آیا فردوسی پور از برنامه نود می رود؟
زرین نامه: وقتي براي اولينبار جوان لاغراندام کرماني روي آنتن رفت تا برنامه نود را اجرا کند، شايد کمتر کسي بود که بتواند از صحبتهاي تند او سر در بياورد. مردي که به سرعت برنامهاش به محبوبترين برنامه تلويزيوني و خودش به انتخاب مجله تايم به يکي از 20 فرد قدرتمند کشور مبدل شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی زرین نامه؛ عادل فردوسيپور که قريب به 15 سال است با برنامه نود، محبوبترين برنامه تلويزيوني توانسته نامي براي خودش دست و پا کند، حالا انگشت اتهام بسياري از چهرههاي فوتبال کشورمان به سمت اوست.
فردوسيپور که طي اين سالها با برنامه نود دشمنان زيادي را براي خود تراشيد، امروز در شرايطي بحراني به سر ميبرد تا جايي که نوک پيکان تيز حملات چهرههاي سرشناس فوتبال کشورمان به سوي اوست. حالا خيليها در پي حذف نام عادل فردوسيپور از فرهنگ فوتباليمان هستند. اين گزارش علل و عواملي را بررسي ميکند که ميخواهند «عادل»فوتبال ايران نباشد...
صداقت و ديگر هيچ...
مهمترين و کليديترين عاملي که روزگار خوش عادل را به روزگار ناخوشي و سختي مبدل ساخته است، «صداقت» اوست. عادل فردوسيپور در تمام 15 سالي که برنامه 90 را روي آنتن برده است همواره سعي بر آن داشته تا دو اصل را سرلوحه کارش قرار بدهد؛ اول اينکه با مردم صداقت داشته باشد و دوم به کسي باج ندهد! شايد به همين خاطر است که در اين مسير دشمنان زيادي پيدا کرده است.
فردوسيپور بارها و به دفعات نشان داده که بر خلاف آنچه ميگويند به هيچ وجه درگير دلالي و زد و بند در فوتبال نيست. او روي موضوعات مختلف و چالش برانگيزي چون دلالي در فوتبال، رشوه، تباني و... دست گذاشته است و همواره يک تنه توانسته در اين ميدان پرخطر گام بردارد. او حتي در نبرد با عليآبادي رئيس وقت کميته ملي المپيک هم سربلند بيرون آمد.
اگرچه برنامه 90 آن شب به يکباره قطع شد و ما تنها چهره برافروخته عادل را از آن شب در ذهن داريم!
تمام دشمنان عادل!
عادل فردوسيپور به خاطر بيپروا بودن و باج ندادناش به خيليها، دشمن زياد دارد. نگاهي به فهرست دشمنان عادل شاهدي بر اين مدعاست که فردوسيپور در 90 بيطرف است و دشمناني هم از جنس آبي و هم قرمز دارد. توجه کنيد:
علي پروين؛ از ديرباز با فردوسيپور مشکل داشته، جمله “عادل را دوست دارم اما برنامههايش را نه!” در دهه هفتاد از قول پروين بر زبان همه بود. اما اين روزها رابطه خوبي بين اين دو برقرار است.
علي دايي؛ در بازي آخر ايران در جام جهاني با جمله فردوسيپور تحت عنوان “خداحافظ علي دايي؛ خداحافظ جام جهاني.” مشکلات آغاز شد. در زماني که دايي مربي سايپا بود وي تلويحا برنامه ۹۰ و مجرياش را متهم کرد به اينکه آنها نميخواهند ما قهرمان شويم. فردوسيپور در باره دايي ميگويد او فکر ميکند همه با او دشمن هستند، مگر اينکه خلافش ثابت شود.
امير قلعهنوعي؛ فردوسيپور اينقدر از وي انتقاد کرد و اينقدر دلايل ماندنش را در نيمکت مربيگري استقلال پرسيد که سرانجام قلعهنوعي در اظهار نظري گفت که عادل کارشناس فوتبال نيست، او در زمان مدرسه پينگپنگ بازي ميکرده است!
معمولا سيستم داوري کشور؛ با برنامه “90” مشکل دارند، اما همين که بازنشسته شدند يا از کار برکنار، تلاش دارند تا نظراتشان را در برنامه به سمع عموم برسانند.
مسئولين فدراسيون و ليگ؛ کم و بيش با برنامه “90” مشکل دارند. سيستمي که سالهاست پاسخگو نبوده و هماينک نيز رياستاش پاسخگو نيست.
مسئولان دولتي و نمايندگان مجلس؛ افرادي که قصد دارند از نفوذ و قدرت موقعيت خود، کارکردهاي ورزشي خود را تحميل کنند. نقطه بارز جنجالهاي 90 با اين افراد حمايت هميشگي مديران شبکه سوم سيما بوده است.
مرگ تدريجي يک قدرت
با تمام اين تفاسير امروز عادل فردوسيپور به سبب حمله همه جانبه و بيرحمانه جامعه فوتبال کشور در آستانه شکست قرار دارد. امروز حتي نام جانشين عادل فردوسيپور و برنامه 90 نقل محافل خبري است.
امروز حتي شنيده ميشود «رضا جاوداني» قرار است به جاي عادل مجري 90 شود و يک 90 مهربانتر که ديگر حاشيه و دردسري براي صدا و سيما نداشته باشد، روي آنتن برود. شنيدهها حاکي از آن است که عادل فردوسيپور هم بعد از 15 سال حضور بيرقيب و قدرتمند حالا به فکر يک خداحافظي آبرومندانه و باشکوه است.
بايد ديد آيا مرد بيرقيب سالهاي اخير سيما به قول فوتباليها بايد کفشهايش را بياويزد و در نبرد با ناپاکيهاي فوتبال خانهنشين شود؟!/گلستان ما
ارسال دیدگاه