مصرف سير سرفه های شديد را درمان می کند
زرین نامه: شهناز غریب شیرنگی مسئول آموزش سلامت شبکه بهداشت و درمان شهرستان علی آباد کتول گفت: خوردن منظم سير باعث کاهش احتمال ابتلا به سرطان های مری، معده و روده بزرگ می شود.
غریب شیرنگی بیان داشت: سير با داشتن آنزيم های طبيعی به جذب بهتر غذا کمک می کند و از طرفی به عنوان يک ضد نفخ عالی و يک ماده ضد انگل و کرم های روده ای، شناخته شده است.
وی افزود: مصرف سير يکی از بهترين درمان ها برای سرفه های شديد است و معمولا از شربت سير برای درمان آن استفاده می شود.
غریب شيرنگی اظهار داشت: سير دارای ترکيبات ضد باکتری و ضد قارچی است و می تواند با انواع عفونت ها مبارزه کند و بدين منظور می توان از آن هم به صورت استعمال خوراکی و هم موضعی برای درمان قارچ ها و عفونت های باکتريايی پوست استفاده نمود.
وی تصریح کرد: تحقيقات متعددی نشان می دهد که سير می تواند از سيستم قلبی و عروقی محافظت نمايد، زيرا می تواند ميزان کلسترول و تری گليسريد در خون را کاهش داده و تجمع پلاکت ها را مهار کند و ميزان فيبرينوليز را که لخته را از بين می برد، افزايش دهد.
غریب شیرنگی ادامه داد: از سير به عنوان يکی از درمان های کاهنده فشار خون نیز ياد شده است زيرا می تواند مويرگ های ريز را باز کرده و ريتم قلب را تنظيم کند.
وی افزود: سير حاوی ترکيبات سولفور داری است که از رشد تومور های سرطانی خصوصا در سينه و پوست جلوگيری می نمايد؛ مهمترين اثر جانبی سير خوراکی، ايجاد بوی بد در تنفس و بدن است. مصرف بيش از حد سير با معده خالی باعث ناراحتی های گوارشی می شود.
گفتنی است سير دارای غلظت بالای مواد سولفور دار است و ماده ای به نام آليسين ماده فعال سير را تشکيل می دهد که اکثر خواص سير را به آليسين نسبت می دهند.
ارسال دیدگاه