حاضرم برای اسلام و حجاب بارها کتک بخورم

زرین نامه: دانشجوی آمر به معروف زنجانی گفت: حاضرم برای دفاع از دین اسلام، حجاب دوباره امر به معروف کنم، اگر چه در این راه دوباره به من توهین شود یا کتک بخورم.

به گزارش زرین نامه؛ دانشجوی آمر به معروف زنجانی در گفت‌وگویی با اشاره به اتفاق چند روز اخیر که در یکی از بانک های شهر زنجان به وقوع پیوست، اظهار کرد: من آن روز برای کار بانکی به بانک مراجعه کردم، منتظر بودم نوبتم شود، که یک خانم با وضعیت بسیار نامطلوب وارد بانک شد، هیچ عکس العملی از سوی افراد حاضر د ربانک با وی صورت نگرفت، اما من نتوانستم چنین وضعیتی را تحمل کنم، بر خود وظیفه دیدم که با این خانم تذکر بدهم.

وی ادامه داد: در حالیکه خیلی محترمانه به وی گفتم موهایتان از روسری بیرون زده است با توهین، تحقیر و پرخاشگری این خانم مواجه شدم.

این دانشجوی رشته گرافیک با بیان اینکه وضعیت حجاب این خانم بسیار نامناسب بود، خاطرنشان کرد: تذکر لسانی من به این خانم همراه با برداشتن حجاب از سر من و توهین به چادر و مقدسات اسلامی و بسیج بود.

وی با اشاره به اینکه من دوست داشتم این خانم را در خصوص بدحجابیش قانع کنم، افزود: توهین وی به چادر من موجب شد تا مصمم به انجام وظیفه خود باشم، ترجیح می دادم کتک بخورم اما این خانم بفهمد که نمی تواند با چنین پوششی در جامعه حاضر شود.

این دانشجو برخورد این خانم بدحجاب را با خود روش چاله میدانی عنوان کرد و گفت: در مقابل توهین وی من مقابله به مثل نکردم، شیرینی تذکر و امر به معروف برای من کافی بود.

وی با بیان اینکه متاسفانه با وقوع چنین صحنه ای رئیس بانک مرا متهم به شخصی کردن موضوع کرد، افزود: من تنها برای تذکر به این خانم نزدیک شدم و اصلا وی را نمی شناختم که غرض شخصی داشته باشم.

این بانوی زنجانی ادامه داد: رئیس بانک به فیصله دادن این موضوع در بیرون از بانک تاکید داشت و از ما خواست بیرون از بانک به چنین موضوعی رسیدگی کنیم اما هرگز نفهمید که من برای رضای خدا و انجام وظیفه این این خانم تذکر دادم چرا که وضعیت بدحجابی این خانم بسیاری از افراد داخل بانک آزار می داد که این موضوع را می شد از تغییر جهت نگاه ها آقایان برای اینکه به گناه نیفتند به خوبی فهمید.

وی ادامه داد:‌ برای سومین بار که این خانم می خواست مرا مورد ضرب و شتم قرار دهد، کارمندان بانک عکس العمل نشان دادند و نگذاشتند اما برخی از بانوانی که در داخل بانک بودند و وضعیت حجاب مطلوبی نداشتند نیز مرا امل خطاب کردند.

این مسئول پایگاه بسیج در پاسخ به این سوال که نمی ترسیدی این خانم بیرون از بانک منتظرت باشد، گفت: من ترسی نداشتم به وظیفه خود عمل کرده بودم و کام من شیرین بود.

وی با تقدیر از اطلاع رسانی این موضوع از سوی سپاه و بسیج افزود: مطمئنم هر روز از این اتفاقات در گوشه و کنار کشور اتفاق می افتد اما به دلیل عدم اطلاع رسانی مردم در جریان قرار نمی گیرند.

این دانشجوی زنجانی با بیان اینکه بسیاری از افراد مذهبی و مومن که به وظایف خود آگاه هستند روزانه با ضرب و شتم افراد بی حجاب مواجه هستند، خاطرنشان کرد: باید اقدامات لازم برای مقابله با بدحجابی در جامعه انجام شود.

وی رسانه به ویژه رسانه ملی را منشا بدحجابی ها و ترویج بدحجابی در جامعه عنوان کرد و افزود: چرا نباید در فیلم هایی که از تلویزیون پخش می شود از افراد محجبه استفاده کرد و چرا نباید چادر به عنوان پوشش بانوان در جامعه مطرح شود.

این بانو با بیان اینکه متاسفانه رسانه به ترویج بدحجابی جامعه کمک می کند، خاطرنشان کرد: وضعیت آرایش بانوان در فیلم های سینمایی و تلویزیونی برازنده نظام اسلامی نیست.

وی بر ضرورت فرهنگ سازی در زمینه حجاب و عفاف تاکید کرد و گفت: چرا باید امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به قدری امری ناچیز تلقی شود که آمران به معروف تحقیر شوند.

این دانشجو در پاسخ به این سوال که چرا نیاز دیدید به این خانم بدحجاب تذکر بدهید، افزود: من اسلام را قبول دارم و اگر خود را شیعه علی بن ابیطالب (ع) می دانیم باید به این وظیفه عمل کنیم چرا که از نظر حضرت علی (ع) تمام واجبات الهی حتی جهاد در راه خدا در مقابل امر به معروف و نهی از منکر همانند قطره ای در برابر دریاست.

وی با بیان اینکه متاسفانه فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه جا نیفتاده است، افزود: در حال حاضر افراد خانواده به محض حضور در خانه سراغ کنترل تلویزیون را می گیرند، ما حاضریم پشت به والدین بنشینیم اما تلویزیون را تماشا کنیم، به نظر می رسد رسانه نقش تاثیر گذر خود را در زمینه احیای امر به معروف و نهی ا‌ز منکر انجام نداده است.

این آمر به معروف بر ضرورت توجه مسئولان فرهنگی جامعه بر فرهنگ سازی مناسب در زمینه امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت: در حال حاضر در مهد کودک های جامعه ما نشانی از مهدویت دیده نمی شود، عروسک های و شعرهای خارجی جای خود را به مسائل اسلام داده است، چطور می شود انتظار داشت، این کودک در نوجوانی و جوانی مهدوی تربیت شود.

وی در پاسخ به این سئوال که حاضری برای امر به معروف و نهی از منکر دوباره کتک بخوری، گفت: من توهین به خود را شاید قبول کنم اما توهین به مقدسات از جمله چادر، حجاب و بسیج را نمی تواتم قبول کنم و حاضرم برای احیای ارزش ها دوباره کتک بخورم.

بنابراین گزارش، چندر روز پیش در یکی از بانک های زنجان، این دانشجوی زنجانی به خاطر تذکر لسانی به یک خانم بدحجاب به شدت مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود. یادآور می شود، این دانشجوی زنجانی در حال حاضر در یکی از دانشگاه های زنجان در رشته گرافیک تحصیل می کند و مسئول پایگاه بسیج همان دانشگاه نیز هست.

یادآور می شود، اگر چه تذکر لسانی و امر به معروف و نهی از منکر وظیفه همه افراد جامعه است اما باید از مسئولان پرسید که برای احیای این امر مهم چه اقداماتی را انجام داده اند. وظیفه مسئولان در مقابل افرادی که به خاطر عمل به تکلیف خود مورد ضرب و شتم قرار می گیرند، چیست؟

منبع: موج رسا

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه