پژوهش تقاضامحور در اقتصاد مقاومتی نقش اساسی دارد
زرین نامه: رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان گلستان گفت: در اقتصاد مقاومتی، پژوهش تقاضامحور نقش اساسی دارد.
به گزارش زرین نامه به نقل از فارس، حسین مؤمنی صبح امروز در جمع کارشناسان پژوهشی ادارات گرگان با بیان اینکه پژوهشهای تقاضامحور، مقابله با تحریمهای ناجوانمردانه دشمن است، اظهار داشت: در دانشگاهها باید تلاش کنیم که پژوهشها به سمت نیاز جامعه هدایت شود و براساس آن یک دانشگاهی و پژوهشگر اقدام به تولید محصول کند.
وی ادامه داد: شرایط کشور به گونهای است که دشمنان خارجی تحریمهای ناجوانمردانهای علیه ما دارند، بنابراین اگر پژوهشهای دانشگاهی هدفمند شود، میتواند بسیاری از معضلات را مرتفع کند.
رئیس دانشگاه جامع علمی وکاربردی گلستان با بیان اینکه در اقتصاد مقاومتی، پژوهش تقاضامحور نقش اساسی دارد، خاطرنشان کرد: آنچه در این راستا بااهمیت شمرده میشود، این است که در اقتصاد مقاومتی ببینیم مشکلات و فشار تحریمها بیشتر متوجه کجاست و دانشگاهیان به کمک خلاقیت و استفاده از نیروی جوانی با ارائه تولید، درصدد مقابله برآیند.
مؤمنی با اشاره به اینکه ارتباط دانشگاه علمی وکاربردی با خانه صنعت و معدن گلستان نزدیکتر شده است، یادآور شد: در نشستی که با رئیس خانه صنعت و معدن گلستان داشتیم قرار شد تا صنعتگران نیازشان را به دانشگاه اعلام کنند تا براساس آن رشته تحصیلی مرتبط در دانشگاه علمی وکاربردی تدوین و نیروی انسانی تربیت شود.
وی از برگزاری دورههای تربیت مدرس برای مدرسان علمی و کاربردی گلستان خبر داد و عنوان کرد: دورههای تربیت مدرس علمی وکاربردی در استانهای فارس، زنجان، اردبیل و تهران برگزار شده است و گلستان میزبان این دوره خواهد بود.
رئیس دانشگاه جامع علمی وکاربردی گلستان با بیان اینکه این دوره سه روزه است، اضافه کرد: در روزهای 11 تا 13 بهمنماه سالجاری دوره تربیت مدرس در گلستان با محوریت فنون تدریس، فن بیان، آموزشهای مهارتی و به کارگیری اخلاق و تربیت اسلامی با تدریس استاد صدری صورت خواهد گرفت.
مؤمنی ابراز داشت: حدود 200 مدرس فعال در دوره تربیت مدرس آموزش خواهند دید که کلاسها در گرگان و در دو نوبت صبح و عصر در 40 ساعت آموزشی برگزار میشود.
وی در پایان اظهار داشت: در دانشگاه علمی وکاربردی به دنبال آن هستیم تا مدرسان روش تدریس مهارتی را فرا بگیرند تا دانشجویان را نیز به این سمت ترغیب کنند.
ارسال دیدگاه