آیت‎الله مهدوی‎کنی همواره تاکید بر وحدت نیروهای ولایی داشت

دبیر جامعه روحانیت مبارز گلستان گفت: آیت‎الله مهدوی‎کنی همواره تاکید بر وحدت نیروهای ولایی داشت.

به گزارش زرین نامه ؛  حجت‎الاسلام قربانعلی جمشیدی صبح امروز در گفت‎وگو با خبرنگاران استان گلستان ضمن تسلیت ارتحال حضرت آیت‎الله مهدوی‎کنی به پیشگاه مقام معظم رهبری، امت حزب‎الله و بیت آن مرحوم اظهار کرد: تبعیت از ولایت یکی از شاخصه‎های بارز این عالم انقلابی در قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی بود.

وی با بیان اینکه آیت‎الله مهدوی‎کنی معلم اخلاق همه نیروهای حزب‎اللهی و انقلابی بود، تصریح کرد: به تدبیری که داشتند نیروهای انقلابی را گردهم می‎آوردند و همواره بر این عقیده بودند که باید مصداق «انا جعلناکم امت وسطا» بود.

دبیر جامعه روحانیت مبارز گلستان با بیان اینکه آیت‎الله مهدوی‎کنی نسبت به مردم‎داری، صحه صدر و اخلاق‎مداری در عرصه مدیریتی و جامعه زبانزد بودند، افزود: مسجدی که در تهران نماز می‎خواندند مرکز ثقل نیروهای انقلابی بود.

جمشیدی با بیان اینکه مردم و مسئولان باید شخصیت رفتاری این عالم مجاهد را الگو قرار دهند، ابراز داشت: مسئولان در راستای مدیریت‎ها می‎توانند به روش ایشان تاسی کنند.

وی رسالت شاگردان ایشان را در جامعه سنگین خواند و گفت: شاگردان آن‌ حضرت باید با ادامه تحصیل، آشنایی با معارف دین به ویژه قرآن و سیره اهل‎بیت(ع) نسبت به آگاهی‎بخشی در جامعه مبادرت کنند و با ارتقاء علمی و معنوی در ترویج امر به معروف و نهی از منکر کوشا باشند تا جامعه‎ای سالم و به دور از ناهنجاری‎های اجتماعی داشته باشیم.

دبیر جامعه روحانیت مبارز گلستان بیان داشت: برای تداوم مسیر این عالم ربانی باید همه نخبگان، دانشجویان، طلاب و آحاد مردم با تبعیت از سیره اهل بیت(ع) و فرامین ولایت نسبت به مسائل آگاه و هوشیار باشند.

آیت‌الله مهدوی‌کنی رئیس مجلس خبرگان رهبری بعد از تحمل نزدیک به 5 ماه کما، دار فانی را وداع گفت.

یار دیرین حضرت امام و رهبر انقلاب، عصر روز چهار‌شنبه 14 خرداد پس از شرکت در مراسم بیست و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، در منزل خود دچار حمله قلبی شده و پس از انتقال به بیمارستان به کما رفت.

آیت‌الله محمدرضا مهدوی‌کنی سال 1310 در روستای کن از توابع تهران به دنیا آمد.

وی ریاست مجلس خبرگان رهبری و دبیرکلی جامعه روحانیت مبارز را برعهده داشت و رئیس دانشگاه امام صادق(ع) و استاد درس اخلاق اسلامی این دانشگاه بود.

آیت‌الله مهدوی‌کنی پس از انقلاب یکی از 5 روحانیونی بود که هسته اصلی شورای انقلاب را تشکیل دادند و پس از انقلاب نیز وزیر کشور دولت‌های شورای انقلاب، شهید رجایی و شهید باهنر بود. ایشان در پی فاجعه 8 شهریور 60 و ترور شهیدان رجایی و باهنر، به عنوان نخست‌وزیر موقت منصوب شد.

کتاب‌های «نقطه‌های آغاز در اخلاق عملی»، «اصول و مبانی اقتصاد اسلامی در قرآن»، «بیست گفتار» و «شرح دعای افتتاح» از جمله آثار مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی است.

همچنین خاطرات وی نیز توسط مرکز اسناد انقلاب اسلامی منتشر شده‌ است./فارس