فقدان علم و تخصص صنعت مرغداری را تهدید میکند
زرین نامه: کارشناس ارشد اداره ترویج و آموزش جهاد کشاورزی گلستان گفت: فقدان علم و تخصص صنعت مرغداری را تهدید میکند که باید این وضعیت با برگزاری نشستهای علمی و تخصصی سامان پیدا کند.
به گزارش زرین نامه؛ عباس ایراننژاد امروز در کنفرانس خبری همایش علمی تخصصی طیور در گرگان اظهار داشت: اغلب سرمایهگذارانی که در صنعت مرغداری مبادرت به اجرای پروژه میکنند از آگاهیهای علمی برخوردار نیستند.
وی تلفیق علم و دانش در کنار سرمایه و تجربه را مهم دانست و ابراز داشت: اگر در این صنعت نگاه تخصصی حاکم شود شاهد نتایج مطلوبی در حوزه اقتصاد و اشتغال استان خواهیم بود.
صنعت مرغداری در رتبه سوم اقتصاد کشور قرار دارد
این مسئول جهاد کشاورزی 80 درصد هزینههای صنعت مرغداری را مربوط به تغذیه دانست و تصریح کرد: حدود 20 درصد به درمان بیماریها و پنج الی 10 درصد نیز به توان مدیریت در این حوزه برمیگردد.
ایراننژاد با بیان اینکه مرغداری، یک صنعت علمی و صنعتی است، یادآور شد: این صنعت پویا روز به روز در گلستان در حال افزایش است که لزوم ارتقاء دانش علمی و تخصصی در این حوزه بسیار جدی است.
وی با اشاره به اینکه صنعت مرغداری در رتبه سوم اقتصاد کشور قرار دارد، اذعان کرد: افراد زیادی در صنعت مرغداری به طور مستقیم و غیرمستقیم وارد بازار کار شدهاند و اگر این صنعت به طور جدی حمایت شود بابهای زیادی برای رشد و توسعه فراهم خواهد کرد.
15 واحد پرورش مرغ مادر در گلستان فعال است
کارشناس ارشد اداره ترویج و آموزش جهاد کشاورزی گلستان؛ شرایط آب و هوایی گلستان را برای پرورش مرغ مناسب خواند و افزود: تولید جوجه یکروزه و پرورش مرغ گوشتی در گلستان در حال رشد و توسعه است به طوریکه در سالهای گذشته دو واحد مرغ مادر در استان فعالیت داشت و اکنون شمار آن به 15 واحد مرغ مادر رسیده است.
ایراننژاد از افزایش تعداد کشتارگاههای مرغ در استان خبر داد و بیان داشت: تعداد کشتارگاههای مرغ از دو واحد به بیش از شش کشتارگاه در گلستان افزایش یافته است.
همایش یکروزه علمی تخصصی طیور 21 اردیبهشتماه سالجاری در گرگان برگزار میشود.
ارسال دیدگاه