بیش از 70 بانوی آلوستانی با روش های طبخ آبزیان آشنا شدند+تصاویر

زرین نامه: مسئول شيلات شهرستان علی آباد کتول از آموزش بیش از 70 بانوی علاقه مند به يادگيري انواع روش های طبخ ماهی و آبزيان در روستای آلوستان این شهرستان خبر داد.

رحمت محمدی در گفتگو با خبرنگار زرین نامه بیان کرد: این دوره با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و افزایش سرانه مصرف ماهی مردم در این شهرستان برگزار شد.

وی برگزاري دوره هاي ويژه طبخ آبزيان را يكي از روش هاي تبليغ و ترويج آبزي مصرفي در جامعه دانست و تصریح کرد: اين محصولات از طریق آشنايي بانوان با شيوه هاي متنوع طبخ آبزيان، جايگاه خاص خود را در سبد غذايي خانوار ايراني پيدا خواهد كرد.

محمدی افزود: بانوان آلوستانی در اين دوره آموزشی با طبخ حدود 16 نوع غذا از جمله قلیه ماهی، کتلت ماهی، سالاد ماهی، سوپ ماهی و ماکارونی با ماهی آشنا شدند.

مسئول شيلات شهرستان علی آباد کتول در پایان ابراز اميدواري كرد که با برگزاري مداوم اين آموزش ها بتوانيم سرانه مصرف آبزيان را دركشورخصوصاً شهرستان علی آباد کتول را به حد استاندارد جهاني برسانيم.

 

 

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه