گیاهان دارویی باید در چرخه تولید، فرآوری و مصرف هویت پیدا کنند
زرین نامه: معاون برنامهریزی استاندار گلستان گفت: گیاهان دارویی به یک کار کلان و باارزش اقتصادی تبدیل شده که باید در چرخه تولید، فرآوری و مصرف عمومی هویت پیدا کنند.
به گزارش زرین نامه؛ علیاکبر سوختسرایی ظهر امروز در نخستین همایش منطقهای گیاهان دارویی شمال کشور در گرگان اظهار داشت: گیاهان دارویی یکی از موضوعات باارزش در راستای بهداشت، سلامت، پیشگیری و درمان جوامع انسانی محسوب میشود.
وی با بیان اینکه 70 درصد خانواده گیاهان دارویی در گلستان وجود دارد، تصریح کرد: یکهزار و 700 گونه گیاهی در گلستان شناسایی شده و حدود 400 گونه در عرصههای جنگلی و طبیعی استان وجود دارد.
گرایش عمومی به سمت استفاده از گیاهان دارویی معطوف شده است
معاون برنامهریزی استاندار گلستان با تأکید بر اینکه گرایش عمومی به سمت استفاده از گیاهان دارویی معطوف شده است، ابراز داشت: با وجود تشخیص عوارض داروهای شیمیایی، گرایش عمومی به سمت استفاده از گیاهان دارویی افزایش و منعطف شده است.
سوختسرایی متذکر شد: بهرهبرداری بیرویه از عرصهها ضرر و زیانهایی را متوجه طبیعت میکند که باید در این راستا فرهنگسازی بهرهبرداری مناسب طبیعی مورد اولویت قرار داده شود.
وی، تشکیل کمیته راهبردی گیاهان دارویی در گلستان را یک اقدام ارزشمند برشمرد و اذعان داشت: برخورداری از تنوع اقلیم طبیعی، بهرهبرداریهای صنعتی، تجاریسازی و ... سبب شده تا نسبت به تشکیل کمیته گیاهان دارویی در استان اقدام شود.
جلوگیری از انقراض گونههای کمیاب اولویت کمیته راهبردی گیاهان دارویی
معاون برنامهریزی استاندار گلستان؛ جلوگیری از انقراض گونههای کمیاب را از مهمترین اهداف کمیته راهبردی گیاهان دارویی در استان برشمرد و بر بهرهبرداری از گیاهان دارویی، اشتغالزایی، ترویج کارآفرینی، ایجاد و راهاندازی مراکز دانشبنیان بر لزوم و ضرورت ایجاد کمیته راهبردی گیاهان دارویی در استان تأکید کرد.
ارسال دیدگاه