بررسی ابعاد ، محورها و پیامدهای فتنه 88

زرین نامه: پس از سپری شدن بیش از سه سال از وقایع تلخ بوجود آمده پس از انتخابات خرداد 88 که به درستی به فتنه شهرت یافت بر همه آگاهان و تحلیل گران منصف پوشیده نیست که ماجرای فتنه 88 نتیجه طراحی و برنامه ریزی طولانی مدت و بسیار پیچیده سرویس های اطلاعاتی و دشمنان قسم خورده

به گزارش زرین نامه: حمیدرضا بهمنی نژاد ؛ پس از سپری شدن بیش از سه سال از وقایع تلخ بوجود آمده پس از انتخابات خرداد 88 که به درستی به فتنه شهرت یافت بر همه آگاهان و تحلیل گران منصف پوشیده نیست که ماجرای فتنه 88 نتیجه طراحی و برنامه ریزی طولانی مدت و بسیار پیچیده سرویس های اطلاعاتی و دشمنان قسم خوردهنظام مقدس جمهوری اسلامی و در راس آنها ایالات متحده آمریکا بوده است . که برخی عناصر داخلی نیز آگاهانه و یا از روی غفلت و از سر هواهای نفسانی قطعات بازی طراحی شده دشمن را تکمیل کردند . در همین زمینه رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه ای فرمودند : من بارها گفته ام طراحی و نقشه کش و مدیر صحنه در بیرون از این مرزها بوده و هست ، در داخل نیز با آنها همکاری کردند برخی دانسته و برخی ندانسته .

محورهای فتنه 88 :

برخی از مهمترین محورهای دخالت بیگانگان در ماجرای پس از حوادث انتخابات که موید طراحی و محاسبات دقیق آن ها جهت ایجاد تغییرات اساسی در ساختار حاکمیتی می باشد به شرح زیر می باشد .

محور اول شامل مراکز مطالعاتی ، بنیادها و موسسات متعدد مرتبط با جنگ نرم بر علیه جمهوری اسلامی ایران نظیر بنیاد سوروس ، خانه آزادی ، صندوق اعانه ملی برای دمکراسی ، موسسه بروکینگز و ده ها مورد دیگر که حدود 60 بنیاد و موسسه مطالعاتی را شامل می گردد و همگی در سال های متمادی در صدد طراحی و تهیه راهبرد اساسی جهت مقابله با جمهوری اسلامی بوده اند.

محور دوم شامل دفاتر ویژه امریکا در نقاط مختلف جهان از جمله دبی ، بگرام ، باکو ، سلیمانیه ، آمستردام ، لندن و...

که زیر نظر سازمان اطلاعاتی سیا و با مسئولیت مستقیم معاون اول رئیس جمهور آمریکا و با مرکزیت دفتر دبی به دنبال جذب و آموزش گروه های مختلف اجتماعی در حوزه براندازی نرم و انقلاب های رنگین می باشد .

محور سوم شامل سرمایه گذاری دسته کم 17 سفارتخانه کشور های غربی نظیر انگلیس ، آلمان ، ایتالیا ، فرانسه ، کانادا ، دانمارک که برخی از آن ها نظیر کشور استعمار گر انگلیس با همه توان به عرصه حمایت از اغتشاشگران وارد شد به نحوی که چند کارمند محلی سفارت انگلیس در تهران دستگیر و دو نفر از دیپلمات های این کشور در ایران به دلیل عملکرد مداخله جویانه و حضور در اغتشاشات از ایران اخراج گردیدند . در همین رابطه اعترافات (محمد حسین رسام )تحلیل گر ارشد سفارت انگلیس در تهران نشانه دیگری از نقشه از پیش تعیین شده غربی ها و دشمنان نظام اسلامی می باشد.

نامبرده در بخشی از اعترافات خود می گوید : در مدتی که برای سفارت انگلیس کار می کردم به این نتیجه رسیدیم که دولت انگلیس در صدد بود تا به مرتبطان خود القاء کند که این انتخابات نقطه عطفی برای افرادی که با نظام زاویه دارند به شمار می رود و آن ها با اقدامات موثر در این دوره از انتخابات کشور را دچار تغییر در ساختار یا تغییر در رفتار می کنند .

محور چهارم شامل رسانه های مختلف دیداری و شنیداری و شبکه های اینترنتی است که قبل از برگزاری انتخابات در حین برگزاری و چه پس از آن به ایفای نقش در گسترش آشوب و ناامنی و تحریک احساسات عمومی پرداختند .در همین راستا می توان به نقش استعمار پیر انگلیس در راه اندازی شبکه ماهواره ای BBC فارسی در مدت زمان 6 ماه مانده به انتخابات اشاره کرد و پوشش خبری وسیع و 24 ساعته این شبکه از اغتشاشات و آشوب های اجتماعی موید اهداف از پیش طراحی شده این شبکه می باشد .

VOA ، رادیو فردا ، رادیو زمانه ، رادیو رژیم صهیونیستی ، شبکه های سلطنت طلب ، انجمن پادشاهی، شبکه پارس ، رنگارنگ ،کانل یک شبکه CNN و نیز سایت های اینترنتی مرتبط با جریان فتنه نظیر جرس ، کلمه ، بالاترین ، قلم و...

ونیز فعالیت گسترده شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک ، تویتر ، یوتیوب نشان از طراحی دقیق رسانه های بیگانه در مقابله با نظام جمهوری اسلامی و به انحراف کشاندن افکار عمومی می باشد ، تا جایی که شبکه اجتماعی تویتر مورد تقدیر وزیر امور خارجه وقت آمریکا قرار گرفت .

محور پنجم شامل عوامل میدانی است که شامل همه گروهک ها و جریانات معاندی می شود که به اشکال مختلف در طول 30 سال گذشته از انقلاب اسلامی ضرباتی را متحمل شده بودند . در این میان می توان از اراذل و اوباش ، قاچاقچیان مواد مخدر ، جریانات وابسته به وهابیت ، اعضاء فرقه ضاله بهائیت ، گروهک های ملی مذهبی ، جبهه مشارکت و سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی ، مجمع روحانیون مبارز و نیز برخی خواص بی بصیرت و کانون های ثروت و قدرت نام برد .

عناصر اصلی پیدایش یوم الله 9 دی :

عوامل و عناصر مختلفی در پیدایش حماسه ماندگار 9 دی که از آن می توان به یوم الله نام برد ، دخیل بود اند که برخی از آن ها شامل موارد زیر می باشند .

1- هوشیاری و بصیرت مردمی را می توان یکی ار مهمترین عوامل پیدایش حماسه 9 دی نام برد که در سایه این بصیرت مردمی غبارهای فتنه فروکش کرده و جبهه حق از باطل متمایز گردید .

2- عنصر باورهای مذهبی و دینی نیز از عوامل مهم خلق حماسه 9 دی می باشد . بویژه پس از اینکه ماهیت ضد دینی جریان های معاند و مخالف در حمله ناجوانمردانه به دسته جات عزاداری سیدالشهدا و نیز پایکوبی و سوت و کف زنی اغتشاشگران در روز عاشورا برای مردم روشن گردید .

3- عنصر رهبری نیز از جمله عوامل دیگر پیدایش حماسه ماندگار 9 دی ماه می باشد که مدیریت حکیمانه و ایستادگی مثال زدنی رهبری انقلاب در برابر فشارها و خواسته نامشروع و غیر قانونی برخی کاندیداها و هواداران آن ها در ابطال نتایج انتخابات و نیز روشنگری و بصیرت افزایی ایشان و در نهایت مقابله هوشمندانه و با تدبیر رهبر انقلاب با عوامل داخلی فتنه از جمله مشکلات مهم و اثر گذار در حماسه 9 دی می باشد .

4- عنصر عنایت الهی و تحقق وعده خدای متعال در نصرت مومنان نیز از جمله عوامل اصلی شکست توطئه دشمنان و ماندگاری حماسه 9 دی می باشد . که در این باره حضرت امام خامنه ای می فرمایند : هر چه انسان در اطراف این قضایا فکر می کند دست خدای متعال را ، دست این قدرت را ، روح حسین ابن علی (ع) را می بیند ، این کارها ، کارهایی نیست که با اراده امثال ما انجام بگیرد ، این کار خداست ، این دست قدرت الهی است .

پیامدهای یوم الله 9 دی :

ماجرای فتنه سال 88 علیرغم خسارت های جبران ناپذیری نظیر خدشه وارد کردن به امنیت ملی و حرمت شکنی ارزش های دینی و انقلابی و نظایر آن برای انقلاب داشته است اما دستاوردهای مثبت زیادی نیز به همراه داشته است ، همانگونه که قرآن کریم تاکید می کند که چه بسا اموری که شما به ظاهر از آن کراهت دارید اما خیری در آن نهفته است .

یکی از مهمترین دستاورد های حماسه 9 دی افشای چهره نفاق و پالایش درونی انقلاب اسلامی از شخصیت ها و چهره هایی بود که سال های سال به دروغ در پس پرده تزویر و نفاق خود را پنهان کرده بودند .

دستاورد دیگر حماسه 9 دی اثبات پیوند ناگسستنی مردم با نظام اسلامی می باشد 

دستاورد سوم اثبات نقش بی بدیل رهبری انقلاب در خنثی سازی توطئه دشمنان و سکانداران حرکت کشتی توفنده انقلاب اسلامی می باشد .

چهارمین دستاورد ضرورت حفظ هوشیاری و پرهیز از هرگونه غفلت از دشمنان می باشد به نحوی که آن ها حتی ممکن است فرست هایی نظیر حضور گسترده مردمی در عرصه انتخابات را به یک تهدید و چالش علیه انقلاب تبدیل نمایند .

و پنجمین دستاورد مهم حماسه 9 دی اینست که افراد و شخصیت ها نمی توانند ملاک و معیار حق و باطل قرار گیرند .به تعبیر امیرالمومنین (ع) حق را با مردان نمی شود شناخت بلکه جبهه حق و باطل هر کدام دارای نشانه هایی هستند که افراد را باید با این ملاک و معیار ها سنجید .

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه