افزایش نظارت بر تولید کارخانجات آرد گلستان

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان از افزایش نظارت بر تولید کارخانجات آرد این استان خبر داد.

به گزارش زرین نامه به نقل از روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی استان گلستان، محمدرضا افشار اظهار داشت: برای آنکه نان با کیفیت به دست مصرف‎کننده برسد باید واحدهایی که وظیفه تولید آرد را به عهده دارند استانداردهای فنی و بهداشتی را رعایت کنند که این امر مستلزم نظارت مستمر بر فعالیت این واحدها است.

وی ادامه داد: این کار با بهره‎گیری از روش‎هایی کارآمد و به روز برای ایجاد رقابت در تولید کمی و کیفی آرد در استان میسر است.

سرپرست شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان خاطرنشان کرد: در حال حاضر برای درجه‎بندی کیفی کارخانجات آردسازی، شرکت غله و خدمات بازرگانی گلستان رویکرد متفاوت تعیین تخصیص گندم کارخانجات با هدف ایجاد رقابت در تولید و به منظور بهبود کیفیت آرد و نان، اهتمام خود را بر نظارت به نحوه ذخیره‎سازی گندم و تولید آرد کارخانجات آردسازی استان قرار داده است.

عضو هیئت‌مدیره شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه دو کشور تشریح کرد: نمایندگان شرکت غله معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل استاندارد و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان از کارخانجات آردسازی استان گلستان در قالب کمیته درجه‎بندی کارخانجات بازدید و طبق دستورالعمل‎ها و براساس شاخص‎هایی مانند نیروی انسانی آموزش دیده ، آزمایشگاه فعال، وضعیت بهداشتی، تجهیزات بوجاری امکانات ذخیره‎سازی و کیفیت محصول تولیدی، کارخانجات آردسازی را رتبه بندی و در ادامه نیز بر توزیع آردهای تولیدی بین واحدهای صنفی از نظر رعایت استانداردهای مربوطه با انجام آزمایش‎های لازم نظارت عالیه انجام گرفته است./فارس