نوجوان فراشبندی با پرورش مرغ بومی كارآفرين برتر شد+ تصاوير

در هر نقطه از كشور مي توان با ايجاد يك مرغداري كوچك و كم‌هزينه به پرورش اين نمونه مرغ ها پرداخت و در راستاي تحقق اقتصاد مقاومتي گامي مفيد برداشت.

به گزارش زرین نامه؛ آنچه که در حال حاضر کشور به آن سخت نیازمند است توجه به اقتصاد مقاومتی است که از سوی مقام‌معظم رهبری نیز مورد تاکید قرار گرفته و نیازمند "اقدام وعمل" برای تحقق آن هستیم.

به قولی با نشستن و کار را بر عهده دیگری نهادن چیزی از پیش نمی‌رود و باید هر کس به اندازه توان وارد این میدان شود.

نباید منتظر بمانیم تا اقتصاد ما به کمک بیگانگان به رشد و بالندگی برسد، تنها خودمان می‌توانیم دست بر زانوی همت گذاشته و در کنار هم قرار گیریم تا چرخ تولید و اقتصاد کشور را بچرخانیم.

کم نیستند در این میان عده‌ای که به ایفای نقش خود پرداخته‌اند و علاوه بر چرخش چرخ اقتصادی خانواده شان به اقتصاد کشور نیز کمک می کنند و واژه "ما می توانیم" را در عمل ثابت کرده اند.

«پرورش مرغ و خروس جهادی» یکی از مطلوب‌ترین راههای ایجاد کسب و کار کوچک با درآمدی سرشار در جهت تحقق اقتصاد مقاومتی است. مطلوب از آن جهت که پرورش این نوع مرغ و خروس در سطح صنعتی و مرغداری‌های بزرگ توجیه اقتصادی ندارد و در نتیجه تولیدکنندگان باتجربه و بزرگ قادر به رقابت با بازار کوچک شما نیستند.

farashband1

علاوه‌بر این،مرغ‌های‌محلی ایران، نوعی نژاد بسیار مقاوم به‌شمار می‌آیند. آنها در مقابل بیماری‌ها، گرما و سرما تحمل بالایی دارند و این مزیت باعث می‌شود که ایجاد یک واحد تولیدی مرغ‌بومی نه‌تنها هزینه‌هایتان را کاهش می‌دهد بلکه شما را با ضرر و زیان کمتری ناشی از تلفات هم مواجه می‌کند.

"سلمان عالیشوندی" یکی از فعالان اقتصادی است که از کودکی به همراه پدر و برادرانش در باغ و مزعه خود مشغول به کار بوده و در حال حاضراقدام به پرورش مرغمحلی(جهادی) تخم گذار در شهرستان فراشبندکرده است و به دنبال آینده ای روشن در زمینه اقتصاد است.

او به خوبی این پیام مقام معظم رهبری را درک نموده و با راه اندازی یک مکان پرورش مرغ و خروس محلی (جهادی) برای خود کسب و کاری راه انداخته است. 

farashband1

این جوان کارآفرین بسیجی در گفتگو با خبرنگار نخل بیدار اظهار کرد: با توجه به اینکه پستی بلندی های زیادی در این کار وجود دارد اما من با علاقه زیادی این کار را انجام دادمو از این کار و امیدوارم بتوانم درامد خوبی نیز از این راه کسب نمایم.

سلمان قسمتی از باغ پدر را با هزینه ی اندک به یک مرغداری تبدیل کرده و همزمانی که به تحصیل مشغول است فضای کسب و کار را نیز فراموش ننموده.

این نوجوان 17 ساله با سرمایه ی 3 میلیون تومانی که پدرش در اختیارش قرار داده با خرید 600 قطعه جوجه یمرغ جهادی به پرورش آنها پرداخته است.

وی دلیل انتخاب این کار رامقاومت این نوع نژاد بومی در مقابل تغییرات دما دانست وگفت: در هر نقطه از کشور می توان با ایجاد یکمرغداری کوچک و کم‌هزینه به پرورش این نمونه مرغ ها پرداخت.

وی با اشاره به اینکه هیچگونه تسهیلاتی از هیچ ارگانی دریافت نکرده، گفت: اگر سازمان یا نهادی باشدکه از من حمایت کند در آینده ی نزدیک این کار را وسعت داده و پرورش خود از 600 قطعه را به 3000 الی 5000 قطعه خواهم رساند.

 وی با اشاره به اینکه هیچگونه تسهیلاتی از هیچ ارگانی دریافت نکرده، گفت: اگر سازمان یا نهادی باشدکه از من حمایت کند در آینده ی نزدیک این کار را وسعت داده و پرورش خود از 600 قطعه را به 3000 الی 5000 قطعه خواهم رساند. 

farashband1

قابل ذکر است که واحدهای صنعتی و بزرگ پرورش مرغ در برخی اقلیم‌ها مانند مناطق گرم و کویری زیان‌دهی بالایی دارند.

براساس بررسی‌های کارشناسی با راه‌اندازی یک واحد کوچک پرورش مرغ‌بومی که صرف‌نظر از هزینه تهیه مکان نگهداری، بین ٤,٥ تا ٦‌میلیون تومان برایتان هزینه دارد، از دوره دوم پرورش به بعد تقریبا به سوددهی خالص و صد درصد می‌رسید.

farashband1

منبع: بسيج سازندگي

انتهای پیام/

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه