۲ روز روزه گرفتن در هفته، سطح سلامت انسان را بالا میبرد
مطالعات جدید محققان نشان داد روزه متناوب میتواند بدن را از بیماریهایی مانند دیابت، آلزایمر و سرطان محافظت کند.
به گزارش زرین نامه؛ غذا خوردن در جوامع مدرن برابر است با 3 وعده غذای کامل در روز همراه با تنقلات که این امر از نظر محققان کاری غیر طبیعی محسوب میشود؛ محققان پس از مطالعهای که به تازگی داشتند به این نتیجه رسیدند که این روش غذا خوردن ریتم بدن را به هم میریزد و به بیماری منجر میشود.
محققان در رابطه با رژیم غذایی و سلامت بدن مطالعات بسیاری را مورد بررسی قرار دادند و در مورد اثرات محدود کردن کالری در مقالهای که در مجله آمریکایی PNAS منتشر شد به پزشکان توصیه کردند بیماران خود را به روزه گرفتن متناوب تشویق کنند؛ برای مثال داشتن یک رژیم غذایی طبیعی به مدت 5 روز و مصرف کمتر از 500 کالری طی دو روز میتواند سلامت آنها را تضمین کند.
محققان با مطالعه بیش از 80 مقاله علمی انجام شده زیست شناسی، علوم اعصاب و سرطان شناسی مربوط با زمان وعدههای غذایی، مقدار مصرف و سلامت انسان به نتایج ذکر شده رسیدهاند.
آنها در مقالهای که منتشر کردند نوشتهاند: روزه گرفتن باعث میشود سلولها مرمت و بازسازی شوند، روند پیری معکوس شود، چربیها کم شوند، مانع به وجود آمدن تومورها میشود، سلولهای عصبی از آسیبهای ناشی از بیماری عصبی مانند آلزایمر و پارکینسون محافظت میشوند.
محققان در یکی از مطالعات مهمی که بررسی کردند نیز نشان میدهد کم خوردن به سلامت بدن کمک میکند و گفتند: مصرف مواد غذایی اجداد ما مانند امروز نبوده و اکثراً ساعتها ناشتا بودند و زمان غذا خوردن آنها نیز مانند ما نبوده است اما با صنعتی شدن دنیای ما، انسان فعلی در مصرف غذا زیاده روی میکند، در ساعت بیولوژیکی بدن اختلالاتی به وجود آمده است و انسانها به زیاده خوری عادت کردهاند که باعث چاقی و بیماریهایی آسیب پذیر شده است.
نویسندگان این مقاله کارشناسان موسسه ملی سالمندان در بالتیمور، دانشکده پزشکی هاروارد در ایالات متحده و مرکز پیشگیری از سرطان در بیمارستان Wythenshawe در منچستر – انگلستان هستند.
به گفته دکتر «میشل هاروی» یکی از نویسندهها و محققان این مطالعه در منچستر، فرضیاتی در مورد رژیم غذایی و عادات غذا خوردن وجود دارد، از جمله برخی اعتقاد دارند روند زندگی سالم سه وعده غذای کامل و تنقلات روزانه است در صورتی که این روند اصلا درست نیست در صورتی که مطالعات نشان میدهد کم کردن غذا در واقع برای سلامت بدن مفید است و ضد روند بیماری مانند توسعه سرطان سینه است.
نویسندگان این مقاله گفتند: با تغییر شیوه زندگی و رژیم غذایی میتوان بدنی سالم داشت و کم خوری از بروز بسیاری بیماریها جلوگیری میکند.
منبع: La revue américaine PNAS
انتهای پیام/م
ارسال دیدگاه