انتصاب بجا و شایسته!

فرهنگ قدردانی و عرض تبریک به مناسبت های مختلف چنان در سودای ضمیرمردم ما نهادینه شده که گاهی اوقات سیستم های مخابراتی از این همه ابراز محبت و پیام و پیامک تبریک متعجب می شوند و در پاره ای موارد حتی هم داغ می کنند!

به گزارش زرین نامه؛ البته این عرض تبریک ها فقط به ارسال پیامک های الکترونیک، چاپ پیام تبریک در جراید، تبریکات شفاهی و تلفنی، اهدا دست و تاج گل، پذیرایی در منزل و... خلاصه نمی شوند و محققان تاکنون گونه های مختلفی از آنها کشف و شناسایی کرده اند. اما نوع جدیدی از پیام تبریک که به سرعت نیز فراگیر شده است، «نصب بنر در ابعاد مختلف» می باشد.

به گزارش خبر گزاری چی چی نیوز دانشمندان علوم سپاسگزاری در آخرین تحقیقات شان از نسخه جدیدی از مراتب قدردانی و عرض تبریک با عنوان نصب بنر در ابعاد «سه متر در هر مقدار که دلت بخواد»، رونمایی کردند که به نوعی انقلابی در عرض تبریک به مناسبت های مختلف محسوب می شود!

این مدل جدید عرض تبریک در شمایل مختلف تولید می شوند و قابل نصب روی سر در ادارات، دیوار های خیابان ها و کوچه های اطراف اداره و سازمان ها و قابل آویزان کردن از اشجار می باشند.

به نقل ازجراید راستش را بخواهید ما از فرهنگ عرض تبریک در تهران و خیابان های آن اطلاع چندانی نداریم چون در 420 کیلومتری آن ساکن هستیم ولی به ضرس قاطع اعلام می کنیم که در شهرستان ها فرهنگ تبریک و تهنیت به مسئولان جدید الانتصاب بیداد می کند تا جایی که در برخی موارد بعضاً نصف شهر زیر بنر های تبریک به این عزیزان مخفی می شود.

علی ای حال از آنجایی که مالکیت فکری طرح ها و ایده ها هم به زودی در فرابورس ساماندهی می شوند و امکان دخل و تصرف در ایده های سوفسطایی حقیر و عمو سیفی میسر نخواهد بود، فی المجلس و بدون در نظر گرفتن ملاحظات اقتصادی و مادی به منظور ایجاد فرصت های مناسب و استفاده بهینه از این رویکرد خودجوش، چند پیشنهاد در این خصوص ارائه می کنیم:

الف) تشکیل ستاد نظارت بر تبریکات مردمی:هر چند اکثر این بنرهای تبریک، شخصی هستند و از جیب مبارک اشخاص هزینه می شود ولی پیشنهاد می شود ستاد نظارت بر تبریکات مردمی تشکیل شود تا میزان خود جوش بودن این تبریکات را اندازه گیری کند که خدای ناکرده زبان عمو سیفی لال، این جوشش از بودجه بیت المال هزینه نشود!

ب) به کارگیری کلمات و عبارات جدید: سال هاست عبارت «انتصاب بجا و شایسته» در این نوشته ها جاخوش کرده است و تکراری شده؛ در واقع نیاز به یک نوع دگردیسی و ساختار شکنی در این زمینه احساس می شود. فلذا توصیه می شود به کمک اساتید ادبیات و دوستان اهل فن یا حتی بر و بچه های فرهنگستان زبان عبارت های مشابه اختراع و به کارگیری شود.

مثل عبارت های مشعشع و خاطره انگیز« انتصاب میمون و خجسته» یا «انتصاب هیجان انگیز و غیر قابل تصور» و قس علی هذا ...

پ) اشتغال زایی: با توجه به تعداد زیاد بنرها و پارچه نوشته ها در دو طرف معابر و خیابان ها در موعد انتصاب بجا و شایسته برخی افراد و گردش مالی حاصل از چاپ بنر و پارچه نوشته های مذکور، پیشنهاد می شود دولت روی این امر حساب ویژه باز کند و در جهت اشتغال زایی بیشتر افراد میزان انتصابات بجا و شایسته را زیاد کند تا اشتغال زایی در امر چاپ و تکثیرباعث کاهش آمار بیکاران شود!

انتهاي پيام/م

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه