هشدار تحلیلگریونانی در باره بازی های تفرقه افکنانه خطرناک کاخ سفید در منطقه

استاد و تحلیلگرمسایل سیاسی یونانی روز یکشنبه هشدار داد که واشنگتن برای رسیدن به اهداف خود، بازی های خطرناک تفرقه افکنانه ای را در منطقه حساس خاورمیانه دنبال می کند.

 به گزارش زرین نامه به نقل ازپارس فارس؛ استاد' جرج کاربلیاس' تحلیلگرمسایل سیاسی واقتصادی یونانی در نشست خبری اختصاصی با خبرنگارپارس فارس؛ با اشاره به روند اوضاع سیاسی در منطقه خاورمیانه، گفت: آمریکا دائماً برای رسیدن به اهداف خود در منطقه خاورمیانه، به افزایش تفرقه دامن می زند و در واقع عامل تنش در این منطقه حساس می باشد.

وی در ادامه افزود: آمریکا و تعدادی ازکشورهای غربی و عربی منطقه برای رسیدن به اهداف خود، گروه های تروریستی را در منطقه خاورمیانه و به خصوص در کشورهای سوریه، عراق، افغانستان، لیبی ودیگر کشورها، ایجاد و مورد حمایت مالی و تسلیحاتی قراردادند تا به اهداف توسعه طلبانه خود در این منطقه حساس، جامه عمل بپوشانند.

این تحلیلگر مسایل سیاسی بونانی در ادامه گفت: آمریکا و شماری ازکشورهای غربی بطور مستمر درصدد ایجاد آتش زیر خاکستردر مناطق مختلف جهان هستند تا در زمان مناسب با به راه انداختن تنش درگوشه و نقاط جهان در راستای رسیدن به اهداف خود، به آتش و تنش دامن بزنند.

کاربلیاس در ادامه تصریح کرد: آمریکا قبلاً برای رسیدن به اهداف توسعه طلبانه خود، با به راه انداختن تبلیغات در سطح بین المللی، تعدادی از کشورهای جهان را با خود همراه و با بهره گرفتن از بازوی نظامی ناتو (سازمان پیمان آتلانتیک شمالی) بطور مستقیم وارد جنگ می شدند که از آن میان می توان حمله نظامی سال ۱۹۹۰ به یوگسلاوی و حمله نظامی به عراق و افغانستان را نام برد که هر سه این جنگ ها در راستای تامین منافع نظامی سرمایه داری صورت گرفته است.

وی در ادامه افزود: ولی نظام سرمایه داری به سرکردگی آمریکا، در این اواخر یعنی در یک دهه اخیر، این روش را تغییر داده و به راه انداختن جنگ های نیابتی، روی آورده است که از آن میان می توان، جنگ های گروه های تروریستی در لیبی، سوریه، عراق و دیگر کشورهای این منطقه را نام برد.

کارابلیاس با اشاره به افزایش دامنه تلاش های تفرقه افکنانه نظام سرمایه داری به سرکردگی آمریکا درمنطقه خاورمیانه، به علت ناموفق بودن گروه های تروریستی در تامین اهداف نظام سرمایه داری، افزود: به علت مقاومت ملت های سوریه، عراق و دیگر کشورهای منطقه، عملکرد گروه های تروریستی ناموفق شده و طرح های نظام سرمایه داری کاملاً به بن بست رسیده است و به همین دلیل به تفرقه افکنی در میان کشورهای منطقه روی آورده اند.

این تحلیلگر و نویسنده یونانی در ادامه تصریح کرد: رفتار و اقدامات سیاسی ریاض علیه ایران و قطر و حمله ائتلاف نظامی عربستان سعودی به یمن و نسبت دادن آنها به اختلافات و دشمنی بین شیعیان و سنی ها، در راستای سیاست های تفرقه افکنانه صورت می گیرد و آنان درصدد هستند که از این ترفند برای رسیدن به منافع خود بهره جسته و بر منابع عظیم این منطقه به طور کلی تسلط یابند.

کارابلیاس درادامه افزود: بر اثر به راه انداختن جنگ های نیابتی غرب در منطقه خاورمیانه و به خصوص در سوریه، عراق، افغانستان و یمن، میلیون ها نفراز شهروندان این کشورها خانه و کاشانه های خود را از دست داده اند، صدها هزار و شاید میلیون ها نفر از شهروندان بی گناه این کشورها کشته شده اند، ساختارهای زیر بنایی این کشورها تخریب گردیده است و مردم این کشورها به سوی بدبختی بی سابقه ای سوق داده و آواره دیگر کشورها شده اند.

وی درادامه افزود: وارد شدن این همه مصیب به شهروندان این کشورها، برای سران نظام سرمایه داری به سرکردگی آمریکا، هیچ اهمیتی ندارد و به همین دلیل هم نه تنها تاکنون برای متوقف کردن اقدامات ضد بشری گروه های تروریستی اقدامی نکرده اند، بلکه آنان را برای رسیدن به اهداف نامشروع خود در منطقه، مورد حمایت همه جانبه قرار دادند.
این تحلیلگر یونانی درادامه افزود: سیاست های تفرقه افکنانه آمریکا، نظام سرمایه داری و تعدادی از کشورهای غربی و عربی همچون بهره گیری از گروه های تروریستی با به راه انداختن جنگ های نیابتی، به علت هوشیاری دولتمردان ایران و عملکرد سیاست خارجه این کشور از یک سو و بلوغ سیاسی مردم منطقه از سوی دیگر، تاکنون با شکست مواجه شده است و امیدوارم که ملت های این منطقه با هوشیاری کامل در راه ایجاد همدلی و زندگی مسالمت آمیز، فریب تبلیغات و اقدامات تفرقه افکنانه را نخورند و با وحدت خود، برای ساختن آینده ای روشن برای همه ملت های منطقه، گام بردارند.

وی درادامه گفت: کشورهای خاورمیانه دارای منابع سرشار طبیعی هستند که می توانند با استفاده از این منابع عظیم و با برنامه ریزی درست و وحدت در مسیر ایجاد آینده ای روشن برای شهروندان و ملت های کل منطقه، گام بردارند.

این تحلیلگر یونانی در ادامه گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مثال به علت وجود منابع طبیعی فراوان خدادادی، توانایی اقتصادی فراوانی دارد و کشورقدرتمندی درمنطقه و جهان است و یونان بایستی برای توسعه روابط اقتصادی وسیاسی خود با این کشور، تمام توان خود را به کارگیرد.

کاربلیاس در ادامه این نشست خبری افزود: ایران دارای جایگاه راهبردی مهمی درمنطقه و جهان است و نقش مهمی در ایجاد تعادل، ثبات و صلح و وحدت در میان ملت های منطقه حساس خاورمیانه، ایفا می کند، بنابراین با توجه به روابط دیرینه و تاریخی دو کشور، یونان می توانند با استفاده ازاین ظرفیت های مهم در توسعه روابط همه جانبه و به خصوص درزمینه توسعه روابط اقتصادی با کشور جمهوری اسلامی ایران، گام بردارد.

این استاد و تحلیگر یونانی که چندین کتاب تحلیلی سیاسی و اقتصادی در کارنامه خود دارد، درادامه افزود: یونان باید همزمان با همکاری با اروپا به عنوان یکی ازکشورهای عضو اتحادیه اروپا به منظور تلاش برای حل بحران مالی خود با توجه به منافع ملی، به توسعه روابط اقتصادی با دیگر کشورهای بزرگ اقتصادی جهان همچون چین، روسیه و جمهوری اسلامی ایران نیز بپردازد، تا هرچه سریع تر دوره بحران مالی به پایان برسد.

این استاد و تحلیلگر یونانی در ادامه افزود: یونان دارای توانایی هایی فراوانی برای تولید محصولات کشاورزی و صنعتی و دارای جاذبه های گردشگری زیادی است که می تواند با استفاده از این محصولات، به اشتغالزایی و افزایش صادرات خود به دیگر کشوهای جهان و در مقابل واردات محصولات مورد نیاز خود ازکشورهای دیگر غیر از اتحادیه اروپا اقدام و زمینه توسعه اقتصادی یونان را فراهم آورد.

وی درخاتمه افزود: ایران دارای جایگاه ویژه ای در منطقه هم از نظرمنابع طبیعی همچون نفت و گاز است که نقش مهمی در ایجاد صلح و ثبات و وحدت در میان ملت های منطقه خاورمیانه ایفا می کند، بنابراین به نفع آتن است که با توسعه همکاری های خود با این کشور قدرتمند و با بهره گیری از توانایی ها و ظرفیت های بالای اقتصادی این کشور بر اساس منافع دو ملت، روابط اقتصادی خود را توسعه دهد.

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه