قرآن لازمه ی تربیت انسان های فکور و خردمند است

زرین نامه: مسئول خانه ی قرآنی روستای حاجیکلاته قرآن را لازمه ی تربیت انسان های فکور و خردمند دانست و گفت: هدف ما از راه اندازی خانه ی قرآنی حاجیکلاته احساس نیاز به کار قرآنی و اهمیت آن در رشد و پرورش صحیح نوجوانان و جوانان روستا بوده است.

به گزارش خبرنگار زرین نامه: مسلم سوخته سرایی مسئول خانه ی قرآنی روستای حاجیکلاته در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار زرین نامه بیان کرد: این خانه ی قرآنی از یکم اسفندماه سال 91 به طور غیر رسمی و با حمایت خیرین و هیئت امنای مسجد جامع روستای حاجیکلاته در جهت تربیت و آموزش اهالی روستا کار خود را به صورت آزمایشی آغاز کرد.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم روستا اظهار کرد: فرایند ثبت رسمی خانه ی قرآنی روستای حاجیکلاته از 6 ماه گذشته آغاز و امروز به بهره برداری رسید.

سوخته سرایی با معرفی محمدحسن محمدی و زهرا جهش به عنوان مربیان این خانه ی قرآنی تصریح کرد: کلاس های آموزشی قرآن در این خانه ی قرآنی در دو بخش آقایان و بانوان و در سه رده ی سنی خردسالان، نوجوانان و بزرگسالان در حال برگزاری است.

مسئول خانه ی قرآنی حاجیکلاته افزود: این خانه ی قرآنی دارای 6 بانو و 2 آقای حافظ جزء 30 و یک می باشد که در حال حفظ قرآن کل قرآن هستند.

سوخته سرایی برگزاری اردوهای داخل استانی در جهت ایجاد روحیه نشاط در جوانان قرآن آموز، تشکیل هسته ی خانه ی قرآنی متشکل از خانم ها مزیدی، شکی، جهش و آقایان جهش و شهریاری را از برنامه های انجام شده در این خانه ی قرآنی اعلام کرد و یادآور شد: استمرار جدی تر کلاس های قرآنی، تجهیز خانه ی قرآنی، جابه جایی مکان آموزش برادران از مسجد به خانه ی قرآنی، تشکیل کلاس های تفسیر و تدبر در قرآن و جذب و استعدادیابی از بین نوجوانان و جوانان با همکاری مدارس روستا را از دیگر برنامه های خانه ی قرآنی حاجیکلاته پس از افتتاح آن عنوان کرد.

مسئول خانه ی قرآنی حاجیکلاته در پایان از حمایت ها و همکاری حجت الاسلام والمسلمین شیخ علی اصغر محمدی روحانی روستا، پایگاه بسیج، دهیاری، شورای اسلامی و جوانان روستا در جهت راه اندازی و ادامه ی فعالیت جدی این خانه ی قرآنی قدردانی کرد.

به گزارش زرین نامه؛ روستای حاجیکلاته از روستاهای توابع بخش مرکزی شهرستان علی آبادکتول می باشد.

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه