650 مقاله تایید شد/ 50 درصد مقالات مختص شیر و فرآوردههای لبنی است
دبیر بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از ارائه 800 مقاله به دبیرخانه این کنگره خبر داد و گفت: 650 مقاله مورد تایید داوران قرار گرفت.
به گزارش زرین نامه ؛ یحیی مقصودلو ظهر امروز در مراسم بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که در تالار خلیج فارس دانشگاه پردیس گرگان برگزار شد، اظهار کرد: داوری مقالات به صورت ملی بود که هر مقاله توسط سه داور ارزیابی شد که از تعداد 650 مقاله تایید شده 400 مقاله اصیل تحقیقاتی و 250 مقاله مروری بوده است.
وی تصریح کرد: 80 مقاله به صورت شفاهی انتخاب شد که در سه سالن به صورت همزمان به مخاطبان ارائه میشود و 570 مقاله به صورت پوستر ارائه شد، در این راستا 72 دانشگاه و مرکز تحقیقاتی همچنین 65 داور همکاری داشتند.
دبیر بیست و دومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران با اشاره به تعداد مقالات محورهای آن خاطرنشان کرد: در بخش ایمنی و امنیت غذایی 200 مقاله، کیفیت شیرخام و محصولات لبنی 125 مقاله، فرمولاسیون و تنوعبخشی به فرآوردههای لبنی 100 مقاله، بسته بندی نوین و ماشینآلات و تجهیزات 65 مقاله، تنوعبخشی فرمولاسیون غذایی با استفاده از شیر و مواد لبنی 60 مقاله، پروبیوتدیک 40 مقاله، غذاهای حلال 20 مقاله و سایر محورها «آلایندهها، باقیماندهها، قوانین و مقررات و راهکارها» 40 مقاله ارائه شد.
مقصودلو با بیان اینکه 50 درصد مقالات برای شیر و فرآوردههای لبنی بوده است، یادآور شد: فرصت خوبی است که صنایع استان از این یافتهها به خوبی استفاده کنند.
وی معطوف کردن توجه اساتید، محققان دانشگاهها و مراکز آموزش عالی و تحقیقاتی را از جمله اهداف این کنگره برشمرد و یادآور شد: ارائه چالشها، راهکارها در زمینه شیر و فرآوردههای لبنی و فراهم کردن زمینه تبادل افکار در یک فضای علمی جزو اهداف مهم این کنگره است.
مقصودلو بیان داشت: نخستین نمایشگاه صنایع غذایی و صنایع وابسته در سایت نمایشگاههای استان گلستان به مدت چهار روز دایر است./فارس
ارسال دیدگاه