چند راهکار ساده برای پیشگیری از پرخوری

زرین نامه: بسیاری از مردم به دلائل مختلف از جمله تنوع غذایی و کم تحرکی غذا خوردن زیاد را سرگرمی تلقی می‌کنند. در صورتی که با چند راهکار ساده می‌توان این عادت مضر را ترک کرد.

به گزارش زرین نامه؛ لیلا داودی، کارشناس تغذیه در مورد راهکارهای کاهش پرخوری خاطرنشان کرد: امروزه به دلیل سبک زندگی شهری خانه‌های آپارتمانی و در نتیجه کم‌تحرکی افراد خوردن غذا و تنقلات را یک نوع سرگرمی محسوب می‌کنند غافل از اینکه تبعات زیادی مانند اضافه وزن، چاقی و افزایش سطح چربی و قند خون را برای آنها به دنبال دارد.

وی به آنهایی که نمی‌توانند جلوی خوردن خود را بگیرند، توصیه کرد تا در وعده‌های غذایی از بشقاب‌های کوچک و گود استفاده کنند تا با حجم کمی از غذا بشقاب پر به نظر برسد.

وی گفت: ‌از آنجایی که حس بینایی ما مانند سایر حواس در غذا خوردن و سیر شدن تأثیر دارد، می‌توان به جای قاشق‌های بزرگ از چنگال استفاده کرد چرا که هر مرتبه که چنگال از بشقاب به دهان می‌رود مقدار کمی غذا خورده می‌شود و فرد از نظر روانی فکر می‌کند که غذای زیادی خورده است و زودتر سیر می‌شود.

به گفته این کارشناس تغذیه، سبزیها و میوه‌‌ها مانند خیار و کاهو چه به صورت خام یا آب‌پز می‌تواند جایگزین خوبی برای غذاهای مضر مانند شیرینی و چربی‌هاست که حجم زیادی از معده را پر می‌کند.

وی ادامه داد: بهتر است تا غذایی که در هر وعده در منزل مصرف می‌شود بیش از تعداد افراد خانواده و مورد نیاز نباشد چرا که بسیاری از افراد در این حالت برای جلوگیری از اتلاف مانده غذا به پرخوری وسوسه می‌شوند.

این کارشناس تغذیه گفت:‌ در عین حال همه غذای تهیه شده را سر سفره نگذارید چرا که همین امر سبب زیاد خوردن می‌شود./فارس

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه