37 روستای هدف گردشگری در گلستان شناسایی شد
زرین نامه: مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: کارشناسان میراث فرهنگی 37 روستای هدف گردشگری در استان گلستان را شناسایی کردهاند.
به گزارش زرین نامه به نقل از روابط عمومی و امور فرهنگی اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان، قربان عباسی در سمینار روستاهای هدف گردشگری و توسعه پایدار در تالار فخرالدین اسعد گرگانی اظهار داشت: استان گلستان یکی از قطبهای گردشگری کشور است که انواع گردشگری نظیر کشاورزی، تاریخی، آبی، کوهستانی، مذهبی و... را میتوان در آن یافت.
وی با اشاره به برپایی هفتمین جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام ایران زمین که میزبان سفرای کشورهای هدف گردشگری است، افزود: گردشگری روستایی نیز از جمله انواع گردشگری است که در دیگر کشورها از جذابیت و سودآوری بسیاری برخوردار است و کشور ایران و به ویژه استان گلستان در این زمینه توانمندیهای قابل توجهای دارد که در صورت توجه و بالفعلکردن آن شاهد تحول جدی در روند توسعه گردشگری استان خواهیم بود.
عباسی بااشاره به اینکه گردشگری روستایی امروزه رو به توسعه است، اذعان داشت: کارشناسان این سازمان 37 روستای هدف گردشگری در استان گلستان ، مانند روستاهای زیارت گرگان، گچسوی بالای کلاله، رادکان کردکوی، پاقلعه رامیان، افراتخته علیآبادکتول، شاهکوه سفلی گرگان، قلعهقافه مینودشت و فارسیان آزادشهر و ... را شناسایی کردهاند که پرونده همه آنها تکمیل و به کمیته راهبردی گردشگری و عشایری سازمان مرکزی معرفی شدهاند که از این میان طرح مطالعات روستای زیارت گرگان شروع شده و مابقی نیز در دست اقدام است.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان گفت: در طرح ساماندهی روستاهای هدف گردشگری نصب تابلوی راهنما و مشخصه روستا، آموزش دهیاران و مردم برای ارائه خدمات مناسب و ساماندهی زیرساختهای گردشگری در روستاها از جمله مواردی است که برای اجرا مدنظر گرفته شده است.
وی افزود: از سوی دیگر سازمان ما تلاش کرده است از سویی به طرحهای گردشگری در حوزه روستاهای استان که از سوی دهیاران و یا اهالی روستاها به این سازمان پیشنهاد داده میشود حتما و در کمترین زمان ممکن پاسخ مثبت دهد و همکاریهای لازم را برای اجرایی شدن آنها و گرفتن استعلامها انجام دهد. نظیر هتل زیارت گرگان که با سرمایهگذاری یکی از اهالی این روستا محقق شد.
مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گلستان تصریح کرد: در این راستا باید به توریسم روستایی به عنوان یک راهبرد اثربخش برای توسعه اقتصادی نگریست و به جوامع روستایی برای سازماندهی ساختها و تبیین کارکردهای توریسم روستایی و هدایت آنها برای دستیابی به اهداف رشد و توسعه جامعه محلی کمک کرد و در این صورت است که میتوان به رشد و تنوعبخشی اقتصادی جوامع روستایی کمک کرد.
عباسی خاطرنشان کرد: در این زمینه، تلاش برای هماهنگی فیمابین و استفاده مشترک از تجارب و ظرفیتهای مشترک از طریق شبکههای اطلاعرسانی به منظور طرح و توسعه برنامههای عملی توریسم روستایی ضروری میکند.
گفتنی است سمینار گردشگری روستایی و توسعه پایدار، هم زمان با برپایی هفتمین جشنواره بینالمللی فرهنگ اقوام ایران زمین و با حضورمسئولان و فعالان عرصه گردشگری، 10 مهرماه درتالار فخرالدین اسعد گرگانی برگزار شد.
ارسال دیدگاه