مشکلات اقتصادی و معیشتی به دست نااهلان سامان نمی‎یابد/ امید به آمریکا نشان بی‎خردی و عدم فهم سیاسی است

عضو ستاد تحول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با تاکید بر اینکه گویا هنوز برخی از مسوولان نمی‎دانند انقلاب شده و پیام استقلال ایران را درک نکرده‎اند، گفت: در برخی موارد انقلاب در دست نااهلان است که مشکلات اقتصادی و معیشتی سامان نمی‎یابد و یا گره تولید و توسعه و اشتغال کور شده و باز نمی‎شود.

به گزارش زرین نامه به نقل از فارس، توانمندی نظامی در همه زمینه‎ها، اعم زمینی، دریایی و هوایی و صلابت ایمان سپاه اسلام در منطقه، در حدی است که استکبار به خود جرات تهدید و تجاوز را نمی‎دهد و در یک سناریوی جنگ نیابتی در منطقه، داعش بروز و ظهور کرد اما جبهه مقاومت اسلامی و مدافعان حرم اهل‎بیت چنان سیلی تاریخی خوردند که نمی‎توانند سال‌ها سربلند کنند، این نکات مهم و خواندنی در مصاحبه تفضیلی حجت‎الاسلام احمدرضا احمدی عضو ستاد تحول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور در گفت‎وگو با خبرنگار فارس مطرح شد که مشروح این گفت‎وگوی خواندنی خالی از لطف نیست.

* فارس: دیدگاه جنابعالی در خصوص اهمیت قدرت محور مقاومت و لزوم وجود این محور برای امنیت کشورهای اسلامی به ویژه ایران چیست؟

احمدی: امنیت، یک امر غریزی، فطری و عقلایی است، لذا توانمندسازی حوزه امنیت خواسته هر آدم عاقل و صاحب فطرت سلیم است و به همین دلیل در راستای اقتدار و صلابت، هم آیات قرآن و هم روایت بر آن تاکید موکد دارد.

ملتی که از توانمندی بالا برخوردار است از امنیت بالاتر، قدرت بازدارندگی بیشتر و از پایداری بیشتری برخوردار است و اگر این اقتدار جنبه ایدئولوژیکی هم داشته باشد میزان امنیت، قدرت بازدارندگی و پایداری هم بالا و بالاتر خواهد رفت.

منظور از اقتدار ایدئولوژیکی نگرش تقدم سلاح ایمان بر هر سلاح دیگری است که نماد عالی را آن در دفاع مقدس شاهد بودیم.

قرآن می‎فرماید: «إِنْ یَکُنْ مِنْکُمْ عِشْرُونَ صابِرُونَ یَغْلِبُوا مِائَتَیْنِ وَ إِنْ یَکُنْ مِنْکُمْ مِائَةٌ یَغْلِبُوا أَلْفاً مِنَ الَّذینَ کَفَرُوا بِأَنَّهُمْ قَوْمٌ لا یَفْقَهُونَ» انفال/۶۵

آیت‎الله مکارم شیرازی نیز فرمایشاتی مبنی بر این نکته دارند که هرگاه 20 نفر با استقامت از شما باشند، بر 200 نفر غلبه می‎کنند و اگر 100 نفر باشند، بر یک‌هزار نفر از کسانی که کافر شدند، پیروز می‎گردند چرا که آنها گروهی هستند که نمی‎فهمند!

این پایداری، در کنار تجهیزات، مهمات و در پرتو ایمان قوت بیشتری می‎یابد و دشمن را زمین‎گیر می‎سازد و یا اصلا به خود جرات تعدی و تجاوز، نمی‎دهد.

این مقوله همانی است که کشورهای اسلامی بدان نیاز دارند و ایران اسلامی، آنرا به جهانیان ثابت کرده و همین قدرت ایمان بوده است که جبهه مقاومت را به فتح‌الفتوح رسانده است و امروز در برابر یک رژیم تا بن دندان مسلح صهیونیستی مقاومت کرده و پیروز میدان است.

توانمندی نظامی در همه زمینه‎ها، اعم زمینی، دریایی و هوایی و صلابت ایمان سپاه اسلام در منطقه، در حدی است که استکبار به خود جرات تهدید و تجاوز را نمی‎دهد و در یک سناریوی جنگ نیابتی در منطقه، داعش بروز و ظهور کرد اما جبهه مقاومت اسلامی و مدافعان حرم اهل‎بیت چنان سیلی تاریخی خوردند که نمی‎توانند سالها سربلند کنند.

‌* فارس: بعد از برگزاری باشکوه و تماشایی راهپیمایی 22 بهمن و بیعت دوباره ملت با رهبر معظم انقلاب اسلامی، باید مسوولان چه اقدامات ضرب‌الاجلی در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم داشته باشند؟

احمدی: اولا مسوولان باید قدر این مردم را بدانند و مشکلات مردم باید مسئله اصلی مسوولان باشد.

برای حل مشکلات چند راه وجود دارد.

تکیه بر توان ملی، فرهنگ دینی، مدیریت جهادی، رفع فساد و تبعیض، اقتصاد مقاومتی، روحیه انقلابی و سربلندی نظام اسلامی می‎توان مشکلات جامعه را حل کرد در برخی از حوزه‎ها گویا اراده‎ای وجود ندارد، گویا هنوز برخی از مسوولان نمی‎دانند انقلاب شده است و پیام استقلال ایران را درک نکرده اند، گویا هنوز برخی معتقدند که نمی‎توانند و یا باور دارند نمی‎شود، این افراد اگر کار را به افراد انقلابی واگذار کنند خواهند دید که هم می‎شود و هم می‎توان مشکلات را حل کرد.

به اعتقاد من در برخی از موارد انقلاب در دست نااهلان است که مشکلات اقتصادی و معیشتی سامان نمی‎یابد و یا گره تولید و توسعه و اشتغال کور شده و باز نمی‎شود، یا به زبان ساده‎تر بگویم تا برخی مسوولان متوجه شوند که ما می‎توانیم و می‎شود مشکلات پیچیده‎تر از شرایط کنونی را حل کرد و آن اجرای اقتصاد مقاومتی است که ولی امر مسلمین آنرا به استناد و تجربه و نیز پشتوانه علمی مطرح فرموده‎اند.

*فارس: برخی مسوولان که توانی در حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم ندارند با صحبت‌های هنجارشکنانه و ضد وحدت به دنبال فرافکنی هستند تحلیل شما از این اتفاقات چیست؟

احمدی: اگر مسوولان کشور متوجه باشند که در کدام نظام و سیستمی کرسی مدیریتی را اشغال کرده‎اند دیگر تصور هنجارشکنی از آنان معنا و مفهوم پیدا نمی‎کند.

چه کنیم که هرچه از زمان استقرار نظام اسلامی فاصله می‎گیریم مدیران با معارف انقلاب بیگانه‎تر می‎شوند و افراد ناتوان‎تری سکاندار برخی از مناصب با اهمیت می‎شوند و همین امر باعث می‎شود که نگرش انقلابی نداشته باشند و منطبق با معارف انقلاب اسلامی انجام وظیفه نکنند.

وقتی مدیران ارشد نظام هنجارها را حفاظت نکنند و در نظام دینی که حاصل خون شهیدان است انقلابی نیندیشند، انقلابی تصمیم نگیرند و انقلابی عمل نکنند؛ دشمن نفوذ می‎کند و وحدت را نشانه می‎رود.

مسوولان در جمهوری اسلامی، شاخص عملکرد دارند و شاقول رفتار اداری و مدیریتی؛ که باید خود را با آن تنظیم کنند و آن شاخص و شاقول در اصل ۱۱۰ قانون اساسی است که به تعبیر روان اصل ولایت مطلقه فقیه است.

هر مسوولی که هنجارهای نظام را بشکند به خون شهیدان، قانون اساسی و اصل ولایت فقیه خیانت کرده است و حداقل ضرر و زیان مباحث هنجارشکنانه ظلم به اهداف متعالی انقلاب اسلامی است و البته جزای اخروی آن هم شدید است و باید از خشم و غضب الهی بهراسند.

*فارس: غیرقابل اعتماد بودن آمریکا و پیمان‌شکنی این کشور در معاهدات بین‌المللی ‌از دیدگاه جنابعالی چگونه قابل تحلیل است؟

حجت‎الاسلام احمدی: قرآن فرعون را نماد طغیان معرفی کرده و او را عهدشکن ایام الست می‎داند، فرعون یک طاغوت است که در برابر موسی خروج کرد؛ دولت مستکبر آمریکا طاغوت زمان ماست و نباید از طاغوت انتظار تعهد به عهد داشت.

از قرون گذشته که بگذریم حتی در قرن اخیر هم هیچ خیری از سوی آمریکا نصیب کشور ما نشده است، هم آمریکا و هم انگلیس، نه تنها منشا خیری برای ایران نبوده‎اند بلکه ذخایر و منابع ملی ایران را به نفع کشور خودشان مصادره کردند آزادی و استقلال ایران را به یغما بردند و ظلم و ستم و جنایت را حاکم کردند.

پس به این طواغیت که جز خیانت و جنایت در این کشور ارمغانی نداشتند نباید اعتماد کرد.

امید به آمریکا برای رسیدن به مدینه فاضله از سوی هرکسی که باشد نشان بی‎خردی و عدم فهم سیاسی است.

مذاکرات سال‎های اخیر که به تحقیر کشورمان انجامید نشان از بدعهدی آمریکایی‎ها دارد چنان که رهبر معظم انقلاب هشدار دادند.

مقام معظم رهبری: «فقط من نیستم که می‌گویم؛ خود مذاکره‌کنندگان هم می‌گویند آمریکا بدعهد و دروغگو است.»۹۵/۸/۱۲

نظر من عینا نظر امام مسلمین است، باید به توان داخلی اعتماد کرد و انقلابی عمل کنیم و دل را از گرو بیرون خارج کرد، آمریکا هرگز با ملت ایران مهر نخواهد ورزید.

«در این تفکر که بسیار خطرناک است، گفته میشود اگر ما با آمریکا سازش کنیم همه مشکلات کشور حل خواهد شد!»

«یک نمونه بارز برای اثبات نادرست بودن این تفکر، موضوع برجام و عملکرد آمریکایی‎ها پس از آن است.»

*فارس: ‌تحلیل شما از تلاش دشمنان برای ایجاد برجام‌های موشکی و حقوق‌ بشری برای ضربه زدن به کشور چیست؟

احمدی: پاسخ به این سوال در پاسخ‎های قبلی آمده است با این تاکید که باید دست رد بر زیاده‌خواهی استکبار زد، هرجایی که نرمش نشان دادیم، آمریکایی‎ها پیشروی کردند و هرجا اقتدار نشان دادیم عقب‌نشینی کردند.

یادمان نرود که در سال‎های قبل از فتنه ۸۸ آمریکایی، به مردم خود وانمود می‎کردند که از باتلاق عراق خارج خواهند شد و سربازان خود را زنده به آمریکا برخواهند گردانید و آشفتگی منطقه خلیج فارس را با کمک ایران سامان خواهند داد.

آمریکایی‎ها قدرت نفوذ و اثرگذاری ما در منطقه را کاملا قبول کرده بودند اما وقتی در کشور ما تشتت سیاسی به وجود آمد و چند غربگرا و بزدل‌خواهان مداخله و فشار و تحریم بر ایران شدند وضعیت فرق کرد، ما را مجاب به مذاکره هسته‎ای کردند، اتفاقات و تعهدات تلخ یک جانبه محقق شد و سرانجام صنایع موشکی را بهانه بدعهدی‎های خود کرده و امروزها نغمه مذاکره موشکی را سر می‎دهند که البته با پاسخ منفی دولت و نظام مواجهه شده‎اند.

ما باید به استواری و پایداری تمام در مقابل این زیاده‎خواهی‎ها ‎بیاستیم و مطمئن باشیم که آمریکا هیچ غلطی نمی‎تواند بکند و برای هزارمین بار اعلام کنیم که حقوق بشر آمریکایی یک دروغ تاریخی است.

انتهای پیام/