اصحاب جراید مستقل دیگر چه صیغه ایست
زرین نامه: دیروز حدود 25 فعال رسانه ای جریان چپ استان تحت عنوان جراید مستقل به دیدار حسن صادقلو استاندار گلستان رفتند اما هنوز نفهمیدیم که اصحاب جراید مستقل دیگر چه صیغه ایست مگر غیر مستقل و وابسته هم داریم ؟
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ تعدادی از رسانه های استان گلستان که جزو جراید مطبوعاتی به شمار می روند و از زمان دولت اصلاحات پا به منصه ظهور گذاشتند در زمان دولت احمدی نژاد عنوانی بنام مستقل را برای خود برگزیدند تا عدم وابستگی خود را دولت اصولگرا نشان دهند و از طرفی تحت این نقاب مظلومانه به فرافکنی بپردازند.
امروزه چرخش قدرت در دنیا امری طبیعی است و اینکه هر دولتی که روی کار می آید طبعا از نیروهای همفکر خود استفاده می کند و از سازمانها ، نهادها ، NGO های وابسته به خود حمایت می کند و در مورد نشریات نیز این صدق می کند.
همگان بخاطر دارند در استان گلستان در زمان اصلاحات مردم دست بسته در اختیار افکار جریان چپ بودند و فقط این طیف انحصار طلب عنان رسانه ها و مطبوعات استان را بر عهده داشت و هیچ نشریه اصولگرایی نبود که بتواند مدافع عقاید اسلامی و ارزش ها باشد.
این فضای باز باعث شد تا این توهم در این جریان رسوخ کند که جریانم مقابل توانایی اداره یک رسانه و نوشتن حداقل یک خبر و تهیه گزارش ابتدایی را ندارد و اگر چنین کاری انجام می شود قطعا وابستگی به جریانی و یا نهادی دارد.
اما با روی کار آمدن دولت اصولگرا سید مهدی حسینی با پژواک سخن و علی منصوری رضی با گلستان مهر به میدان آمدند . این دو روزنامه نگار از السابقون رزونامه نگاری استان و همواره در کار خود موفق بوده به طوریکه علی منصوری رضی عضو هیئت مدیره خانه مطبوعات ایران می باشد که این اتفاق بزرگی است.
در دوره دولت اصولگرا کل نشریات اعم از چپ و راست به دلیل مسائل اقتصادی دچار مشکل شدند و اینکه نشریات راست یا اصولگرا یارانه بیشتری دریافت کردند درست نیست و یا اینکه بخواهیم آنها را دولتی یا وابسته عنوان کنیم شاید مناسب نباشد چه اینکه اداره ارشاد استان آگهی هارا به نسبت بین هفته نامه ها تقسیم می کرد.
اما نوع برخورد این افراد در دوره اصولگرایی و قرار گرفتن در سایه مطبوعات مستقل به هیچ وجه نشانی از عقلانیت و مدرنیته ندارد ، عناوینی که این افراد تحت آن عوام را می فریبند. برخی از این افراد که خود را مطبوعاتی و رسانه ای می دانند در اظهار نظرهایشان که نشان از عقده ای عمیق داشت می گفتند اگر دولت عوض شود همه چیز را در اختیار می گیریم و می دانیم با رقیب چکار کنیم.
حال با عوض شدن حال و هوای کشور این به اصطلاح جراید مستقل دیگر باید این عنوان را نیز از خود بگیرند چون از این به بعد آنها وابسته و دولتی محسوب می شوند و مجبورند از دولت دفاع کنند و نه مردم و نشریات اصولگرا منتقد دولت و خارج از حیطه وابستگی دولتی و لذا عنوان کردن این نام شاید دیگر مناسب این گروه نباشد.
از طرفی احتمال می رود این نشست مقدمه تشکیل خانه مطبوعاتی غیرقانونی و انجمن صنفی شود. به هر حال باید منتظر بمانیم تا برخی موارد در مرور زمان مشخص شود.
ارسال دیدگاه