بهترین راه خلق "حماسه سیاسی"، حضور همه سلایق در چارچوب نظام

زرین نامه: انتخابات مظهر اراده‌ی ملی است، نماد مردم‌ سالاری اسلامی است... در انتخابات، همه‌ی سلیقه‌ها و جریانهای معتقد به جمهوری اسلامی باید شركت كنند.

عنوان "حماسه سیاسی، حماسه اقتصادی " و تبیین این مفاهیم توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی در ابتدای سال، نقشه راه مسئولان، فعالان سیاسی و مردم برای سال 1392 است.

ولی امر مسلمین، امسال را سال « حماسه اقتصادی و حماسه سیاسی » نامگذاری و انتخابات را به عنوان نماد سیاست را همراه با مفهوم « حماسه » به کار برده اند تا دست اندرکاران وهمه کسانی که به نوعی مسئولیتی متوجه آنان است سعی وتلاش کنند تا نقشه دشمنان را در ابتدا شناخته و بعد با تدبیر دسایس آنها را خنثی کنند و شرشان را از سر ملت بزرگ ایران کم کنند.

تحقق شعار "حماسه سیاسی و اقتصادی" به طور قطع و یقین مقدمات و لوازم و ابزاری متناسب را می طلبد که این مهم، نیازمند تعامل و همکاری مسئولان و مردم در حوزه بسیار حساس و مورد توجه و تمرکز دشمنان نظام جمهوری اسلامی است .

مقام معظم رهبری در اولین روز سال 92 در مشهد مقدس این چنین تأکید فرمودند:

« انتخابات، مظهر « حماسه‌ی سياسی » است؛ مظهر اقتدار نظام اسلامی است؛ مظهر آبروی نظام است. آبروی جمهوری اسلامی به انتخابات و حضور مردم در پای صندوق های رأی و تأثير يكايك مردم در انتخاب مديران كشور است. انتخابات مظهر اراده‌ی ملی است، نماد مردم‌ سالاری اسلامی است... در انتخابات، همه‌ی سلیقه‌ها و جریانهای معتقد به جمهوری اسلامی باید شركت كنند؛... همه‌ی كسانی كه به نظام جمهوری اسلامی و به استقلال كشور معتقدند، به آینده‌ی كشور اهمیت می دهند، دلشان برای منافع ملی می سوزد، باید در انتخابات شركت كنند. رو گرداندن از انتخابات، مناسب كسانی است كه با نظام اسلامی مخالفند... »

آنچه مسلم است با نگاهی دقیق جامعه شناختی و واقع بینانه به کشورمان در می یابیم که جامعه‌ ما جامعه ای طیفی است، نه قطبی و اگر کسی بخواهد جامعه ما را قطبی کند، نه‌ تنها ایران را نشناخته است بلکه زمینه‌های فرهنگی، تاریخی و هویتی ما را نیز خوب درک نکرده است.

به همین دلیل است که سلایق مختلف باید حضور داشته باشند تا مردم احساس کنند که می‌توانند به سلایق مختلف رأی دهند و هرچقدر سلایق بیشتر باشد، حضور مردم هم پررنگ‌تر خواهد بود و این همان خواست رهبر حکیم انقلاب است.

با نگاهی اجمالی اما دقیق به صحنه اوضاع سیاسی و گفتمانی کشور به روشنی وجود سناریو های متفاوت از سوی گروه‌ها و جریان‌های سیاسی را برای کسب آرا و تصاحب کرسی ریاست جمهوری می بینیم. طیف های مختلف اصولگرایی، طیف های مختلف موسوم به اصلاح طلبی و کاندیداهای موسوم به مستقل هر کدام طرحی انداخته اند؛ اما بهترین سناریو برای خلق "حماسه سیاسی " کدام است؟

همانگونه که رهبر حکیم انقلاب ترسیم کردند، حضور حداکثری سلایق مختلف متعلق به نظام و درون نظام، ‌یعنی طیف هایی که اساس و ارکان انقلاب را باور و قبول دارند می توانند و باید زمینه ساز " حماسه سیاسی" یعنی حضور حداکثری در انتخابات باشد،‌ لازم و ضروری است.

مسئولان باید با یکپارچگی و وحدت واقعی جلوی توطئه چینی و سوء‌استفاده دشمنان را بگیرند. انتخابات در نظام جمهوری اسلامی ایران مظهر اقتدار ملی و مردم سالاری دینی است. مردم همواره در موقعیت‌های مختلف از انقلاب گرفته تا دفاع مقدس و در عرصه‌های مختلف از جمله انتخابات‌هایی که تا کنون برگزار شده است ثابت کرده اند که به وظایف خود به نحو احسن عمل کرده و حمایت خویش از نظام را ثابت کرده‌اند.

بنابراین مشارکت تمامی گروه‌های سیاسی در انتخابات به دلیل آن‌که قدرت و تنوع انتخاب مردم را افزایش می‌دهد بسیار مهم است. همچنین حضور سلایق مختلف و دیدگاه‌های متفاوت در رقابت‌های انتخاباتی می‌تواند نرخ مشارکت مردم را افزایش داده و ما را در راستای رسیدن به جشن ملی هدایت نماید.

میزان در انتخابات، رأی مردم است و مردم همیشه در صحنه همواره هر جریان و گروه و فردی را که به صلاح بدانند آزادانه انتخاب می کنند.

صرف نظر از این‌که در انتخابات آتی چه کسانی نامزد می‌شوند و در نهایت چه شخصی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه می‌زند، مشارکت حداکثری مردم در انتخابات می‌تواند باعث تحکیم پایه‌های نظام و خنثی شدن توطئه‌های دشمنان قسم خورده ملت ایران گردد.

وقتی مقام معظم رهبری در بیانات خود فرمودند تمامی گروه‌ها و سلیقه‌هایی که در درون نظام فعالیت می‌کنند و به قانون اساسی و نظام اسلامی پایبند هستند هم موظفند و هم حق طبیعی آنان است که در انتخابات ریاست جمهوری شرکت نمایند.

این بدان معناست که نظام آغوش خود را به روی افکار و عقاید مختلفی که خطوط قرمز را رعایت می‌نمایند باز کرده و اکنون این وظیفه فعالان سیاسی و احزاب و تشکل‌های مختلفی که در چارچوب نظام فعالیت می‌نمایند است که با حضور همه جانبه خود تنور انتخابات را گرم نموده و شانس خود را برای تصدی کرسی ریاست جمهوری بیازمایند.

محسن زیرک/گلستان ما

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه