لایحه حمایت از تولید همانند «شیری بدون یال و کوپال» است
زرین نامه: رئیس خانه صنعت و معدن گلستان گفت: لایحه حمایت از تولید باید توسط نمایندگان پیگیری شود چراکه زحمات زیادی برای ارائه این طرح کشیده شد اما این لایحه به لطف دوستان قلع و قمع شده و دیگر از آن شیر با یال و کوپال، چیزی باقی نمانده است.
به گزارش زرین نامه؛ رمضان بهرامی اظهار داشت: گلستان خود را به مرحله بلوغ صنعتی رسانده است و نگاه استان همچنان به تصمیم کشور دوخته شده لذا انتظار است تا نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در این راستا جدیت بیشتری از خود نشان دهند.
وی با تاکید بر اینکه باید سهمی برای فکر و اندیشه صاحبان صنایع گلستان در کمیسیونهای صنایع دیده شود، متذکر شد: کارهای کاربردی باید قانونمند باشد، با کلمات نمیتوان بازی کرد، اجرای قانون کسب و کار یکی از مطالبات جدی بخش صنعت است که در طول این مدت این قانون اجرا نشد و لایحه حمایت از تولید ناکام ماند.
لایحه حمایت از تولید به شیری بدون یال و کوپال تبدیل شده است
رئیس خانه صنعت و معدن گلستان با بیان اینکه تولید نیازمند یک برنامه دقیق است، افزود: بخش صنعت نیاز به برنامه کارشناسی در تولید دارد مگر ادبیات حمایت از تولید توسط دولتمردان گذشته مطرح نشد؟ چه بسا طرحهای خوبی عنوان شد اما مسکوت ماند.
بهرامی؛ دستوری بودن قیمت ارز را نتیجه دو دهه دانست و بیان داشت: لایحه حمایت از تولید باید توسط نمایندگان پیگیری شود چراکه زحمات زیادی برای ارائه این طرح کشیده شد اما این لایحه به لطف دوستان اکنون قلع و قمع شده و دیگر از آن شیر با یال و کوپال، چیزی باقی نمانده است.
وی خاطرنشان کرد: سال گذشته وارد فضایی شدیم که فنر ارز خارج شد چنانچه بیثباتی نرخ تورم سالانه، نرخ ارز، قیمت مواد اولیه و بستهبندی به بیثباتی بازار دامن زد، در 18 ماهه منتج به سال 1391 نیز حدود 72 بخشنامه ضد و نقیض صادر شد که فضای کسب و کار را دچار چالش کرد.
واحدهای تولیدی زیان انباشتهای متحمل شدند
رئیس خانه صنعت و معدن گلستان یادآور شد: تولید پایینترین سوددهی را نسبت به سایر کسب و کارها داشت چنانچه میزان سود تولید حداکثر 10 درصد، دلار 72 درصد، مسکن 30 تا 50 درصد، سپردههای بانکی 17 الی 20 درصد که این ارقام نشان میدهد برای تولید ارزش زیادی قائل نشده و کسی هم مایل به سرمایهگذاری در بخش تولید نمیشود.
بهرامی با بیان اینکه واحدهای تولیدی زیان انباشتهای متحمل شدند، ادامه داد: واحدهای تولیدی بر اساس اینکه شغلشان تولید است برای اینکه ماندگار باشند ادامه حیات دادند و تا 40 درصد زیر ظرفیت تولید، فعالیت کردند.
رئیس خانه صنعت و معدن گلستان با بیان اینکه بنگاههای کوچک یکی از مشکلات اساسی استان به شمار میرود، اذعان کرد: تاثیر عدم حمایت از تولید بیشتر بر روی بنگاههای کوچک خود را نشان داد، به گونهای که هزینه تولید به 2.5 برابر در این واحدها افزایش یافت.
ارسال دیدگاه