فوت آشپزي/ بهترين روش نگهداري گوشت چرخ کرده چيست؟

گوشت هاي چرخ کرده به علت مخلوطي از مواد گوناگون ، بهترين ماده غذايي براي آلودگي هستند.

به گزارش زرین نامه ؛ در دو گروه از موادغذايي احتمال آلودگي و مسموميت زيادتري وجود دارد، گوشت و لبنيات نسبت به ساير مواد غذايي محيط مناسبي براي آلودگي و مسموميت دارند.

بدترين شکل نگهداري گوشت در فضاي خارج از يخچال و بهترين نوع آن نگهداري در فريزر است. هر چند ميکروب در يخچال رشد کندتري دارد، ولي اين رشد متوقف نمي شود و گوشت تنها چند ساعت مي تواند در يخچال سالم بماند.

متاسفانه بيشتر مسموميت ها زماني رخ مي دهد که ظاهر گوشت و طعم و رنگ آن کاملا طبيعي است ، بنابراين تنها زماني مي توانيم مطمئن باشيم که فرض کنيم در همه گوشت ها احتمال آلودگي وجود دارد. اگر گوشت پخته شده به صورت گرم چند ساعت داخل فر نگهداري شود، مستعد آلودگي به ميکروب است. هپاتيت ، سقط جنين و مننژيت از عوارض غذاهاي آلوده به خصوص گوشت آلوده است.

اگر غذاي پخته شده قرار است براي مصرف بعدي استفاده شود، حتما آن را از زماني که حرارت خود را از دست نداده داخل فريزر قرار دهيد و بعد براي مصرف مجدد آن را کاملا بجوشانيد، تا اگر ميکروبي در آن وجود دارد، از ميان برود.

انتهای پیام/پرشین وی

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه