دستان پر مهر زنان گرگانی گرمابخش جبهه مقاومت
جمع گرمشان بسیج همگانی و کمک های مردمی پشت جبهه در زمان دفاع مقدس را تداعی می کرد، پشت میز کارشان دانه دانه از کلاف کاموا برداشته و گره در دستگاه کاموا بافی می انداختند که مبادا برادران مدافع حرم سرمایی به جز سرمای جهل مهاجمان به حرم، احساس کنند.
به گزارش زرین نامه؛ در کارگاه کوچک آنان خبری از چالش آب سرد و گرم نبود، کمپین آنان به رنگ خاکریز بود، جمع گرمشان بسیج همگانی و کمک های مردمی پشت جبهه در زمان دفاع مقدس را تداعی می کرد، پشت میز کارشان دانه دانه از کلاف کاموا برداشته و گره در دستگاه کاموا بافی می انداختند که مبادا برادران مدافع حرم سرمایی به جز سرمای جهل مهاجمان به حرم، احساس کنند.
دانه های لباس های مدافعان حرم را طوری با دقت می بافتند که زمان بازدید ما سری به عقب بر نمی گرداندند، تار و پود این لباس ها با توجه و عشق بافته می شدند، زن خیری که بانی این کار در پارکینگ خانه اش شده بود بغضی می کند و می گوید هر چه از بزرگی مدافعان حرم بگوید کم است.
این بانوی خیر که با خواهرش بدون لحظه ای درنگ رج به رج لباس بر قامت بلند مدافعان حرم می بافد برای مدافعان حرم آروزی موفقیت و پیروزی می کند و می گوید که با توسل به ائمه(ع) شفا گرفته و تا می تواند برای مدافعان حرم آل الله(ع) از هیچ کوششی دریغ نمی کند، سرش را به سمت آسمان برمی گرداند و دوباره با توسل و توکل از خدا می خواهد که جوانان مدافع حرم با پیروزی به آغوش خانواده باز گردند.
فضای کوچکی است اما یکی از بافندگان که در صف است تا دستگاهی به او برسد می گوید این کار متقاضیان زیادی دارد، استقبالی که نشان می دهد چه دلها که در گروی حرم و مدافعان آن قرار دارد و بانوان ایرانی برای کمک به این دلیران بدون هیچ چشم داشتی سر از پا نمی شناسند، به گفته این بانوی بافنده تمام جوانب این کارگاه بافندگی به دست خیرین مهیا می شود، می گوید همین چند روز پیش بود که یک مرد خیر 20 کلاف کاموا به کارگاه صمیمی ما هدیه کرده است.
بانوی بانیِ این کار می خواهد گمنام بماند، بانویی که پدرش شهره شهر است و پیشتر از این مستندی از وی ساخته شده است، می گوید پدرش این دستگاه های بافندگی را در اختیار آنان قرار داده است و از زمانی که پدرش قطع نخاع شده مانند یک مرد کار کرده و به لقمه حلال معتقد است، او چندین سال است که برای بچه های کار لباس می بافد و این روزها بنا به ضرورت، مدافعان حرم را با لباس هایش گرم می کند تا جبهه مقاومت پیروزمندانه بازگردد، او امنیت کشور را مرهون مجاهدت مدافعان حرم می داند و با گره های لباسش گره از سرمای خط مقاومت کم می کند.
هنگام مصاحبه سری بر می گرداند سمت یکی از بافنده ها که پشت به ماست و می گوید او حدیثه است، حدیثه با عشق فراوانی لباس می بافد و امروز نیز روزه است، حدیثه ی 28 ساله، عاشق شهادت است، بدون اینکه سر از کار بردارد تار و پود لباس ها را در هم می تند و با صدایی پایین می گوید به مدافعان حرم خیلی ارادت دارد و هر کاری که برای آنان کند کم است، این عشق و ارادت را از همان روزهای آغاز اعزام مدافعان حرم نشان داده و پیش از این در استان مازندران با دست برای مدافعان حرم لباس بافته است.
کارگاه بی آلایش این مدافعانِ زینبیِ پشت جبهه را، با چایی داغ و کیک یزدی ترک کردیم، طعم چایی و کیک های روضه اباعبدالله(ع) را داشت، گویا از عطر حرم در این پذیرایی ساده چکانده بودند، سرگرد علی دیلم، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه گرگان هم معتقد است که دفاع از حرم آل الله(ع) زن و مرد نمی شناسد و تمام ایرانیان دل در گروی اهل بیت(ع) دارند.
دیلم در خصوص این کارگاه می افزاید: بدون اینکه ما و جبهه مقاومت اعلام نیاز کنیم، همانطور که در دفاع مقدس مردمی که توان رفتن به خط جبهه را نداشتند رزمندگان را پشتیبانی می کردند، امروز نیز همانطور که می بینید مردم شهیدپرور گرگان به صورت خودجوش وارد عرصه شده و اقدام به راه اندازی کارگاه هایی از این دست کرده اند.
جانشین فرماندهی سپاه ناحیه گرگان از ارسال لباس های بافته شده به جبهه مقاومت خبر داد و افزود: زنان ولایتمدار گرگان از ابتدای اعزام رزمندگان به جبهه های مقاومت به صورت انفرادی در خانه هایشان و با دست اقدام به بافت لباس برای مدافعان حرم می کردند.
گزارش از ماریه البرزی
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه