کدام غذا احتمال سکته را کم می‌کند؟

زرین نامه: رژيم غذايی يا عادت در مورد ورزش کردن و ورزش نکردن، در احتمال سکته تاثير دارد.

در واقع سبک زندگی نقش بسيار مهمی در پيشگيری از سکته‌های قلبی و مغزی دارد.

داشتن رژيم غذايی سالم و نداشتن اضافه وزن با مکانيسم‌های مختلف به سلامت افراد کمک می‌کند. طبيعی است افرادی که اضافه وزن زيادی دارند يا دچار افزايش کلسترول خون هستند و به‌دليل عادت بد غذايی، افزايش فشارخون دارند بيشتر در خطر ابتلا به سکته هستند.

همه انسان‌ها بايد بدانند بهتر است در رژيم غذايی‌شان چربی زيادی نباشد و درعوض ميوه و سبزيجات بيشتری در وعده‌های مختلف غذايی آنها گنجانده شود.

کارشناس آموزش بهداشت: شهناز غریب شیرنگی

نظرات
هنوز هیچ دیدگاهی ثبت نشده است اولین نظر را شما ثبت کنید
ثبت دیدگاه

ارسال دیدگاه