خواهد داشت.
به گزارش زرین نامه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی ابادکتول با 97 رشته در شش مقطع تحصیلی و 188 عضو هیات علمی، آموزش و تربیت تخصصی بیش از 8000 دانشجو را در قالب 5 دانشکده مصوب برعهده دارد.
ارسال دیدگاه